Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh tacy mi sie trafiaja

Facet ponizej 180cm to popierdółka nie facet

Polecane posty

Gość bojku
moj nie musi mi wykazywac wzrostem ze moge sie przy nim czuc bezpiecznie i " malutka" co za prostactwo:O

Gość mokonaaa
Pomyliłaś się :) Nie nie musi, tylko po prostu nie może bo jest kurduplem :D Zaletą mojego faceta jest nie tylko wzrost. Nie bulwersuj się tak to nie nasza wina że żaden MĘŻCZYZNA cie nie chciał i wybrał cie kurduplowaty odpad. Nieatrakcyjni ludzie przyciągają się nawzajem także nie martw sie to całkowicie naturalne :)

Wiecie co dziewczyny wstyd mi za was :/ ograniczone jesteście niektóre przynajmniej jak można potrzec na kogos pod kątem wzrostu czy wyglądu :/ mój facet ma 180 fakt ale gdyby był niższy nie miała bym nic przeciwko :/ sama jestem malutka a co jakby wam którejś facet powiedział ze z takimi grubymi nogami dziewczyna jest okropna albo laka pozyzej 170 to wielkolud i on chce drobna nie było by wam przykro ? Facet który ma 170 też moze byc super i meski :) wiec panowie nie załamujcie się ja dodam ze kochałam sie kiedys w takim co mial kolo 173 :) jest super przystojny i nawet nie wiecie jakie ma powodzenie :)

Wiecie co dziewczyny wstyd mi za was :/ ograniczone jesteście niektóre przynajmniej jak można potrzec na kogos pod kątem wzrostu czy wyglądu :/ mój facet ma 180 fakt ale gdyby był niższy nie miała bym nic przeciwko :/ sama jestem malutka a co jakby wam którejś facet powiedział ze z takimi grubymi nogami dziewczyna jest okropna albo laka pozyzej 170 to wielkolud i on chce drobna nie było by wam przykro ? Facet który ma 170 też moze byc super i meski :) wiec panowie nie załamujcie się ja dodam ze kochałam sie kiedys w takim co mial kolo 173 :) jest super przystojny i nawet nie wiecie jakie ma powodzenie :)

Gość franciszka brzeczyszczykiewicz
ja 164cm wzrost, on 187cm wzrost dla waszej ogólnej statystyki poprzedni był niższy o 10cm i różnica taka,że buzi łatwiej było dać,albo za uszko złapać

Gość dziewczyny i po co
wam te fantazje o wyskokich ,bo jak co do czego przyjdzie bedzieie mialy męza innego niż wymarzylyscie sobie :) zawsze tak jest wiec zejdzcie na ziemie

Gość taaaaaaaa
Ja mam 173cm, facet 196cm nie wyobrażam sobie innej opcji. Uwielbiam wysokich i tzw.przy kości:)

Gość stoprp
Baba powyżej 170 jest juz okaleczona. facet 175-180 jest idealny

Gość taaaaaaaa
Bez przesady od razu okaleczona ja uważam, ze to normalny wzrost.

Gość stoprp
zobaczcie jakie dziewczyny maja niscy faceci przykład Ashley Cole (172 cm) Michael Owen( 173) Xavi Hernandez (170) Możecie pomazyc o takich facetach. Dla was liczy sie kasa w dzisiejszych czasach. Jakbyście trafiły na niskiego ale ze szmalem to wszystko byscie zrobily co tylko by sobie zazyczył. Bo większość polek to stare k...y Macie przejebane życie że jesteście kobietami. Musicie się malować zeby ładnie wyglądać. Jesteście stworzone do Tylko 2 żeczy same się domyślcie do czego.... Mój wzrost to 173cm i pierdole wasze opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bawole kule
No coz wychodzi na to ze 2pac byl popierdolka bo mial 178cm :)

Gość raccjjaaa
;)

Gość jhkjhkjhkj
tak to ^prawda moj ma 2 metry ,facet musi byc wysoki

Gość pietrula
zacznijmy od tego, ze na tym portalu 80% plci "zenskiej" to gowniary, idiotki, badz nieobdarzone przez nature trolle, ktore musza wyladowac jakos swoje nerwy, bo nikt ich nie chce, badz cos im nie wychodzi. [Te 20% madrych kobiet nie porusza w ogole takich bzdurnych tematow, dlatego sie nie wypowiadaja, badz napisza cos madrego, chociaz wiedza, ze do zadnej to nie dotrze.] Badz sa za wysokie i trudniej im znalezc wysokiego idiote, ktory by sie nie polapal w ich glupocie - bo dobor wzrostem to jawna glupota. W ogole gratuluje wszystkim "kobietom" na tym portalu, ze jawnie przy szerokiej widowni prezentuja swoj kretynizm. Nie wiem czemu jest tak malo kobiet w sejmie - przeciez poziom ktory rezprezentujecie jest bardzo zblizony do wiekszosci malpek z sejmu :) widze ze jestescie kobietki w tyle - ja zawsze lubilem duze piersi. mimo to zakochalem sie w plaskiej bo mimo tego ze mi sie nie podobaly jej cycuszki, to okazala sie wspaniala pod wzgledem charakteru. Sprobowalem i trafilem. Bo kazdy na to zasluguje, wzrost i wielkosc cyckow to nie wina danej osoby, tylko genow i wielu innych uwarunkowan, na ktore czesto "poszkodowany" nie ma wplywu. Wy skreslacie faceta na starcie, bo jest under 180cm. powodzenia w poszukiwaniach nie-popierdolki :)

Gość sxxn1
Mam 175 cm wzrostu i owszem chciałbym mieć więcej... Wszystko OK dla mnie jak dziewczyny wolą wyższych niż ja albo coś, bo szczerze mówiąc my też w 95% patrzymy na ich wygląd cóż taka prawda i nic do takich nie mam! Ale co do jednego, że niby ci faceci +180 są męscy, a my poniżej to takie popierdółki to może powiem tak większość tych "prawdziwych facetów" z mojej szkoły ok. 190 cm wzrostu jak, by przyszło co do czego dostało, by taki vpier0l ode mnie, że sami by nie wstali, bo jedynie co widzieli to książki etc, a nie słyszeli o czymś takim jak siłownia i większość z nich może pochwalić się niedowagą, brzydkim ryjem, 15cm w bicepsie i "biciem z liścia" ^^... Ale i tak jest boski prawda, bo ma 5 cm wyżej oczy xD? Jak patrzę na takich ludzi i ich cwaniactwo tylko w gębie już wolę mieć te 175 cm... Pozdrawiam prawdziwych facetów...

Gość bialy cielak
175 .. 180 .. co za roznica ? 5 cm to tyle ile 3 10ciogroszowki polozone na styk kolo siebie ,niezauwazalna .

Gość gość
A kobieta powyzej 55 kg to nie kobieta a swinia :* 3 drzwiowa szafa :) pozdrawiam :)