Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ..........

Czy mam szansę na faceta, jeśli...

Polecane posty

Gość sa faceci i mezczyzni
' A teraz zejdzmy na ziemie... zrozumiec, zaakaceptowac i niewymagać niczego, to sobie mozna przez pierwszy okres zwiazku.... a potem zaczyna czegos brakować..' moze i tak, jednak wciaz nie znaczy, ze seks oralny jest az tak wazny dla faceta by mial zaraz poszukac kogos innego do tego ;)

Gość Tami niezalogowana
mi mała dobrze prawisz, ale jednak jak ktos ma blokade przed czyms takim to pewnie w czegos to wynika a zmuszac sie ma?? cos nie bardzo mi sie to widzi:-O

"Bo akceptacja i zrozumienie tylko na początku- to zwykłe oszustwo. Jeśli potem zaczyna Ci czegoś brakować, to znaczy, że albo jesteś fetyszystą, albo szukasz wymówki dla zerwania. " Jakby Ci to dziecinko wytłumaczyć... hmm... Ja pisałem o realiach związku dwojga ludzi a Ty o pobożnych życzeniach :D

"Akceptacja, zrozumienie i szacunek dla drugiej osoby to WARUNKI KONIECZNE W CAŁYM ZWIĄZKU, drodzy Panowie!" a jak w tym układzie znajdujesz akceptacje pragnienia mężczyzny by zrobić mu loda i zrozumienie, że bardzo to lubi? :D

Gość maślane oczka
wy faceci w ogole jestescie dziwni;) łache nam robicie będąc z nami? :D "jak nie zrobi mu loda to pojdzie do innej" ?? żartujecie sobie ,czy jak bo teraz nie kumam? PROSTE .. TO NIECH WYPIERDALA JAK MUS IE COŚ NIE PODOBA :) TERAZ FACECI SA POTRZEBNI NA CHWILE..KOBIETY SAME SIE POTRAFIA WYBIC I STRACZA IM ZWYKLA PRZYJAZN NIE TO CO WAM...musicie dotykac,wychwalać,piescic itp. ; ) mówcie co chcecie,ale i tak jestescie słabi psychicznie i nwet gdyby laska wam dupy nie chciala dac to i tak bedziecie przy niej warowac jak te PSY :D powodzenia autorko i dobrze,ze nie będziesz tą jedną z wielu robiących loda ;) bo brzydzilabym sie takiej buzi dac przynajmniej na przywitanie :)

Gość w szoku jestem normalnie
mi mala napisala cos z sensem w koncu :D masz absolutna racje, a ci ktorzy pisza o seksie w inny sposob sprawiaja wrazenie niewyzytych, czekajacych na inicjacje mitomanow :o

maslane oczka, a to ze ty potrzebujesz faceta "do wybicia sie" to juz twoj problem :D

"mówcie co chcecie,ale i tak jestescie słabi psychicznie i nwet gdyby laska wam d**y nie chciala dac to i tak bedziecie przy niej warowac jak te PSY" nie ma to jak sie pocieszac :D

Gość maślane oczka
w szoku jestem normalnie--> to chyba raczej nie ja mam problem:) i nie jestem uzalezniona od faceta tak jak ty ... wybic potrafie sie samemu ,ale facet w tym baardzo pomaga :] ja mam faceta i powiem tak : jakby mi postawil warunek dotyczący czegokolwiek to moglby od razu wyjsc i nie wracać :_ a wiesz czemu on o tym wie? bo sie szanuje:) a ty jak widac wolisz robic lody i zadowalac partnera tak robią w burdelach :) pa

Gość Tami niezalogowana
maślane uwazasz ze kazda kobieta uprawiajaca oral sie nie szanuje i robi cos wbrew sobie?? nie ma to jak przegiecie w druga strone:-O

kobieta, która sie sznuje to swoisty kod słowny :D Ale to wybicie sie przy pomocy faceta to już jest mistrzostwo :D

Gość maślane oczka
ja na twoim miejscu czulabym sie brudna;] to tylko facet ,pomysl ile lasek bierze jego kutasa do geby ty jestes jedną z nich ...gratuluje naiwności ;) nic dziwnego,ze potem faceci stawiaja nam warunki skoro takie kretynki i łatwe dziewczyny im sie trafiaja 🌻

