Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

co zrobic

Polecane posty

Gość ja juz nie wiem

moze opisze pokrotce sytuacje- mieszkam w bloku,w klatce z jedna upierdliwa stara baba,ktora nie ma nic do roboty oprocz obgadywania ludzi.notorycznie zbiera smieci z calej klatki schodowej i wysypuje pod nasze drzwi,bo twierdzi ze to wszystko nasze smieci (slonecznik,niedopalki,i ogolnie to co mozna znalezc na klatkach).wspomne moze ze co drugi tydzien przypada mi sprzatanie klatki schodowej na moim pietrze i robie to.nie wiem juz co zrobic z ta baba.policja nie pomoze bo nie mam swiadkow,jedynym swiadkiem jestem ja,sama przylapalam ta babe jak to robila.spoldzielnia mieszkaniowa tez rozklada rece.pomocy!!!!!aha zapomnialam dodac ze jeszcze kilka lat wstecz ta wredna baba miala upatrzona inna sasiadke do dreczenia,ale tamta zaczela jej sie podlizywac,kupuje jej czekoladki i tym podobne,wiec starucha sie przezucila na mnie.co robic??:O

Gość zepchnąć
ze schodów i święty spokój:D

Gość zanoś te śmieci pod jej drzwi
może wreszcie jej się znudzi

Gość ja juz nie wiem
niczym nie zawinilam,odkad sie wprowadzilam do tego bloku to ona zmienila obiekt dreczenia z tamtej sasiadki na mnie :O

Gość rób to samo...
albo zrób jej kupę na wycieraczce...

Gość maturka4
Systematycznie zgarniać to co ci podrzuci pod drzwi i "oddawać" pod jej. Niestety, tak długo, aż jej się znudzi. Tylko ty nie zacznij zbierać z całej klatki;) No i ani słowa komentarza. Przy spotkaniu najgrzeczniejsze "dzień dobry" i CISZA.

Gość sukrei
zanoś te śmieci pod jej drzwi może wreszcie jej się znudzi - to samo mialam pisac.

Gość ja juz nie wiem
pare razy zanioslam pod jej drzwi ale ile mozna,juz mnie to nie bawi:O poza tym ona jeszcze na wiele innych sposobow daje o sobie znac:O np.powiedziala ze ja "za glosno chodze po mieszkaniu" i zebym sobie grubsze dywany kupila,zeby nie bylo halasu.

Gość ja juz nie wiem
zabic ta krowe to mało :O

Gość a ja00000000000
tak jak ona tobie tak ty jej . wszystkie syfy jej pod drzwi znos

Gość a ja00000000000
albo przypadkiem powiedz w jej obecnosci ze ktos wrzuca ci pierdoly pod wycieraczke i zainstalowalas mikrokamerke zeby doniesc na policje i spoldzielni kto ci tak pod drzwiami syfi :D moze sie wystraszy..

Gość ja juz nie wiem
moj brat mowi zebym jej zalozyla sprawe w sadzie.ale nie wiem czy to cos da.sad albo orzeknie o znikomej szkodliwosci a ja bede musiala zaplacic koszty,albo powie ze nie mam swiadkow.jak myslicie?

Gość ja juz nie wiem
o ja000000 to dobre :D nie wpadlam na to.myslalam juz zeby ja na prawde nagrac ale musialabym caly dzien czatowac przy drzwiach.ale to o kamerce ...:D tylko nie wiem czy ona sie nabierze,bo ja juz jej pare razy powiedzialam wprost co o niej mysle.wiec moze pokapowac ze to specjalnie:O

Gość sz
Wziąść śmieci z kosza i wysypać jej pod drzwiami. Ja nie zniosłabym tak upierdliwej baby.

Gość geniusz
ja tam bym się nie cackała z nią :D stój cały dzień pod drzwiami i czekaj aż przyjdzie ta krowa otwórz drzwi na oścież i krzyknij jesj w twarz ,,i tu ciebie mam krowo'' i zacznij się śmiać. i napluj jej potem w twarz ja bym tak zrobiła :D