Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air--

Wybaczyc zdrade?

Polecane posty

Gość air--

Nie prosze was o podjecie decyzji za mnie. Wiem, ze musze to sama zrobic. Ale chce wiedziec co przpadkowe osoby ktore tu teraz sa by zrobily w tej sytuacji. Umielibyscie wybaczyc zdrade?

Ja bym nie wybaczyła. Ciągle bym myślała co on robił z nią...

Gość air--
wlasnie tego sie boje ze juz nigdy mu nie zaufam on mnie prosi o pomoc i ostatnia szanse, bo stracil kontorle nad wlasnym zyciem. wiem ze on chce sie zmienic. ale nie wiem czy jest w stanie naprawde to zrobic. oddaje mi swoje komorki, listy, mam hasla i piny do wszystkiego czego on uzywa. ale przeciez nie moge cale zycie go ciagle kontrolowac i sprawdzac jak male dziecko. ale go bardzo kocham, nie wiem jak to mozliwe, ze wciaz go moge kochac, ale tak jest. sama popelnilam wiele bledow w zyciu, on mnie uratowal, a potem zniszczyl. w 7 dni bog stworzyl swiat, on w 7 godzin wyznal mi cala prawde o sobie, i moj swiat legnal w gruzach.

jesli wybaczysz , nigdy nie bedziesz szczesliwa jesli powiesz nie , jest szansa ze uratujesz sie

Gość air--
nie wierzycie ze mozna zaczac od nowa??...

Gość air--
on 31, ja 23, wiem, mowie sobie, jestes mloda, jeszcze wiele przezyjesz. ale ponad cala logike, czuje ze nawet jesli odejde, nigdy zaden facet mu nie dorowna, nigdy go nie zapomne. jesli nie sprobuje tego uratowac to moze zawsze bede tego zalowac....

Ja wybaczylam tylko u mnie bylo tak ze jak zaczal sie ze mna spotykac to jeszcze nie zakonczyl poprzedniego zwiazku i dalej z nia sypial przez ok 3tygodnie poki z nia nie zerwal i mi ona nie napisala o tym. Powiem ci ze jest strasznie ciezko, ale ja widzialam jak sie staral, nadal sie stara walczy o mnie , o moje zaufanie a minelo juz 9 miesiecy Ogolnie jest dobrze, tylko czaami powraca to wspomnienie

Gość Ludożercahehehe
Ale trzeba być pojebanym żeby na forum wstawiać fote swoich cycków! chciałaś się dowartościować? to do ciebie TWOJA BYC

Napisz w jakich okolicznościach to się stało?? Może da się wyszukać jakieś okoliczności łagodzące,bo na pewno bym niie wybaczyła

Gość ale wy sie nakrecacie
nie, nie wybaczyłabym. Zdrada to absolutny brak szacunku a bez szacunku nie może byc mowy o związku :o

Gość Viera Viera
never in my life ale to twoje life

Gość air--
dobrze, moze napisze tak...czy to moze byc choroba psychiczna: on ma 2 twarze i prowadzi 2 zycia, ale nie dopuszcza do siebie swiadomosci, ze te obie twarze to on. dobrze, teraz, ten 1 raz sie od tego przyznal. ale np nie potrafi dokladnie powiedziec kiedy i gdzie, bo wymazuje to ze swojej pamieci. miedzy nami bylo wszystko dobrze, dobrze sie dogadywalismy, jestem naprawde atrakcyjna, sex byl bardzo udany, nie mial powodow by szukac wrazen poza zwiazkiem. zreszta sam powiedzial ze te zdrady nic mu nie dawaly, jedynie to poczucie ze robi co chce, ze jest 2 osobami w jednym. czy to moze byc choroba (pisze z gory, wiem ze ta rozmowa byla szczera, to nie byly wymowki, sam stwierdzil ze czuje ze potrzebuje pomocy) czy to moze byc choroba?

