Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolcia kolcia

Co o tym m

Polecane posty

Gość Tolcia kolcia

Gość aha calkiem interesujace

Gość Tolcia kolcia
ja mam 17 lat a on 26, mieszka z rodzicami, ale ma pracę. na pierwszym spotkaniu prawie sie dobierał do mnie, ale tylko sie calowalismy, i po cyckach mnie macał. i teraz ze sobą jesteśmy, dlatego nie chciałam, bo za brdzo mi na nim zalezy. Ale razi mnie jego wiek, co o tym myślicie? Takie związki są możliwe?

Gość tghftg
zalezy co masz na mysli piszac zwiazek; bo zaloze sie o banke ze jego myslenie znam i dlaniego ten 'zwiazek' jest mozliwy.

Gość Tolcia kolcia
tu tez chodzi o to, ze on mial zapewne wiele partnerek sexualnych, no ale mnie teraz kocha... a ja jeszcze zadnego, troche mi gluipio, ze ja nic nie bd potrafic jak przyjdzie co do czego... zreszta niewiem ... mowil ze go strasznie podniecam, choc nie widze w sobie jakiejs niewiadomo jakiej pieknosci. jestem nawet troche ponad wage a nawet sporo waze, ale jak sie odpierdziele to nie jeden mnie chce. a na ostatek usnal na moich piersiach...

Gość Tolcia z jakiej wioski pochodz
isz ? :)

Gość hjhjhjhjhj
rozstaw szeroko nogi a napewno on bedzie wiedziec jak zrobic sobie dobrze

Gość Tolcia kolcia
nie mieszkam na wsi. Taaak od razu rozstaw nogi..:o niewiem czy taki zwiazek z taka duza roznica wiekowa moze przetrwać... wy byscie sie pakowali w takie cos?

Ja mam 19 lat, a mój facet 29. Dzisiaj mamy rocznicę. Ale u nas było inaczej,trochę trwało, zanim się dobrał do moich piersi. Wiesz czemu? Później powiedział, że nie chciał tego spieprzyć. Zastanów się, czy mu też zależy, żeby \"nie spieprzyć\", bo jak na moje, to chce sobie zrobić z Ciebie zapchajdziurę...

Gość Tolcia kolcia
może i to dało mi do myślenia... Sama to wszystko zastopowałam... Bo za szybko szło, a potem zapytał się czy będę jego dziewczyną... Zgodziłam się... Niewiem, teraz mi głupio, że tak szybko się dałam... nie powinnam, a jednak wciąż mi mówi, że mnie kocha. dziwna sytuacja, wlasnie nie chciał tego spieprzyc... a On ..uznał, że pewnie się zgodzę, po tych gorących smsach... ehh :o

Widocznie jest jednym z tych, co potrzebują wywodu pt. \"Nie jestem jeszcze na TO z Tobą gotowa!\"

Gość tak sobie mysleeee
a on nie jest czasami z tucholi??:D

no ale mnie teraz kocha... jesteś pewna?? Wg. mnie chce Cię tylko bzyknąć...Brutal but true.... 🖐️

Gość tak sobie mysleeee
halo