Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdsfdsfsf

CHŁOPAK NA MNIE KRZYCZY ....

Polecane posty

Gość dfdsfdsfdsfsf

mam problem ... nie wiem zupełnie co mam robic ... gdy coś zrobie nie tak i on się wkurzy zaczyna na mnie sie wydzierac juz nie raz była taka sytułacja mowiłam zeby tego nie robił a on dalej ... nie zdarza sie to czesto ale jednak zdarza gdy cos jest nie tak .... mam tego dosc dosc tego ze sie wydiera bo tylko o to chodzi ....

Gość debili nie brak na kafe

Gość dfdsfdsfdsfsf
up:(

Gość przekrzycz go
albo zagłusz muzyką :D Ps. czasem gdy mój krzyczy to zatykam uszy i śpiewam piosenkę, wtedy jeszcze bardziej się złości :)

heh skro jemu się nie podoba to co robisz to od niego odejdź i po problemie znajdź sobie lepszego

Gość ale jakiej rady chcesz
? Co masz robić żeby sie darł mordy na kogoś kogo kocha? Najlepiej zrobbisz jak on zaczyna krzyczeć to Ty bez słowa wychodzisz, jak on Ci blokuje wyjście Ty stoisz patrzysz na niego i milczysz. Pokrzyczy pokrzyczy i przestanie. Pare razy tak zrobisz i on zrozumie że to mija się z celem. Pomyśl- Ty byś czuła się jak idiotka jakbyś na kogoś krzyczała a ten ktoś by się nie odezwał słowam tylko patrzył Ci w oczy, nie? Gwarantuje że on też się tak poczuje. Nie daj się dziewczyno.

Gość dfdsfdsfdsfsf
ale jakiej rady chcesz --> dzieki za dobra rade chciała bym mu cos dac do zrozumeinia ze mi to nie pasuje moze jakie sinne skuteczne sposoby?

Ja mam sposób. Jak się rozkrzyczy to go wygoń albo sama sobie pójdź i nie odzywaj się parę dni. NIech pymyśli nad swoim zachowaniem. Nie dawaj sobą pomiatać!

ale jakiej rady chcesz - ma racje, jak on zaczyna krzyczeć, to Ty wyjdź bez słowa. To mu powinno dać do myślenia.