Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieletnia

Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość Nieletnia

Pomocy... Niewiem co robic.... Nie mam miesiaczki juz poltora miesiaca, brzuch mnie boli tak jak bym miala dostac miesiaczke ale jej nie mam..,.. W maju mialam mmiesiaczke bardzo obfita i bardzo bolesna a teraz nie mam tylko jakos teraz mnie zaczol bolec brzuch... Przytylam 7 kg bola mnie piersi... Mam zachcianki i jestem nerwowa... Czy to jest ciaza???????? Naprawde nie mam pojecia.... Jak chcem isc do lekarza to nigdzie nie ma wolnego miejsca.... Co ja mam zrobic?????????? Pozdrawiam

Gość ototototo
test ciążowy masz zrobić... :/

Gość molikaaa
trzeba było się zabezpieczać jak już dawałaś

Gość takasobiekobietka33
koniecznie musisz zrobic test a jesli nic nie wyjdzie to szybko do lekarza ( przez poltora miesiaca juz napewno bys sie gdzies dostala)

Kochana wez 50 zł i lec do prywatnego lekarza. Mozesz zrobic testy, jednak nie gwaratują ci one 100% pewności. Więc lepiej dac te 50 zl lekarzowi i dowiedziec sie prawdy niz wkładac pieniadze w testy.. Moim zdaniem wystraszyłaś się, że spoznia ci się okres parę dni, wmówiłaś sobie podświadomie, że jesteś w ciąży i teraz okres spóżnia ci się z powodu stresu. Sama jednak wiesz najlepiej. pozdrawiam:)