Gość bhbudhoidhnwiejsedfmdsfds
do Twoją być- nie masz przypadkiem na imie Iwona ?:)

Wydaje mi się że to jego wymówka,zdrad jak napisałaś byo wiele, po pierwszej gdyby to wynikało z jakiś zaburzeń poprosiłby o pomoc,bo zorientowałby się ze coś złego się dzieje.

air-- facet próbuje się wykręcić wszelkimi sposobami od odpowiedzialności, a Ty widzę jesteś w stanie w to uwierzyć, zrobisz jak będziesz uważała ale zapamiętaj moją radę, pierwszy raz zdradzać przychodzi ciężko, ale kolejne są już jak po maśle. Przemyśl to, i wierze że podejmiesz właściwą decyzję. Trzymam kciuki za Ciebie.

Gość Lemoniadowy Joe
air-- Dziewczyny dzielą się na trzy kategorie: głupie głupie i nie głupie Jeżeli uważasz że zaliczasz się do tej trzeciej to będziesz wiedziała co zrobić!!!

Gość air--
no wlasnie jak dla mnie na odwrot... ehh, nie wazne. wiem, ze wiekszosc ludzi by nie zrobila tego co ja chce zrobic. w kazdym razie dzieki za odpowiedzi tak czy owak.

Zdradził raz, wybaczysz , on poczuje pewniejszy grunt i znowu zdradzi. Poza tym bez zaufania, to bez sensu. Ja wybaczałam , nie warto było.

Gość agusieczka
włśnie jestem w podobnym momencie swego życia ,po odkryciu całej mistyfikacji wymusiłam szczera rozmowę , powiedział mi że się zajebiście zakochał ,ale że rezygnuje z tego związku bo za dużo ludzi skrzywdzą ,ja mam 34 lata miłość mego męża 20 lat i tak się zastanawiam cały czas dlaczego?? byliśmy dobrym małzeństwem ,rozstał się z nią ,a ja chyba nie chce tez być z nim ,bo nie wyobrażam sobie życia bez miłości co ja mam ze swoim życiem zrobić ?jak żyć?

sluchaj powiem ci tak...ktos mowil o braku zaufania=brak szacunku... to nie do konca tak.kiedys rozmawialismy z moim facetem o zdradzie i on powiedzial cos co mnie zastanowilo przemyslalam to i chyba bym miala to samo...kiedy bym zdradzila a ta osoba by do mnie wrocila to tak patrzac na to to bym stracila szacunek do tej osoby(wracajacej)...osoba ktora jest zdradzona zostaje tak zraniona a nawet ponizona ze sama do siebie nie ma szacunku wracajac do \"zdrajcy\" a jesli ty nie masz do siebie to tym bardziej nie maja inni

Gość agusieczka
mamy dwoje dzieci 13 lat i 7 lat ,wydawałoby się że złapaliśmy oddech od kłopotów dnia codziennego ,mam wrażenie że problemy go przerosły ,złapał świeżości w tym związku i przypomniał sobieten żar, który po 13 latach osłabł u nas w pierwszym odruchu chciałam zrobić jej awanturę wykszyczeć moj ból ,ale co by to zmieniło?? mam wrażenie że nie czuję już nic, oprócz upokorzenia ,zdecydowałam że dam im szansę na ich miłość ,przecież go nie zmuszę żeby mnie kochał Boże dlaczego tak się dzieje ,wiecie ja przez te wszystkie lata nawet nie pomyślał o zdradzie ,bardzo mnie boli jego nielojalność

Gość agusieczka

Gość aefefgw
Warto wybaczyć. Warto pracować nad związkiem i być bogatszym?bogatszą w również takie doświadczenie. Wiem, że to boli.

mój facet miał wiele kobiet przede mną i w sumie nic dziwnego ale nie mogłam sobie poradzić z tą myślą długi czas..powiedziałam mu o tym..ale co można na to poradzić? nic..czasu się nie cofnie..ja staram sie o tym nie pamiętać..gdyby doszło do zdrady podczas trwania związku? nie byłoby o czym mówić..kiedy facet wsadza innej albo kobieta rozkłada nogi przed drugim to moment kiedy dokonują wyboru..gadanie że alkohol chwila zapomnienia to zwykle mydlenie oczu..ale to Twoja decyzja Twoje życie..ja nie uznaję sexu biologicznego z byle kim, byle gdzie..co innego jeśli by się zakochał..więc mówię zdecydowane NIE!