Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvbvbbv

co zrobic

Polecane posty

Gość vbvbvbbv

żeby mu bardziej zalezało.. bo chyba mu nie zalezy :(

Gość co tu robic
mam ten sam problem,

Gość co tu robic
dodam tylko, że zaczęłam z nim na ten temat rozmawiac

Gość co tu robic
zawsze szczery zawsze to sie zjawi jakis kretyn i skomentuje. jak bedziesz miał kiedys taka sytuacje to odp pod takim tematem

Gość vbvbvbbv
aa no to juz zescie mnie pocieszyli ..:( on mówi ze mu zalezy ale ja tego nie odczuwam .. ma taki duzy dystans do mnie

rany co tu zrobic echhh...... może.. urok rzuc na niego.. albo coo? :D to jest lepsze niz kabaret w tv:))))

Gość vbvbvbbv
no akurat teraz wyjechał do anglii na tydzien :P ale nie o taki dystans mi chodzi .. chociaz .. wyjechał i od pn odezwał sie kiolka razy .eh jedno z drugim sie wiaze ..wróci i bedzie tak samo :(

Gość vbvbvbbv
a jak ten urok rzucic ? ;p zamiast sie cieszyc tym zwiazkiem to ja tylko dobita chodze ;/

Gość co tu zrobic
zawsze szczery czyli kiedy bedzie ci na kims zalezec bez wzajemnosci a raczej kiedy stosunek bedzie nierówny

vbvbvbbv a jak ten urok rzucic ? ;p zamiast sie cieszyc tym zwiazkiem to ja tylko dobita chodze ;/ www.czarwonice.pl czy cos podobnego...:P:D

Gość co tu zrobic
zawsze szczery wiedziałm, że tak to skomentujesz. ps tu jest konkretny temat, dziewczyna ma problem a ty pierdolisz jak potłuczony/a

Gość co tu robic
prowadz sobie puste dysputy z kim innym i tak za duzo napisałam. pytanie o jakie zalezenie chodzi???? czego ty oczekujesz od niego?

Gość vbvbvbbv
co tu robic ' masz tak samo ? ja do tego czasami mam odczucie z emnie olewa ;/

Gość co tu robic
facet od czasu do czasu powie mi cos co biore jako tzw zalezenie ale on non stop mowi że nie moze mi niczego obiecac. nie wymagam od niego za wiele. moze mu zalezy tylko sie boi ze nie podoła... sama juz nie wiem co w nim siedzi

Gość vbvbvbbv
zawsze szczery wez nie mieszaj .. chodzi o to ze poswieca mi za mało czasu i wogole jakos sie tak dziwnie zachowuje czasami .. teraz wyjechał i gdyby nie to ze ja sie z nim nie kontaktuje ,pytam co tam i wogole to on pewnie by sobie nic z tegon nie robił i sie nie odezwał

Lepszy facet który mało kłapie a czyny świadczą o tym że zależy mu na was niż taki co ozorem miele a i tak nic z tego nie wynika :)

Bo faceci to dziwne stworzenia. :D Tez ich nigdy ani nie zrozumiem ani nie rozszyfruje. No i oczywiscie Zawsze Szczery! Witaj, kochanie. 🖐️

Gość vbvbvbbv
moze oni wszyscy juz tak maja heh ale we wczesniejszych zwiazkach było inaczej .moze przywykłam i oczekuje czego innego

Gość co tu robic
nie wiem czy ty tak umiesz ale ja powoli poki czas na odwrót, staram sie go wyalienowac. jesli mu nie zalezy to nie nalegam na kontakt. a nie kontaktuj sie zobaczysz czy zareaguje. jesli nie to masz jasnosc i musisz godnie zwyczajnie w swiecie sie oddalic. niestety ale ja juz jestem w trakcie tego oddalania sie i nawet nie jest najgorzej. pogoda sprzyja( biometr)

vbvbvbbv chodzi o to ze poswieca mi za mało czasu i wogole jakos sie tak dziwnie zachowuje czasami .. teraz wyjechał i gdyby nie to ze ja sie z nim nie kontaktuje ,pytam co tam i wogole to on pewnie by sobie nic z tegon nie robił i sie nie odezwał Powiem Ci tak... skoro on się tak zachowuje to chyba nie tęskni zbytnio, a skoro nie tęskni to.. czy mu zależy??

Jak facet Cię olewa to nic nie zrobisz...albo Ty z nim teraz zerwiesz, albo on za jakiś czas zerwie z Tobą (to raczej pewne)

"....teraz wyjechał i gdyby nie to ze ja sie z nim nie kontaktuje ,pytam co tam i wogole to on pewnie by sobie nic z tegon nie robił i sie nie odezwał .." No to sie z nim kontaktujesz czy tez Nie kontaktujesz....? przeczytaj to co napisalas.. echhhh