Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiera 333

biegunka a tebletka

Polecane posty

Gość Wiera 333

witam! Chce sie tylko upewnic, czy dobrze mysle i czy wszytsko ok, Tabletke przyjelam dzis o stalej porze 6:30 na pusty zoladek dopiero godzine pozniej zjadlam kromke, kolo 11:30 mialam lekka biegunke i drugi raz mialam teraz kolo 16:40, wydaje mi sie ze wszytko ok ze nie ma potrezby przyjmowania dodatkowej, alle bardzo prosze o utwierdzenie mnie;)

Gość Wiera 333
POMOCY!!

Gość Wiera 333
przyjelam dodatkowa tak na wszelki wypadek po ok. 11godzinach

jaki masz czas w ulotce? wg mojej po 4 godzinach od przyjęcia może się już dziać wszystko. liczę na palcach i wychodzi mi że Ty byłaś 5 godz. po więc nie było powodów do brania następnej. sprawdź co masz w ulotce

Gość Wiera 333
niby 3-4 godziny ale czytalam gdzies na forum jak ginekolog sie wypowiadal i pisal ze najbezpieczniej jest 6 godzin, wiec sie troszke wystraszylam i wolalam p[rzyjac dodatkowa;/ pewnie nie potrzebnie ja przyjelam ale...

a skąd wiesz, że to był ginekolog? bo tak napisał? stosuj się do ulotki bo dużo dziwnych rzeczy w internecie się dowiesz ;) właściwie nic poważnego się nie stało, po prostu dzień wcześniej zaczniesz przerwę i wcześniej będziesz zaczynać nowe opakowanie. no ale na przyszłość najpierw ulotka, później obcy ludzie.