Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta i zalamanaa

Czy bedac gruba mam szanse na milosc?

Polecane posty

Gość 66u644
moze slabo probowala? moze nie powinna probowac ale wziac sie za siebie ;owaznie? hehe

Gość Tami niezalogowana
oj cream nie wiem ile wazysz autorko i przy jakim wzr?

Gość depresyjnatrzydziestka
Tami niezalogowana napisala prpbowalam roznych diet czytaj uwazniej Przeczytałam uwaznie,Tobie tez radze :) ja nie napisałam o diecie tylko o zmianie stylu odzywiania sie to jest kolsalna róznica złotko

Gość Viera Viera
mam kumpele ktora jest niska i przy sobie ale jest tak zadbana i pewna siebie ze faceci do niej lgna :D po pierwsze zaakceptowala sie i uwydatnila swoje atuty ....biust etc ;)

Gość koloratka 01
dodam jeszcze,że moja dieta przede wszystkim jest lekkostrawna i tym samym mniej kaloryczna. no więc na obiad zamiast smażonego mięska np. piersi ale pieczone -dla mnie męża i dziecka-zdrowo dla wszystkich ,do tego obowiązkowo surówka , bez żadnych majonezów. o, dzisiaj jedliśmy na obiad rybkę -pieczonego dorsza. kupuję filety, rozmrażam, smaruję pędzelkiem z olejem rybę. posypałam ziołami prowansalskimi , na to duzo wyciśnietego czosnku i piekę 20-30 minut. pycha. ja nie mogę jesść ziemniaków (ze względu na cukier) więc sobie zrobiłam fasolkę ciętą i dotego surówka -kiszona kapusta =warzywa. no pycha-zdrowo i lekkostrawnie.

a wierzysz jej bo ja nie jak chodziłem na siłownie wo cwiczyła tam jedna grubaska a po cwiczeniach widzialem ją jak kupowała batoniki i odrazu jadła no dobre,:))) to po co w ogóle szła na tę siłownię? Koloratka,ja jem podobnie;)) pozdrawiam

Gość Tami niezalogowana
depresyjna ja pisalam to do creama:)

Gość ..dot...
no proste że masz szanse.;) każdy ma szanse na miłość:) tylko czasem trzeba poczekac:)

Gość GIGAbajcik
Kochani. Kobita ma problem (ciekwe dlaczego zniknela? Moze ją zdolowaliscie zbytnio? ;-((( Ostatnio przytylam 8 kilo i wcale mi z tym nie jest BARDZO zle. Mam 37 lat, wiec ciezko walczyc o figure nastolatki. Ale rozumiem, ze moze byc ciezko- ja 10 lat temu wazylam 56 kilo, teraz- 66. Przydaloby sie upuscic ciala.;-) Najwiekszy problem osob, ktore sie odchudzaja to brak WIDOCZNYCH efektow. Katuje sie taka przez miesiac i schudnie... 4 kilo. Jak wazy stówę, to nawet tego nie zauwazy. Rozumiem to ale namawiam do wytrwalosci i ruchu. Ja tam chce schudnac, ale bez przesady. Faceci wola cialo niz jego TOTALNY brak. Jak maja wybor miedzy LEKKO puszysta zadowoloną sybarytką a sfrustrowaną anorektyczką... jak myslicie? Którą wybiorą? ;-))) Wszystkie lekko przy kosci pozdrawiam, otyle (dla zdrowia trzeba sie odchudzic!) namawiam do cierpliwosci i ruchu. Sama mam plan 6-7 kilogramowy, alekkie zokrąglenia... są sexy! Pozdrawiam GB

Gość koloratka 01
depresyjna trzydziestka też cię pozdrawiam :) ja po ciąży nie mogłam sie odchudzić aż do teraz. bo to wyglądało mniej więcej tak,że ciągle chodziłam głodna,bo jadałam rzadko i gównianie. potem po takim poście-po paru tygodniach,lub dniach-pękałam i rzucałam sie jak wściekła na jedzenie. teraz jak czuje głód(tak mniej więcej co trzy godziny,albo cztery) to idę sobie coś przegryźć .tak sie przyzwyczaił mój żołądek,że przy tym przegryzaniu wystarczy mi niwielka ilość by zaspokoić głód. a jak nie chcę już jeść, a czuję się głodna to sobie zaczynam jeść pestki z dyni, słonecznika. raz na jakiś czas zjadam malutką paczuszkę pistacji-mniam. niby orzechy-to kaloryczne ,ale jakoś po nich i tak chudnę. teraz np idę sobie zjeść jogurt naturalny i do tego przegryzę parę chrupek kukurydzianych. i co ciekawe jem codziennie kolacje ,a kiedyś to było nie do pomyslenia na drakońskich dietkach. jem bo muszę -wieczorem biorę antybiotyki - i jakoś gubie ten tłuszcz. kawy już nie słodzę (chyba,że słodzikiem choć mnie od niego odrzuca) i niestety nie ćwiczę (biorę antybiotyki), ale staram się być aktywna.

No jasne, że masz sznsę na miłość :) Nie jesteś przeciez jakaś trędowata i uposledzona :) Proponuję jednak napisać na forum DIETY

A propos grubaski z batonem po siłowni - kobieta robiła prawidłowo, bo po siłowni należy uzupełnić glukozę. Nikt nie powiedział, że ona ćwiczy żeby schudnąć...

Gość koloratka 01
odpowiem na twoje pytanie wprost. masz szanse ale procentowo dużo mniejsze niż twoje szczupłe koleżanki. piszę to bez złośliwości. faceci w większości przypadków mając do wyboru ładną z buzi,ale grubą dziewczynę i niezbyt urodziwą ,ale szczupłą i zgrabna ,najczęściej wybiorą szczupłą. oczywiście zdarzają się wyjątki, ale prawdopodobieństwo jest tu dużo mniejsze. ja będąc młodą dziewczyną, miałam puszystą przyjaciółkę, była ładna z buzi, sądzę ,że ładniejsza ode mnie, ale to ja miałam powodzenie a ona jakoś nie za bardzo. aczkolwiek, jest w tej historii miły akcent. dziewczyna znalazła sobie faceta i to takiego ,że łoł. do dziś są małżeństwem. pozdrawiam wszystkie puszyste, walczcie o swoje figury bo warto. puszysta i zalamana pozdrawiam cieplutko

koloratka,mozemy sobie rece podać. Jak sobie przypomne te drakonskie diety-to wyc mi sie chce,podobnie jak Ty,wytrzymywałam tydzien,dwa a potem od nowa to samo,bez sensu.U mnie w rodzinie wsdzyscy maja nadwagę,moje kuzyki sa otyłe-wyglądaja jak szafy-co z tego ze buzie maja ładne jak "podgradle" wisi do pasa /przesadziłam troszke/,więc przyrzekłam sobie ze do takiego stanu nigdy sie nie doprowadzę,zreszta mój mąż nie znosi otyłych bab.Ja zawsze byłam troche zaokraglona,no niestety ale naleze do tej grupy co to tyje po byle czym.Przenigdy nie zywiłam sie fastwoodami itp śmieciami,ale mam słabosc do słodyczy-tzn miałam bo w tej chwili spokjnie moge sie obejśc.W tatmtym roku wazyłam koło 14 kg wiecej,poniewaz mam tzw nabity typ figury więc nikt nie mógł uwierzyc ze ja az tyle waze,sama wchodzac na wagę sadziłam ze sie posuła :))zauwazyłam jedynie po ubraniach ze sa ciasne,niektórych w ogóle nie mogłam załozyc. Kiedy wróciłam z wakacji i obejrzałam siebie na zdjęciach..co z tego że ładna buzia i długie włosy-jak księzyc w pełni?? więc sie zawziełam,poczatkowo brałam meridię,dalej ją mam w razie "w" ale nie zazywam,nie mam potrzeby .Ja tez jem 5 małych posiłków,podbnie jak ty co pare godzin przegryzam albo waflem ryzowym albo maca dietetyczna a jogurt zwykły mieszam poł na pół z naturalnym i staram sie jak najwiecej owoców-choc ostatnio przesadziłam i niezle mnie przedarło :)) dzisiaj troche biegałam rano a jutro bedzie rower pozdrawiam i trzymaj sie przede mna jeszcze walka z 10 kg