Gość Tami niezalogowana
:-o

"okreslenia seksu oralnego jako ukladu "coś za coś", to zastanawiam sie, kto Was tak skrzywdzil i z jakich srodowisk Wy jestescie, ze tak postrzegacie płciowość czlowieka?" Nie wiesz - przeciez uzytkowniczki tego forum to albo DDA, albo jakies molestowane w dziecinstwie, albo z radykalnie "katolickich" rodzin, gdzie mamusia nauczyła, że mężczyzna tam na dole ma "fe" i "be" ale czasem trzeba go tam dotknąć, żeby coś osiągnąć itp itd :D

chcialem tylko powiedziec, ze ja zadnych lodow nie robie :D

Gość maślane oczka
w szoku jestem normalnie ---> bo to nie było do ciebie łomie :O

Gość maślane oczka
mi mała--> to idz i dalej badz jego suczką on tylko na to czeka uwierz :) a tak w ogole juz widze z jakiego ty środowiska wyszłas skoro dla ciebie to by bylo takie normalne ,ze męzowi robia laskę inne,a dla ciebie jest najwazniejsze to,ze są to dziewczyny ładne i zadbane bo mąż ma gust:O jestes obleśna w dosłownym tego słowa znaczeniu :O:O wspolczuje patologii widac jak sie kochacie:)

maślane oczka - ale jakbys tak miała mozliwosc wybić sie szybciej w zamian, za jakiegoś lodzika, to pewnie bys sie zgodziła? :P

wybacz kobieto z klasa, w poscie z 15:13 zmylil mnie moj nick w naglowku :D

"widze z jakiego ty środowiska wyszłas skoro dla ciebie to by bylo takie normalne ,ze męzowi robia laskę inne,a dla ciebie jest najwazniejsze to,ze są to dziewczyny ładne i zadbane bo mąż ma gust" pewnie wyszła ze srodowiska już wybitego :D:D dlatego nie musisz przejmować sie drobiazgami... Ty za to maslane oczka musisz nadal walczyc o wybicie sie, dlatego lody zostawiasz sobie jako ostatni sposob na szybsze wybicie :D

komiczne, no przeciez juz napisala, ze seks do tego sluzy co najwyzej :D

Gość Tami niezalogowana
mi mała nie dyskutuj z nia :-o chyba nie ma sensu

Gość maślane oczka
komicze--> na jasne,a co ty myslales? tylko czekam na okazje,zeby wziąc do buzi jesli oczywiscie gwarantuje mi to sukces,a co za tym idzie wybicie sie ;] zadowolony ? pustaku? :O potrafisz tylko łapać za słowka,a nic od siebie nie dodac ... ty sie nazywasz facetem? przesiadującym na babskim forum? coo zadna nie chce obciągnac twojego mikroliliputycznego fiuta? hahahah :D i wcale sie nie dziwie :O

Gość yyyyyyxxxxa
droga autorko też kiedyś miałam takie podejscie jak ty do sexu oralnego. Zarzekałam się na wszystkie świętości ze nigdy, że to obrzydliwe bleee. Ale dopiero wtedy kiedy poznałam tego jedynego, gdy pokochałam go and życie to zmieniłam zdanie. Sama zapragnelam zrobic mu pzryjemnosc ustami, nic nie musiał mówić i nie mowił, nie nalegał. I powiem ci że to bardzo przyjemne ;p zarowno dla niego jak i dla mnie. Jak widze jak mu dobrze to mmmmrrrrr :) od 2 lat jestesmy małżenstwem a lodzika robie mu kilka razy w tygodniu

Gość maślane oczka
Tami niezalowogowana---> dokładnie ! mała mi nie dyskutuj ze mną:)

Gość pzw niezalogowany
a jak w tym układzie znajdujesz akceptacje pragnienia mężczyzny by zrobić mu loda i zrozumienie, że bardzo to lubi? Ponawiam pytanie komicznego. 🖐️

Gość LechKs.
maślane oczka--> jestes intrygująca i niezwykle pyskata :) ale podobasz mi się . skąd jestes?

a jak argumentow brak (podejrzewam, ze czesto), to od razu schodzisz na wysmiewanie rozmiarow? szczesciarz ten twoj facet :D

Gość maślane oczka
Lech Ks --> nie interesuj sie i tak nie masz najmniejszych szans juz pisalam ,jestem zajęta :] :O