Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suloneczna

tabletki anty

Polecane posty

Gość suloneczna

cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie tabletek Yaz, biorę je od paru miesięcy i chciałabym przesunąć okres o parę dni do przodu, to znaczy mam dostać jutro a chciałabym na pn, problem w tym że wzięłam już jedna biała tabletkę placebo, i nie chce przesunąć okresu o miesiąc tylko o parę dni, co mam zrobić? pomóżcie bo to pilne

watpie zeby sie dało jak juz wzielas jedna biała, mogłabys przesunac o miesiac (czyli nie brac białych tylko wziac całe opakowanie nowe) ale jesli juz wzielas biała to lipa... mozesz teraz pochrzanic hormony ewentualnie policz ile mineło godz od wziecia ostatniej rozowej, jak mniej niz 12 to wwez ja, i potem wez reszte z opakowania

Gość suloneczna
Chyba już nie będę kombinowała, myślałam żeby wziąć teraz różową z nowego opakowania i brać tak w pt sob i nd a w pn wziąć białą ze starego jeszcze , ale chyba się boję ;/ chodzi mi tylko żeby założyć białą sukienkę, niekoniecznie się już kochać :D

jak brałam tabletki (teraz mam plastry) to tez kombinowałam ile wlazło, na szczescie sie nie kochałam bo brałam na bolesne miesaiczki. I raz tak przekombinowałam bo dostałam krwotoku. Od tej pory juz nie przesowan okresow mam co 28 dni

Gość suloneczna
te plastry to chyba praktyczne co?

no praktyczne, bo nie trzeba pamietac o nich codziennie tylko raz w tyg nie trzeba sie przejmowac zadnymi wymiotami biegunkami itp jedyne co to strach ze moga sie odkleic, np na basenie, albo jak przykleje na nie odtłuszczona skore no i jest tylko jeden rodzaj, wiec jak nie spasuja to nie ma innych