Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 9, 2009 ...oficjalnego złodziejaszka:O.ŻEBY CHOCIAŻ KLECHÓW OKRADAŁ I NIE DAŁ SIĘ ZŁAPAĆ A NIE SKLEPY:O.Ale pocieszam się że to ociupinkę dalsza rodzinka:P.Czy też tak macie:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwana Galerianka 92 0 Napisano Lipiec 9, 2009 nieeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss_Suchego_Podkoszulka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 niee:) moja rodzina to mama tata brat babcia i dziadzio:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuprocentowa Księżniczka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 To dlaczego Ty się wstydzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 9, 2009 Bo go nie naprostowałem na temat kogo w razie czego ma okradać:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam w rodzinie Napisano Lipiec 9, 2009 jedną morderczynię (ciotka, zabiła noworodka) i palu kryminalistów:/ jest mi wstyd... to nie jest bardzo daleka rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuprocentowa Księżniczka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 Widocznie nie byłeś zbyt czujny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klik klak Napisano Lipiec 9, 2009 rodziny się nie wybiera, więc niech ci wstyd nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach