Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi jakos..........

czy was tez wkurzaja jego pamiatki po bylej?

Polecane posty

mam na mysli ksiazki z dedykacjami, listy, prezenty urodzinowe, ktorych sie nie uzywa, ale leza gdzies w szufladzie itd. czy prosba, zeby to wyrzucil to cos zlego? kurcze nie moge patrzec na te rzeczy... przykro mi wtedy

Gość
nie, bo tez mam takie rzeczy. o matko, przeciez fajnie miec takie pamiatki;) czasem przegladamy to razem (listow wzajemnie nie czytamy, bez przesady) ;)

nie mozesz mu niestety tego zabronic:P ja tez trzymam w szufladzie zdjecia z ex.. coprawda zakurzone, ale sa...

Gość asisaaaaaaaaaaaa
ma prawo miec pamiątki, to że jest teraz z toba nie znaczy że ma wymazac całkowicie wszystko co wiąże sie z tym co kiedyś było...

Gość hahahahaaaaha
moj facet dostal kiedys od dziewczyny z ktora byl pierscionek i gdy go poznalam mimo tego, ze nie byli juz razem on wciaz go nosil wiec myslalam, ze jest zajety:) dopiero gdy zaprosil mnie na randke powiedzialam mu o tym pierscionku i on zaczal sie smiac zdjal go i chcial go wyrzucic ale powiedzialam mu, zeby tego nie robil bo to pamiatka. teraz go nie nosi ale wiem, ze jest w szufladzie pod papierami:) jego byla wciaz nosi taki pierscionek ale to juz inna bajka

Gość bo to COOL i TRENDY
przecież nie możesz wymazać jego życia jakie miał przed tobą!!!! Jakies kompleksy masz, czy co?

Kazdy ma inne podejscie do takich rzeczy. Po co najeżdzacie na autorkę? Moze faktycznie nie na miejscu zeby wyrzucał te pamiatki, bo sama bym chyba nie wyrzuciła. Zalezy czy ma do tych rzeczy emocjonalny stosunek, bo to moze bolec...

ja bym mogla wywalic moje rzeczy po bylym... nie robie tego, bo leza na drugim koncu polski dodam, ze z ta kobieta sie nie lubimy byli razem bardzo dlugo i ona chyba nadal nie pogodzila sie z rozstaniem dlatego tak mi przykro

Gość śmieszy mnie gdy dziwczyny
mówią - jakby mnie kochał, to wyrzuciłby pamiątki, to robiłby to czy tamto, albo każą swoim faceto cos tam robić, bo inaczej to... Nie odpowiada - zostawić i szukać innego, a nie zmieniać na swoją modłę. To bez sensu zupełnie. To tak jakbyś była filigranową blondynką, a facet kazałby ci przefarbować się na czarno i utuczyłby cię, bo tylko takie mu się podobają :)

gdyby nie mial emocjonalnego stosunku do tych pamiatek to by je wyrzucil nie mam na mysli wszystkich, ale po cholere te ksiazki z dedykacjami :/

Gość jeśli źle się z tym czujesz
to znaczy, że nie jesteś pewna siebie. Psycholog jakiś by się przydał. Co ci książki przeszkadzają??? Rozumiem, że codziennie ucinaliby sobie pogaduszki nocne, ale dedykacje w książkach? Wrzuc na luz. Zazdrość to bardzo brzydka cecha