Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 85

PROSZĘ WAS O RADĘ

Polecane posty

Gość stokrotka 85

Wiem,że tych topików było już tutaj sporo,ale proszę Was o radę drogie forumowiczki.Okres spóźnia mi się już prawie trzeci tydzień i nawet nic nie zapowiada tego,że wogóle nadejdzie.Zawsze miałam wcześniej bóle podbrzusza,głowy,piersi,a teraz nic:/ Nie brałam żadnych antybiotyków ostatnio,więc to nie przez leki. Zdażają mi się czasem mdłości nad ranem i wogóle ostatnio mam jakieś dziwne zachcianki smakowe.Zrobiłam dzisiaj popołudniu test,ale wyszedł negatywny. Czy powinnam powtórzyc go jutro rano?

Gość gąska BaLLbinka
raczej test by już wyszedł pozytywny jak 3tygodnie nie masz miesiaczki. zrób sobie badanie z krwi beta hcg albo najlepij idz do lekarza bo my nie wrózki nei powiemy Ci co Ci dolega!

Gość stokrotka 85
nie oczekuje,że powiecie mi co jest tego przyczyną,ale proszę o radę i tyle

Gość stokrotka 85
poradzcie cosik

Gość PiuM
test aby był wiarygodny powinien byc zrobiony rano

Gość PiuM
Witam. Mój problem wygląda następująco. Spóźnia mi się okres, powinien być 1 lipca. jak przed każdym okresem nawaliło mi się pryszczy, bolały mnie uda ale okresu nie ma. 3 lipca zaczęło boleć mnie podbrzusze w taki sposób jakby mi się chciało siusiu, ból podbrzusza nie ustępuję a do tego zaczęły boleć mnie piersi. Dodam jeszcze że nigdy nie współżyłam. pomocy !

Gość stokrotka 85
czyli może wyjsc jeszcze pozytywny jutro rano?

Gość malenkaxxxxxxxxxxxxx
to szukaj lekarza aby ci pomogl jak masz trudna sytuacje lub tabletki na woomen.org

Gość malenkaxxxxxxxxxxxxx
tylko idz do lekarza prywatnie aby ci karty nie zakladali

Gość klon55
jesli nie jesteś w ciąży to możesz mieć zaburzenia hormonalne!

Gość frufru
ja zwariuje z wami :) jesli okres spóźnia się AŻ trzy tygodnie to ciąża wyjdzie CI już z każdego testu. ostatecznie to już by sie zaczynał drugi miesiąc praktycznie. wiec jak nie wyszla, to jej nie ma. zrób sobie jeszcze jeden test chocby zaraz i bedziesz miala spokoj. masz jakies zaburzenia cyklu, cholera wie czym spowodowane. idz do lekarza.

Gość stokrotka 85
może jeszcze ktoś się wypowie? bardzo Was proszę..

no ale co Ci nasze wypowiedzi dadzą? nawet nie napisałaś kiedy miałaś okazję na ta ciążę? to zresztą bez znaczenia bo po 3 tyg. test powinien być wiarygodny. idź do tego grzebka bo zamiast bobasa możesz mieć jakieś choróbsko i tyle. zatrzymanie okresu to jest powód do wizyty u gina

malenkaxxxxxxxxxxxxx lekarz kartę zakłada zawsze, bez znaczenia czy prywatny czy nie

STOKROTKA...DZIECKO DROGIE :) idź do lekarza... co jest z tymi wszystkimi dziewczynami, które pytaja sie na forum..co to może być???? a skąd my mamy wiedzieć??? powody mogą być różne... *nerwy *jakieś zmiany typu torbiel *ciąża takie gdybanie to największy debilizm na świecie.... nie obraź się kochana, ale nie zachowujesz się zbyt mądrze...!!!! do lekarza idź i sprawdź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! każdy organizm jest inny , a ty wyskakujesz tu ze spóźnionym okresem.. strach mnie bierze jak to czytam... może masz jakieś niepokojące zmiany np: na jajniku, ale ty zamiast iść do lekarza szukasz porad na forum!!!!!! EDUKACJA W POLSCE LEŻY I KWICZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stokrotka 85
do: agnessa_31,jeśli wydaje Ci się,że jestem jakąś głupią małolatą to jesteś w błędzie, u lekarza bylam 2 miesiace temu i wszystko bylo w porzadku,chodze na badania regularnie,wiec sory,ale taka naiwna jak to zasugerowalas nie jestem:/ spytalam tylko,czy powinnam powtorzyc test jutro rano i tyle!

Gość stokrotka 85
poza tym-do możliwego zapłodnienia mogło dojsc niecaly miesiąc temu..

stokrotka moze to nerwy kup test jutro rano i sprawdz ale wydaje mi sie ze to nie jest ciaza a w twoim przypadku co bys wolala:):):)

spokojnie, dopiero teraz napisałaś że u lekarza byłaś. no ale to, że 2 miesiące temu nic nie było nie oznacza, że teraz coś się nie zmieniło. test możesz zrobić, ale jak już dziewczyny pisała, jest on wiarygodny już pierwszego dnia spodziewanej miesiączki, a to było w tym przypadku 3 tygodnie temu. wydaje mi się, że jednak ponowna wizyta byłaby wskazana, no ale to już twoja decyzja. jeden test robiłaś? może był jednak wadliwy....

Gość stokrotka 85
powiem tak-nie nastawiałam się na ciążę,ale jeśli tak się stanie,to będę się cieszyć:)

Gość stokrotka 85
go gina itak sie wybiorę,żeby sprawdzić czy wszystko ok,a test zrobilam jeden kolo poludnia

Gość mow do mnie malenka
samasobie prawda jest taka ze prywatnie lekarz nie zalozy karty ciazowej jak nie chcesz a w przychodni zalozy odrazu i jak bedzie chciala usunac to moga byc troszke problemy ale zawsze mozna powiedziec ze okres sie dostalo lub ze poronila