Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwana Galerianka 92

Wróciłam z solarium

Polecane posty

......i zachaczyłam o galerie 15 min i mam super sukieneczke dosłownie piękna !!!! dzisiaj jakos nie mam ochoty i siły tam wystawać mam leniaaaa posiedze w domu porobie kolo siebie na to na co nigdy ne mama czasu siedze własnie z maseczka i pije wino ;)

Gość adjioghrth
Solarium jest do dupy!

Gość chochliczka000
że co?...:O

Gość Galerianki
daja dupy i świadczą szeroko pojęte usługi seksualne, spotkanym miedzy innymi w galeriach (stąd nazwa), chętnym, zazwyczaj staryszym ale nadzianym panom, włsnie za drobiazgi typu sukienka czy błyszczyk

Gość opowiedz nam o tym..
jak Ty to robisz??? nie masz później jakiegoś moralniaka? co na to Twoi znajmoi?? jesli w ogole ich masz...

Gość chochliczka000
ale masakra:D haha, jaaa:P właśnie, opowiedz o tym:D

Gość Sylwano
następnym razem poproś o słownik ortograficzny, pewnie nie masz a się przyda

bo my tak z kolezanką siedizmy i zastanawiamy się jak tak można... jak długo masz zamiar sie tak lajdaczyc?? uwzglednisz pozniej to w swoim CV? :D:D

nie mam zadnego moralniaka jestem zadowolona wrecz po 2 wybieram tylko tych co mi sie podobaja a nie jakis staruchuw brzydkich przewaznie robie to tylko ustami rzadko seks lub ręka ale zdarza sie nie robie tego za 1 głupi błyszczyk czesto taki facet wydaje na mnie 200-300 zł mam duzo takich kolezanek jak ja inni moi znajomi tym nie wiedza mysla ze dorabiam tam jako hostessa a nawet jakby sie dowiedzieli to co z tego i jest fajnie :)

Gość fajnie ze sie sprzedajesz
?

i w ogole jesli mieszkacie w malych dziurach to moze sie wam to wydawac straszne ale waraszawa akurat jest duuuzym miastem i tu nie kazdy wszytsko o wszytkim wie przewaznie chodze po galeriach oddalonych od mojej dzielni o jakies 2 -3 dzielnice

Gość chochliczka000
ale jak ty ich zaczepiasz? co do nich mówisz....:o

O M G!!! a masz zamiar kiedys pójsc do normalnej pracy?? wiesz ze nie wlicza Ci się to do emerytury? :D zresztą pewnie znajdziesz sobie niedlugo jakiegos sponsora Z emeryturą... nie no ogolnie zal... ale mozesz jeszcze cos o tym napisac??

Gość Sylwano
słownik, duży słownik Sylwano, przyda się

Gość fjklsdjfklsd
a masz kase fiskalną w odbycie?? gdzie ją trzymasz?? fiskus Cie złapie i bedzie przejebane

Gość chochliczka000
a 92 to rok urodzenia?

ludzie przecież to wali prowokacją na kilometr ;p pewnie nie lubi laski z tego zdjęcia i jej oborę robi.. :O

Gość Galerianki
stoją, chodzą po galeriach handlowych, klienci same je zaczepiają, jestem przekonana, że Sylwana nie musi ich zaczepiać, jest wyzywająco ubrana i wysyła jednoznaczne sygnały, oni znajdują się sami, to oni wiedzą co mówić, ona się tylko zgadza i jest chetna, to łatwe, łatwy szmal kusi

Gość a co jest największym
problemem w takim zajęciu, Sylwano ?

a nie boisz sie ze zalapiesz jakiegos syfa?? skąd wiesz czy koles nie ma jakiegos ustrojstwa na "sobie" :/

nie boje sie bo zawsze wszytsko jest w gumce a po drugie mam specjalne globulki dopochwowe od ginekologa bakteriobójcze i przeciwygrzybicze ktore zawsze profilkatycznie stosuje po wszytskim (ale rzadkio uprawiam sex !!!!!!!!)

Sylwana Galerianka 92 proszę wrzuć fotkę :);P stopki, dłoni lub piersi mnie bardzo podniecaj opalone Kobiety :P ;)

Powiem !!!!!!!!! Jesteś bardzo ładna i seksowna 👄 masz ładnie pazurki!!!! Zazdrosne baby Ciebie krytykują!!!!!!