Love Me 0 Napisano Lipiec 9, 2009 jak mam stosowac tą luteinę podjęzykową? podczas okresu odstawiam i co odrazu po okresie mam to uzywac?? prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Love Me 0 Napisano Lipiec 9, 2009 ponawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Lipiec 9, 2009 Jak to od razu po okresie? Lekarz powinien Ci powiedzieć, od którego dnia cyklu masz brać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon55 Napisano Lipiec 9, 2009 to nie pinformował cię gin jak masz stosować?????????dziwne?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Love Me 0 Napisano Lipiec 9, 2009 no powiedzial ze mam wziasc od 15 dnia cyklu to wychodzi ze raczej teraz mam wziasc ale nie powiedzial czy jak dostane okres to mam odstawic no nic:/ wogole na glupią panią doktor trafilam.. moze mi cos doradzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Lipiec 9, 2009 Dziwne... 15 dzień cyklu to 15 dzień od pierwszego dnia miesiączki. Zwykle Luteinę bierze się mniej-więcej od połowy cyklu (różnie przepisują, od 12, 14, 15 albo 16 dc) do 25 dc i po odstawieniu przychodzi miesiączka, od której liczy się kolejny cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Lipiec 9, 2009 Moim zdaniem to odstawienie luteiny poprzedza przyjście miesiączki, nie odwrotnie. Jak będziesz brac cały czas, to miesiączki nie dostaniesz w terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach