Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 puszysta i zalamanaa

Czy bedac gruba mam szanse na milosc?

Polecane posty

Go艣膰 66u644
moze slabo probowala? moze nie powinna probowac ale wziac sie za siebie ;owaznie? hehe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tami niezalogowana
oj cream nie wiem ile wazysz autorko i przy jakim wzr?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depresyjnatrzydziestka
Tami niezalogowana napisala prpbowalam roznych diet czytaj uwazniej Przeczyta艂am uwaznie,Tobie tez radze :) ja nie napisa艂am o diecie tylko o zmianie stylu odzywiania sie to jest kolsalna r贸znica z艂otko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Viera Viera
mam kumpele ktora jest niska i przy sobie ale jest tak zadbana i pewna siebie ze faceci do niej lgna :D po pierwsze zaakceptowala sie i uwydatnila swoje atuty ....biust etc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
dodam jeszcze,偶e moja dieta przede wszystkim jest lekkostrawna i tym samym mniej kaloryczna. no wi臋c na obiad zamiast sma偶onego mi臋ska np. piersi ale pieczone -dla mnie m臋偶a i dziecka-zdrowo dla wszystkich ,do tego obowi膮zkowo sur贸wka , bez 偶adnych majonez贸w. o, dzisiaj jedli艣my na obiad rybk臋 -pieczonego dorsza. kupuj臋 filety, rozmra偶am, smaruj臋 p臋dzelkiem z olejem ryb臋. posypa艂am zio艂ami prowansalskimi , na to duzo wyci艣nietego czosnku i piek臋 20-30 minut. pycha. ja nie mog臋 jes艣膰 ziemniak贸w (ze wzgl臋du na cukier) wi臋c sobie zrobi艂am fasolk臋 ci臋t膮 i dotego sur贸wka -kiszona kapusta =warzywa. no pycha-zdrowo i lekkostrawnie.

Udost臋pnij ten post

a wierzysz jej bo ja nie jak chodzi艂em na si艂ownie wo cwiczy艂a tam jedna grubaska a po cwiczeniach widzialem j膮 jak kupowa艂a batoniki i odrazu jad艂a no dobre,:))) to po co w og贸le sz艂a na t臋 si艂owni臋? Koloratka,ja jem podobnie;)) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tami niezalogowana
depresyjna ja pisalam to do creama:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..dot...
no proste 偶e masz szanse.;) ka偶dy ma szanse na mi艂o艣膰:) tylko czasem trzeba poczekac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GIGAbajcik
Kochani. Kobita ma problem (ciekwe dlaczego zniknela? Moze j膮 zdolowaliscie zbytnio? ;-((( Ostatnio przytylam 8 kilo i wcale mi z tym nie jest BARDZO zle. Mam 37 lat, wiec ciezko walczyc o figure nastolatki. Ale rozumiem, ze moze byc ciezko- ja 10 lat temu wazylam 56 kilo, teraz- 66. Przydaloby sie upuscic ciala.;-) Najwiekszy problem osob, ktore sie odchudzaja to brak WIDOCZNYCH efektow. Katuje sie taka przez miesiac i schudnie... 4 kilo. Jak wazy st贸w臋, to nawet tego nie zauwazy. Rozumiem to ale namawiam do wytrwalosci i ruchu. Ja tam chce schudnac, ale bez przesady. Faceci wola cialo niz jego TOTALNY brak. Jak maja wybor miedzy LEKKO puszysta zadowolon膮 sybarytk膮 a sfrustrowan膮 anorektyczk膮... jak myslicie? Kt贸r膮 wybior膮? ;-))) Wszystkie lekko przy kosci pozdrawiam, otyle (dla zdrowia trzeba sie odchudzic!) namawiam do cierpliwosci i ruchu. Sama mam plan 6-7 kilogramowy, alekkie zokr膮glenia... s膮 sexy! Pozdrawiam GB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
depresyjna trzydziestka te偶 ci臋 pozdrawiam :) ja po ci膮偶y nie mog艂am sie odchudzi膰 a偶 do teraz. bo to wygl膮da艂o mniej wi臋cej tak,偶e ci膮gle chodzi艂am g艂odna,bo jada艂am rzadko i g贸wnianie. potem po takim po艣cie-po paru tygodniach,lub dniach-p臋ka艂am i rzuca艂am sie jak w艣ciek艂a na jedzenie. teraz jak czuje g艂贸d(tak mniej wi臋cej co trzy godziny,albo cztery) to id臋 sobie co艣 przegry藕膰 .tak sie przyzwyczai艂 m贸j 偶o艂膮dek,偶e przy tym przegryzaniu wystarczy mi niwielka ilo艣膰 by zaspokoi膰 g艂贸d. a jak nie chc臋 ju偶 je艣膰, a czuj臋 si臋 g艂odna to sobie zaczynam je艣膰 pestki z dyni, s艂onecznika. raz na jaki艣 czas zjadam malutk膮 paczuszk臋 pistacji-mniam. niby orzechy-to kaloryczne ,ale jako艣 po nich i tak chudn臋. teraz np id臋 sobie zje艣膰 jogurt naturalny i do tego przegryz臋 par臋 chrupek kukurydzianych. i co ciekawe jem codziennie kolacje ,a kiedy艣 to by艂o nie do pomyslenia na drako艅skich dietkach. jem bo musz臋 -wieczorem bior臋 antybiotyki - i jako艣 gubie ten t艂uszcz. kawy ju偶 nie s艂odz臋 (chyba,偶e s艂odzikiem cho膰 mnie od niego odrzuca) i niestety nie 膰wicz臋 (bior臋 antybiotyki), ale staram si臋 by膰 aktywna.

Udost臋pnij ten post

No jasne, 偶e masz szns臋 na mi艂o艣膰 :) Nie jeste艣 przeciez jaka艣 tr臋dowata i uposledzona :) Proponuj臋 jednak napisa膰 na forum DIETY

Udost臋pnij ten post

A propos grubaski z batonem po si艂owni - kobieta robi艂a prawid艂owo, bo po si艂owni nale偶y uzupe艂ni膰 glukoz臋. Nikt nie powiedzia艂, 偶e ona 膰wiczy 偶eby schudn膮膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
odpowiem na twoje pytanie wprost. masz szanse ale procentowo du偶o mniejsze ni偶 twoje szczup艂e kole偶anki. pisz臋 to bez z艂o艣liwo艣ci. faceci w wi臋kszo艣ci przypadk贸w maj膮c do wyboru 艂adn膮 z buzi,ale grub膮 dziewczyn臋 i niezbyt urodziw膮 ,ale szczup艂膮 i zgrabna ,najcz臋艣ciej wybior膮 szczup艂膮. oczywi艣cie zdarzaj膮 si臋 wyj膮tki, ale prawdopodobie艅stwo jest tu du偶o mniejsze. ja b臋d膮c m艂od膮 dziewczyn膮, mia艂am puszyst膮 przyjaci贸艂k臋, by艂a 艂adna z buzi, s膮dz臋 ,偶e 艂adniejsza ode mnie, ale to ja mia艂am powodzenie a ona jako艣 nie za bardzo. aczkolwiek, jest w tej historii mi艂y akcent. dziewczyna znalaz艂a sobie faceta i to takiego ,偶e 艂o艂. do dzi艣 s膮 ma艂偶e艅stwem. pozdrawiam wszystkie puszyste, walczcie o swoje figury bo warto. puszysta i zalamana pozdrawiam cieplutko

Udost臋pnij ten post

koloratka,mozemy sobie rece poda膰. Jak sobie przypomne te drakonskie diety-to wyc mi sie chce,podobnie jak Ty,wytrzymywa艂am tydzien,dwa a potem od nowa to samo,bez sensu.U mnie w rodzinie wsdzyscy maja nadwag臋,moje kuzyki sa oty艂e-wygl膮daja jak szafy-co z tego ze buzie maja 艂adne jak "podgradle" wisi do pasa /przesadzi艂am troszke/,wi臋c przyrzek艂am sobie ze do takiego stanu nigdy sie nie doprowadz臋,zreszta m贸j m膮偶 nie znosi oty艂ych bab.Ja zawsze by艂am troche zaokraglona,no niestety ale naleze do tej grupy co to tyje po byle czym.Przenigdy nie zywi艂am sie fastwoodami itp 艣mieciami,ale mam s艂abosc do s艂odyczy-tzn mia艂am bo w tej chwili spokjnie moge sie obej艣c.W tatmtym roku wazy艂am ko艂o 14 kg wiecej,poniewaz mam tzw nabity typ figury wi臋c nikt nie m贸g艂 uwierzyc ze ja az tyle waze,sama wchodzac na wag臋 sadzi艂am ze sie posu艂a :))zauwazy艂am jedynie po ubraniach ze sa ciasne,niekt贸rych w og贸le nie mog艂am za艂ozyc. Kiedy wr贸ci艂am z wakacji i obejrza艂am siebie na zdj臋ciach..co z tego 偶e 艂adna buzia i d艂ugie w艂osy-jak ksi臋zyc w pe艂ni?? wi臋c sie zawzie艂am,poczatkowo bra艂am meridi臋,dalej j膮 mam w razie "w" ale nie zazywam,nie mam potrzeby .Ja tez jem 5 ma艂ych posi艂k贸w,podbnie jak ty co pare godzin przegryzam albo waflem ryzowym albo maca dietetyczna a jogurt zwyk艂y mieszam po艂 na p贸艂 z naturalnym i staram sie jak najwiecej owoc贸w-choc ostatnio przesadzi艂am i niezle mnie przedar艂o :)) dzisiaj troche biega艂am rano a jutro bedzie rower pozdrawiam i trzymaj sie przede mna jeszcze walka z 10 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
puszysta i zalamanaa, pomy艣l mo偶e o dietetyczce. mojego kuzyna 偶ona by艂a od zawsze , tzw wieczn膮 grubask膮. przerobi艂a chyba z tysi膮c diet i guzik. posz艂a w koncu do dietetyczki. zap艂aci艂a, a owszem bo tego chyba nie refunduj膮 na NFZ. ale jaki efekt !! w ci膮gu mo偶e p贸艂 roku, mo偶e d艂u偶ej, schud艂a 25 kilo. i to ju偶 jakis czas temu i nie ma efektu jojo.skoro tak d艂ugo wytrzyma艂a ,wi臋c nie mog艂a to by膰 drako艅ska dieta, bo wiem,偶e u niej apetyt by艂 g艂贸wnym problemem. wi臋c mo偶e to by艂aby dla ciebie jaka艣 alternatywa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w膮ski jak ga艂膮zki
Mam s膮siadk臋, ma 23 lata i wa偶y dobre ponad sto kilo i nie jest za wysoka. Jest 艣liczna i zawsze pi臋knie i 艣wie偶o pachnie. przy tym zawsze usmiechni臋ta i pogodna. ------------------------------------- Gdybym mia艂 wybierac czysto fizycznie mi臋dzy ni膮 a jak膮艣 szczup艂膮 papiero艣nic膮 z pomara艅czowa twarz膮 i paznokciami do kolan w r贸zowym lateksie- tu oczywi艣cie troche ubarwiam, ale wybra艂bym moja s膮siadk臋. Jest pi臋kna i zadbana, waga, ba nawet oty艂o艣c nie przeszkadza艂aby mi. Niestety juz zajety ze mnie cz艂ek i prawie dwa razy starszy. Pozdrawiam Ci臋 autorko. Je艣li jestes otyla to jedynie dbaj o wyglad i ladny zapach. Znajdziesz swojego adoratora:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
depresyjnatrzydziestka, ja niestey nie mog臋 je艣膰 s艂odyczy bo maj膮 cukier. staram sie uzupe艂nia膰 to warzywami i w艂a艣nie nasionami. ale ostanio mam bzika na punkcie cukini-takiej grillowanej (posmarowanej olejem) albo z piekarnika. dawniej bym nawet na takie "przysmaki" nie spojrza艂a. teraz odkrywam pewne potrawy na nowo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GIGAbajcik
Dziewczyny znaczy sie te aktywne na forum... Koloratka i Depresyjna30.. ile wazycie? ja po rozwodzie przytylam 10 kilosk贸w i chetnie bym sie ich pozbyla, ale marnie mi idzie. Schudlam 3 kilo, ale w 3 tygodnie wrocilo z hakiem... Pomozecie? Tak jak pisalam nie mam jakiejs poteznej depresji, ale sie lampka czerwona zapalila, jak zadna letrnia sukienka sie nie dopiela. Wiec wymieniac wszystkie ciuchy? O nie! :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloratka 01
"ja niestey nie mog臋 je艣膰 s艂odyczy bo maj膮 cukier" tfu, chcia艂am napisa膰,偶e nie mog臋 jes膰 OWOC脫W,os艂odyczach nie wspomn臋 ,mniam. wi臋c, jest mi teraz 艂atwiej, bo wiem,偶e nie wolno i basta. je艣li bym zjad艂a to kapiszcze :)

Udost臋pnij ten post

w膮ski ->opr贸cz chudych papiero艣nic z tipsami s膮 jeszcze normalne, szczup艂e, sympatyczne i zadbane kobiety. Te偶 wola艂by艣 grub膮 s膮siadk臋 ? Grube nie jest pi臋kne a jest rodzajem zaniedbania jak np. popsute z臋by. 艢wiadczy o problemach psychicznych a faceci wol膮 zdrowe. Zreszt膮, Wy te偶 wolicie zdrowych.

Udost臋pnij ten post

Giga-napisa艂am wczesniej co jadam,podbnie jak koloratka 5 posi艂k贸w leko starwnych,ja np nie jem w og贸le bia艂ego pieczywa dam Ci przyk艂adowy rozk艂ad o 7.30 musli z chudym mlekiem /kupuje takie musli bez cukru,zeby by艂o duzo r贸znych "smieci"-czytaj ziaren itp/ sypie ich niezbyt duzo i zalewam szklanka mleka,potem staram sie jeszcze wypic szklanke mineralnej ko艂o 10 jem 1 kanapk臋 z ciemnego pieczywa lekko musnieta margaryna i plaster chudej szynki/zawsze kupuje z drobiu/i np pomidorek w miedzyczasie pije kawe ,ale s艂odze p贸艂 艂y偶eczki na duzy kubek ko艂o 13 jakis owoc np jab艂ko,banan albo 2 wafle ryzowe z jab艂kiem na obiad czasami kupuje warzywa na patelnie,ale nie smaze na zadnym t艂uszczu i jem z odrobina ketchupu,albo piers z kurczaka griluje albo gotuje i sur贸wka,tak ko艂o 17 jogurt i ok 18 lub 18.30 kolacja 1 kanapka z serkiem bia艂ym lub z szynka i na wierzch og贸rek badz pomidor pije soki te bez cukru a czasami skusze sie na sok warzywny a na jutro mam kasze i fasolke a do tego rybke z piekarnika /oczywiscie p贸艂 woreczka kaszy/ jak mnie sssie w zo艂adku np ko艂o 21,to przegryzam jakims jab艂kiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w膮ski jak ga艂膮zki
Tamto napisa艂em dla kontrastu. Ale odpowiadam :TAK! Jest fantastyczna, nie wiem, mo偶e to jaka艣 proporcja w jej budowie, bo jest strasznie pociagajaca mimo kilogramow. I oczy i usmiech, Sliczna dziewczyna. Szczupli ludzie tez maj膮 problemy zdrowotne. Nie tylko otyli. WYglad? Estetyka? No w艂asnie, normalne czesto maja nie艂adne twarze, popsute z臋by, itp Ja akurat s膮siadke da艂em za przyk艂ad bo mi si臋 bardoz podoba. Wsrod oty艂ych kobiet jak wsr贸d szczuplych i tych jak to uj膮les normalnych bywaja zaniedbane i "艣wie偶e" sliczne.

Udost臋pnij ten post

to przykre,ale naprawde nie znam pan贸w,kt贸rzy lubiliby zbyt pulchne kobitki. ja nigdy nie naleza艂am do idelanie szczup艂ych ale tez nigdy nie by艂am oty艂a,to ciagle nadwaga z kt贸ra czesciwo juz sie upora艂am. Koloratka,a najwazniejsze ze te ubrania kt贸re nie wcisne艂am na ...teraz sa idelane a niekt贸re nawet leca-co za rado艣膰,dla takich chwil warto sie troszke pomeczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GIGAbajcik
Dzieki, dzieki:-) dziewczyny i chlopaki;-) No ja mam 164 wzrostu, 66 kilo wagi, dramatu nie ma, ale jedrne cialo gdzies ucieklo ;-))) Tu wisi, tam dynda. Moze to juz starosc idzie? Diety - jak pisalam - daje rade przez dwa tygodnie a teraz to... ogrodki piwne, grille, wakacje, bawimy sie, hajda! I leca kilogramy, ale do przodu... Duzo sily trzeba psychicznej, zeby powiedziec NIE! ;-) Rower stoi i sie kurzy... Trzeba by jakas grupa wsparcia moze zalozyc? Szacun dla Was dziewczyny, wezme przyklad... moze jakos dam rade. Dzinsy opiete, pupa jak ksiezyc no i cycki- szczesliwie tez rozna;-)))))) jedyny plus! Pozdrawiam !!!

Udost臋pnij ten post

w膮ski jak ga艂膮zki oczywiscie ze wsr贸d pulchnych pa艅 sa i takie kt贸re w jakis magiczny sposb przyciagaj膮 do siebie,ale to sa wyjatki Nie wiem czy kojarzysz sobie,na jakiejs babskiej stacji jest taki program -Nigella gryzie czy cos takiego.Piekna babeczka kt贸ra podaje jak szybko zrobic cos pysznego,Ja nie mam sk艂onnosci les ,ale kiedy ja zobaczy艂am to mi szczeny opad艂y,przepi臋kna kobieta o anielskiej urodzie i anielskim usmiechu:) pokazuja ja tylko od pasa w g贸re bo gabaryty na dole sa pokazne,nie tak przerazliwie,ale jest jej sporo

Udost臋pnij ten post