Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah ta grzywka

grzywka

Polecane posty

Gość ah ta grzywka

Witam :) Jestem jutro umówiona do fryzjera. Chce sobie zrobić grzywkę, a raczej to muszę. Trochę się obawiam bo mam trochę kręcone włosy. W rozpuszczonych wyglądam w miarę ok bez grzywki, natomiast w spiętych koszmar. Jednak teraz będę musiała non stop spinać włosy ( taka praca) dlatego zdecydowałam się zrobić grzywkę. Jak myślicie lepsza będzie na skos czy prosta?

Gość ah ta grzywka
??

radze raczej na skos bo prościej sie układna i sie tak szybko nie rozwala jak ta na prosto ,a pozatym na tan prosto nie pasuje do krętych włosów i możesz mieć problemy z układaniem mówie to z własnego doświadczenia bo też miałam jakieś pół roku tem ścientą na prosto i końce niekiedy mi sie kreciły wiec dwa razy dzinnie musiałam ją prostować ;/

radze raczej na skos bo prościej sie układna i sie tak szybko nie rozwala jak ta na prosto ,a pozatym na tan prosto nie pasuje do krętych włosów i możesz mieć problemy z układaniem mówie to z własnego doświadczenia bo też miałam jakieś pół roku tem ścientą na prosto i końce niekiedy mi sie kreciły wiec dwa razy dzinnie musiałam ją prostować ;/

Gość hahahahahaha
I niech ci doradzi fryzjerka:D

Gość dfbgrn
ja tez grzywke scielam pare miesiecy temu na prosto i strasznie mi sie koncowki krecily .Prostowalam rano i strasznie mnie to denerwowalo;/