Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta i zalamanaa

Czy bedac gruba mam szanse na milosc?

Polecane posty

Jestem dość przy kości... I wydaje mi się, ze to mi przeszkadza w nawiazywaniu nowych znajomości. W pracy, w klubie kazdy zerka tylko na moje kolezanki i wychodzi na to, ze ja zawsze jestem ta najgorsza.. Czuje sie bardzo niechciana, gdyz do tej pory nie spotkalam nikogo komu by naprawde zalezalo na mnie, a nie jestem juz mloda... Mam z tego powodu duze kompleksy.. Probowalam roznych diet ale nic mi nie daly.. Myslicie, ze jest dla mnie jeszcze ratunek? :(

:( :( :(

Gość Tami niezalogowana
cream:) a Cie szukalam wczoraj

Gość Klik klak
mam to samo, najgorsze to poczucie że jestem gorsza od innych, od moich koleżanek, ale znam taką która znalazła swoją miłość i ułożyła sobie życie.

no to ma szczescie, tez bym tak chciala.. ale mnie nikt nie chce :(

Gość a ile wazysz
i ile masz wzrostu?

przeciez pisalam, ze probowalam diet i nie moge schudnac. czytac waly a nie, slepe kury

Jak widzę powyższe odpowiedzi to aż mnie krew zalewa. Wszystkie jesteście piękne i madre i macie pięknych facetów? Buhahahahahhahahah żałosne.A ty puszysta głowa do góry , nie przejmuj się masz szanse taka jak każdy..

jak nie chcecie mi pomoc to po co piszecie? to wczesniej to jakas glupia prowokacja

Gość Viera Viera
tez bylam kragla... dzis zdrowo sie odzywiam, cwicze, stosuje rozne inne wspomagalniki i mam powodzenie. ale waga nie swiadczy o szczesciu... jesli zaakceptujesz siebie i bedziesz pewna siebie to inni to zauwaza :)

Gość Tami niezalogowana
cream jak sie zachowujesz?:-O

no nareszcie jakies madre i pozytywne wypowiedzi

bo mnie to denerwuje jak ktos mnie obraza ja jestem winien ze ktos nie stosuje sie do diety

no w szczególności palby śmiechu i wytykanie palcami lub tłumy ludzi uciekających z wody na basenie

Gość Tami niezalogowana
widzisz sam masz kompleks ze wazysz za malo a innych obrazasz gdzie twoja empatia? 😴

Gość depresyjnatrzydziestka
tam bzdury gadasz,ze nie mozesz schudnac ja od tamtego roku zjechałam 14 kg w dół TO Kochana moja nie diety!!! tylko zupłnie zmieniony styl odzywiania,chyba wiesz jaki??? a do tego zero słodyczy -da sie przezyc-uwierz:)tym bardziej teraz kiedy jest tyle świezych warzyw i owoców-troche samozaparcia i dobrej woli ,wcale nie chodzi o głodowanie!!!! do tego jakbys codziennie choc troche poruszała sie,obojetnie co,jazda na rowerze,jogging czy jakies cwiczenia i nie ma siły MUSISZ SCHUDNĄC!!! Ja zawsze byłam lekko przy kosci,ale nie przesadnie,natomiast w tamtym roku troche mi za duzo przybyło,dlatego zmieniłam wszystko całe menu. Jeszcze jedno ,nie schudniesz w miesiac 10 kg-wybij sobie to z glowy,trzeba poczekac rok aby schudnąc 10 czy wiecej-wtedy nie ma efektu jojo.Faceci nawet Ci co wola okraglejsze na pewno nie lubia otyłych-nie znam takiego.. Więcej samozaparcia i zobaczysz jak sie zmienisz-trzymam kciuki

Gość Tami niezalogowana
napisala prpbowalam roznych diet czytaj uwazniej

Gość koloratka 01
zawsze masz szansę że kogoś spotkasz. ale po co czekać -szkoda życia. jeśli się naprawdę uprzesz to schudniesz. wcale nie musisz stosować drakońskich diet. wiesz, na BBC Lifestyle, leciał niedawno taki cykl programów-jesteś tym co jesz.kiedyś to chyba też było na TVP2 tylko miało tytuł -pokasz mi co jesz,a powiem ci kim jesteś. tam taka pani doktor dietetyk nawraca ludzi jedzących tzw. śmieci. często to są ludzie otyli. zaczynają ośmiotygodniowy cykl na diecie lekkostrawnej i wcale się nie głodzą.w ciągu 8 tygodni niektórzy chudną nawet 20 kilo. ja ostatnio schudłam prawie 20 kilo od końca lutego. nawet nie miałam takiego zamiaru. musiałam przejść na dietę niskowęglowodanową z powodów zdrowotnych. i w sumie najadam się, ale przy okazji zmieniłam nawyki żywieniowe . i proszę -prawie 20 kg w dół. kiedyś ważyłam ok 55 kg, ale po dziecku zrobiłam się gruba. wierzę , ci jak to ciężko schudnąć... ale przekonałam się po sobie,że wcale nie muszę wiecznie chodzić głodna by schudnąć. możesz zdradzic ile ważysz przy swoim wzroście ???

a wierzysz jej bo ja nie jak chodziłem na siłownie wo cwiczyła tam jedna grubaska a po cwiczeniach widzialem ją jak kupowała batoniki i odrazu jadła :O

Nie wierzę że nie mozna schudnąć. Jesli naprawde sciśle stosujesz diete i nie chudniesz to znaczy że masz jakies zaburzenia np. niedoczynność tarczycy i należy iśc do lekarza i to zbadać. Kazdy zdrowy człowiek może schudnąć jesli tylko chce. Schudniesz to od razu wzrośnie twoja samoocena, zaczniesz sie ładniej ubierać, byc bardziej pewna siebie a to przyciąga ludzi zwłaszcza płeć przeciwną. I pokochaj siebie, nawet taka jaka jesteś, walcz. Kiedys tez byłam gruba i nie miałam chłopaka. Schudłam i od razu się znalazł, przy nim jeszcze schudłam więcej. Po dziecku schudlam kolejne 10 kg. W sumie 35 kg mniej. Teraz mam niezłe branie :P a mam juz 40 lat.