Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARO

JAK ZACHĘCIC ŻONE DO SEXU

Polecane posty

Gość MARO

JESTEM JESTEŚMY 5 LAT PO ŚLUBIE ŻONA JEST W DOMU ZAJMUJE SIĘ SYNEM DWU LETNIM NO I DOMEM JA PRACUJE W DWUCH PRACACH CHODZE Z JEDNEJ DO DRUGIEJ KOCHAMY SIE RAZ NA TYDZIEN A NAWET I NA DWA TYGODNIE ŻONA NIEMA OCHOTY I WDODATKU CAŁY CZAS COŚ ROBIE ŻLE CO MAM ROBIC?

Normalnie jak to przeczytałam to pasował byś na mojego męża prawie wszytko się pokrywa tyle,że my jesteśmy 6 lat po ślubie i nasza córcia ma 3,5 lat.

Gość MARO
to znaczy ze to normalne ze tak mało sexu

Gość MARO
tak tylko część obowiązkuw przejmuje teściowa

Może naprawdę źle się do tego zabierasz,mój mąż też często źle zaczął i już mi się wszystkiego odechciewało. Kobieta na początku potrzebuje gry wstępnej,musisz delikatnie ją zachęcic i rozluźnic :)

Gość MARO
wiesz co ja bardzo lubie sex prubowałem wszystkiego rozmawiałem a nadal jest jak było

Gość MARO
mida13 a co twój mąż robił żle może ja też to robie?

Gość Dziubka000000
maro ja to rozumiem moj partner tez chodzi do 2 prac i powiem ci tak jak zona nie chce to nie znaczy ze cos zle robisz poprsotu nie potzebuje juz tego tak bardzo moze boi sie ze zajdzie w ciaze rozne moze miec powody ale nidgy ze cos ty zle robisz poprostu nie potrzebuje tego ale naprawde uwierz jest z ciebie duzma i napewno ci to wynagrodzi :)))

Zabierał się od razu do konkretów,np. pchał na sucho zanim mnie zachęcił,a jak myszka nie jest wilgotna to znaczy,że jeszcze nie nakręciłeś swojej małżonki :)

Gość LZA
Sprubuj nic nie robic w tym kierunku okarz jej obojetnosc przez chwile.Zacnie sie zastanawiac nad tym i sama do ciebie przyjdzie.A jednak przemysl moze faktycznie potrzebuje jakiejs odskoczni a nie tylko praca dom dziecko.....Tobie tez sie pewnie przyda :) wiec dziecko do dzidkow a sami na lono natury na przyklad:)

Gość MARO
nie no zawsze tak robiłem zeby było ok czyli penetracja a nawet 69 tylko ze ja to robiłe ona raczej żatko. A co do wynagrodzenia to mamy po 30 lat jesteśmy młodzi to kiedy to zaczniemy robic po 50tce no chyba ze kochankie znaleść ale niechciałbym specjalnie.

No wiesz ? ! Kochankę !!! typowy facet,nie chciałbyś specjalnie,a jak sama się znajdzie,to co zrobisz ?

Gość MARO
łono natury przed ślubem buło fajnie i na łonie i w samochodzie i nawet anal prubowaliśmy namawiam na coś innego zeby sprubować nie zmuszam

Gość MARO
dlatego niechciałbym ale niepoto się żeniłem żeby samemu sobie dogadzać

o Boże skąd Ty jesteś,bo normalnie jak bym swojego słyszała,a nie ma go w domu i już się boję...

Gość LZA
No tak wiec sie wstrzymaj na chwilke :) daj jej troche samotnosci ,pozwol zatesknic za czuloscia :)moze za duzo wymagasz ,moze za czesto ?a moze jestes nachalny poprostu ?zrob sobie przerwe zobaczysz jak bedzie .Mysle ze jak kilka razy pierwszy odwrocisz sie plecami do niej to cos sie zmieni:) a ztym lonem natury to dales czadu hehe PRZED SLUBEM ? jak to brzmi? pomysl

Gość predo
masakra faceci co wy piszecie?

Gość frax
Tak my krótko jestesmy po slubie... moje libido tak szaleje ze bym go zjadła a on nic... mimo ze daliśmy sobie z wielkimi tragediami rade.. mamy to co było upragnienie niem naszych marzeń o on patrzy tylko na inne...

Gość frax
Chciałabym żeby teściowa tak mi pomagała a mąż nadal dostrzegał ze mimo wszystko ( i to jak się staram) jestem kobieta...

Gość draco
Jak to jest ja też jestem zarobiony, praca na dwóch etatch, wracam do domu robie obiadki i zajmuje sie dzieckiem. Żona pracuje na etacie w biurze.Na seks raz w tygodniu, to cały tydzień musze robić podchody, a i tak czasem słysze że jest wykończona. Dlaczego to jest tak, że tylko nam sie chce i tylko my musimy dbać o wasz nastrój, a co ze mną!!!???Ja to mam najlepiej w gotowości czekać, aż nadejdzie ten cudowny dzień, gdy.... wreszcie bedzie miala ochote.

Gość chętny dzisiaj
trzeba żonę zachęcić tęż zmęczona ale jak jest odpowiednia gra wstępna nawet jak jest zmęczona chętnie się oddaje.

Gość chętny dzisiaj
czułe dotykanie, całowanie ,obmacywanie i po 1h jest bardziej chętna do uprawiania seksu niż ja :-)

Gość gość
skoro teściowa przejmuje część obowiązków, to niech Ci popuści szpary albo chociaż laskę obrobi.

Gość Doświadczony przez życie
Nie da się zachęcić. Ja ćwiczę to od 17 lat i jest bez zmian. Mówili po "30", potem mówili po "40". Żadnej poprawy. Nic, przysłowiowe goofno. Ten model tak ma i nic tego nie zmieni. Nie ma ciężkiej pracy, w domu praktycznie nic nie robi i ciągle jest zmęczona, a jak nie jest zmęczona, to ma inny pomysł na spędzanie czasu. Musicie się do tego przyzwyczaić i koniec.

Gość gość
Nie widzicie po sposobie wypowiedzi, że to kolejny małolat robi sobie jaja?? Mega zieeeeeeeeeeeeeeew... Over and out.

Gość gość
Wiecie co ja wszystkiego próbowałem prezenty gry wstępne wręczanie w domu i co i nic z tego jak było tak jest chyba trzeba kochankę sobie znaleść albo się rozwiesc

Gość gość
Taaaa.... a ja jestem 40 lat po ślubie. To dopiero tragedia. Sex ...o i le dobrze pamiętam, to coś miłego. Może żonka sobie kiedyś też przypomni. Na razie masakra, a przecież chciałoby się...

Gość gość
pochwal ja ze zrobila ci pyszny obiad kup jej czasem rafaello czy mala roze lub cos co lubi wtedy poczuje ze doceniasz to co robi dla rodziny ze masz wszystko gotowe w domu ja lubie dostac cos malego od czasu do czasu. wtedy zona inaczej bedzie na ciebie patrzyla. po pracy pewnie wracasz jesz i siedzisz przed tv a ona zmywa naczynia po twoim obiedzie w niedziele jesli masz wolne spróbuj sam cos ugotowac (i posprzatac) albo zapros do restauracji. i badz czuly przytulaj ja wtedy poczuje sie kochana docieniana i napewno nabierze ochoty na ciebie :)