Gość koloratka 01
puszysta i zalamanaa, pomyśl może o dietetyczce. mojego kuzyna żona była od zawsze , tzw wieczną grubaską. przerobiła chyba z tysiąc diet i guzik. poszła w koncu do dietetyczki. zapłaciła, a owszem bo tego chyba nie refundują na NFZ. ale jaki efekt !! w ciągu może pół roku, może dłużej, schudła 25 kilo. i to już jakis czas temu i nie ma efektu jojo.skoro tak długo wytrzymała ,więc nie mogła to być drakońska dieta, bo wiem,że u niej apetyt był głównym problemem. więc może to byłaby dla ciebie jakaś alternatywa :)

Gość wąski jak gałązki
Mam sąsiadkę, ma 23 lata i waży dobre ponad sto kilo i nie jest za wysoka. Jest śliczna i zawsze pięknie i świeżo pachnie. przy tym zawsze usmiechnięta i pogodna. ------------------------------------- Gdybym miał wybierac czysto fizycznie między nią a jakąś szczupłą papierośnicą z pomarańczowa twarzą i paznokciami do kolan w rózowym lateksie- tu oczywiście troche ubarwiam, ale wybrałbym moja sąsiadkę. Jest piękna i zadbana, waga, ba nawet otyłośc nie przeszkadzałaby mi. Niestety juz zajety ze mnie człek i prawie dwa razy starszy. Pozdrawiam Cię autorko. Jeśli jestes otyla to jedynie dbaj o wyglad i ladny zapach. Znajdziesz swojego adoratora:*

Gość koloratka 01
depresyjnatrzydziestka, ja niestey nie mogę jeść słodyczy bo mają cukier. staram sie uzupełniać to warzywami i właśnie nasionami. ale ostanio mam bzika na punkcie cukini-takiej grillowanej (posmarowanej olejem) albo z piekarnika. dawniej bym nawet na takie "przysmaki" nie spojrzała. teraz odkrywam pewne potrawy na nowo :)

Gość GIGAbajcik
Dziewczyny znaczy sie te aktywne na forum... Koloratka i Depresyjna30.. ile wazycie? ja po rozwodzie przytylam 10 kilosków i chetnie bym sie ich pozbyla, ale marnie mi idzie. Schudlam 3 kilo, ale w 3 tygodnie wrocilo z hakiem... Pomozecie? Tak jak pisalam nie mam jakiejs poteznej depresji, ale sie lampka czerwona zapalila, jak zadna letrnia sukienka sie nie dopiela. Wiec wymieniac wszystkie ciuchy? O nie! :-))

Gość koloratka 01
"ja niestey nie mogę jeść słodyczy bo mają cukier" tfu, chciałam napisać,że nie mogę jesć OWOCÓW,osłodyczach nie wspomnę ,mniam. więc, jest mi teraz łatwiej, bo wiem,że nie wolno i basta. jeśli bym zjadła to kapiszcze :)

wąski ->oprócz chudych papierośnic z tipsami są jeszcze normalne, szczupłe, sympatyczne i zadbane kobiety. Też wolałbyś grubą sąsiadkę ? Grube nie jest piękne a jest rodzajem zaniedbania jak np. popsute zęby. Świadczy o problemach psychicznych a faceci wolą zdrowe. Zresztą, Wy też wolicie zdrowych.

Giga-napisałam wczesniej co jadam,podbnie jak koloratka 5 posiłków leko starwnych,ja np nie jem w ogóle białego pieczywa dam Ci przykładowy rozkład o 7.30 musli z chudym mlekiem /kupuje takie musli bez cukru,zeby było duzo róznych "smieci"-czytaj ziaren itp/ sypie ich niezbyt duzo i zalewam szklanka mleka,potem staram sie jeszcze wypic szklanke mineralnej koło 10 jem 1 kanapkę z ciemnego pieczywa lekko musnieta margaryna i plaster chudej szynki/zawsze kupuje z drobiu/i np pomidorek w miedzyczasie pije kawe ,ale słodze pół łyżeczki na duzy kubek koło 13 jakis owoc np jabłko,banan albo 2 wafle ryzowe z jabłkiem na obiad czasami kupuje warzywa na patelnie,ale nie smaze na zadnym tłuszczu i jem z odrobina ketchupu,albo piers z kurczaka griluje albo gotuje i surówka,tak koło 17 jogurt i ok 18 lub 18.30 kolacja 1 kanapka z serkiem białym lub z szynka i na wierzch ogórek badz pomidor pije soki te bez cukru a czasami skusze sie na sok warzywny a na jutro mam kasze i fasolke a do tego rybke z piekarnika /oczywiscie pół woreczka kaszy/ jak mnie sssie w zoładku np koło 21,to przegryzam jakims jabłkiem

Gość wąski jak gałązki
Tamto napisałem dla kontrastu. Ale odpowiadam :TAK! Jest fantastyczna, nie wiem, może to jakaś proporcja w jej budowie, bo jest strasznie pociagajaca mimo kilogramow. I oczy i usmiech, Sliczna dziewczyna. Szczupli ludzie tez mają problemy zdrowotne. Nie tylko otyli. WYglad? Estetyka? No własnie, normalne czesto maja nieładne twarze, popsute zęby, itp Ja akurat sąsiadke dałem za przykład bo mi się bardoz podoba. Wsrod otyłych kobiet jak wsród szczuplych i tych jak to ująles normalnych bywaja zaniedbane i "świeże" sliczne.

to przykre,ale naprawde nie znam panów,którzy lubiliby zbyt pulchne kobitki. ja nigdy nie nalezałam do idelanie szczupłych ale tez nigdy nie byłam otyła,to ciagle nadwaga z która czesciwo juz sie uporałam. Koloratka,a najwazniejsze ze te ubrania które nie wcisnełam na ...teraz sa idelane a niektóre nawet leca-co za radość,dla takich chwil warto sie troszke pomeczyć

Gość GIGAbajcik
Dzieki, dzieki:-) dziewczyny i chlopaki;-) No ja mam 164 wzrostu, 66 kilo wagi, dramatu nie ma, ale jedrne cialo gdzies ucieklo ;-))) Tu wisi, tam dynda. Moze to juz starosc idzie? Diety - jak pisalam - daje rade przez dwa tygodnie a teraz to... ogrodki piwne, grille, wakacje, bawimy sie, hajda! I leca kilogramy, ale do przodu... Duzo sily trzeba psychicznej, zeby powiedziec NIE! ;-) Rower stoi i sie kurzy... Trzeba by jakas grupa wsparcia moze zalozyc? Szacun dla Was dziewczyny, wezme przyklad... moze jakos dam rade. Dzinsy opiete, pupa jak ksiezyc no i cycki- szczesliwie tez rozna;-)))))) jedyny plus! Pozdrawiam !!!

wąski jak gałązki oczywiscie ze wsród pulchnych pań sa i takie które w jakis magiczny sposb przyciagają do siebie,ale to sa wyjatki Nie wiem czy kojarzysz sobie,na jakiejs babskiej stacji jest taki program -Nigella gryzie czy cos takiego.Piekna babeczka która podaje jak szybko zrobic cos pysznego,Ja nie mam skłonnosci les ,ale kiedy ja zobaczyłam to mi szczeny opadły,przepiękna kobieta o anielskiej urodzie i anielskim usmiechu:) pokazuja ja tylko od pasa w góre bo gabaryty na dole sa pokazne,nie tak przerazliwie,ale jest jej sporo