Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Oceńcie moją figure

Polecane posty

Gość
widać duża róznice na plus :)

Gość kijowo owo
dobrze ze schudlas, ale musisz jeszcze popracowac nad swoim cialem - moze nie odchudzac, ale cwiczyc i chodzic na masaze.

widze różnice... wygadasz o wiele lepiej.. gratuluje!!!!!

schudłam z 77 na 56 kg. Wiem, że nie wyglądam na tyle ile mam ale i tak jestem z siebie dumna, że tyle udało mi się schudnąć

Gość sasfdsrt
a jak udało Ci sie tyle schudnąć?

Gość ale piersi masz widać obwisłe
masuj je, zmień stanik, bo ten jest niedopasowany i dużo ćwicz...

dobrze schudłaś a idealny nikt nie jest proponowałabym ci codziennie podźwigać ciężarki zginając łokcie ćwiczenie na ramiona żeby były bardziej uelastycznione

Stosowałam dietę mało żryć ;) i piję codziennie 2-3 kubki herbaty zielonej Myślę, że to jest najlepsza dieta. Bez sensu są głodówki bo kg później spowrotem wracają. A ja się odchudzam od grudnia 2008 i nic nie tyję tylko cały czas chudnę :)

to super, ćwicz do tego dużo, a figura się jeszcze polepszy, szczególnie talia, uda, biust, na biust polecam pompki przy ścianie :)

jeśli chodzi o piersi, to wiem że są obwisłe i nie wiem co mam zrobić żeby były ładnie jędrne:(

Gość bzdury gadam
jak tam wiekszej roznicy nie widze. poza tym masz dziwne cycki.... jestes i tak spasiona i nie masz sie czym chwalic. a nawwety jakbys miala 150 to przy 56kg i tak bys tak tlusto nie wygladala.

widac rozniece w wadze ale dalej widac nadwage, nie che mi sie wierzyc, ze podajesz prawdziwa wage faktycznie masz bardzo zle dobrane miseczki stanika i malo napieta skore

ładne i jędrne będą tylko po wizycie u chirurga, ale ćwicz, rób masaże, pielęgnuj i zmień stanik, a będą przynajmniej zadbane :)

Gość bzdury gadam
bylas w ciazY?

Gość schudlas widac
gratuluje:] a ile masz wzrostu przy tych 56 kilogramach?

Gość Rybak w sieci kafe
ale masz brzydki pępek 😭

zapewne po ciąży, niestety tak się dzieje...

Właśnie, ile wzrostu? Nie słuchaj krytyki, sama mam nadwagę i zazdroszczę Ci takich nóg. Za to gdybym miała sie czepiać, to tak: 1. Stanik- nie chodzi o obwisłośc piersi, ale wygląda jakby fason był zupełnie zły i źle biust sie w nim układa- jak dwie piłeczki wepchnięte w ciciowy stanik. 2. Super że osiągnełaś tyle ograniczając jedzenie, ale teraz Twojemu ciłu przyda sie praca nad jędrnościa i mięśniami. Brzuszek dużo korzystniej by wyglądał, gdyby rysowały się pod nim lekkie mięśnie. I ramiona bardzo Ci zeszczuplały, więc też dobrze im zrobi, poza kremem, troche ćwiczeń. I nie słuchaj krytyki! Gratulacje!

Gość bzdury gadam
a czemu ma nie sluchac krytyki? przeciez i tak jest nadal gruba i nie da sie tego inaczej okreslic. i jak w ogolw mozna wiezrcyz ze wazy 56kilo...... wyglada na 86 .

Mam na myśli taka właśnie krytykę!! W którym miejscu wygląda na 86? Ludzie, czy każdy ma być wieszakiem! Pokażcie mi dziewczyny, które wytrwale i skutecznie tracą kilogramy... większośc nawet tu, na kafe, ma na to takie pomysły, że głowa boli

Gość ansggeedf
masz dzieci? Ile?

Krytyka ma sens tylko wtedy, kiedy jest konstruktywna. inaczej to szyderstwo!

Gość piegusska
Zamieszcac takie zdjecia na forum opanowane przez anorektyczne nastolatki, ktore sie nudza w wakacje?:O Nienajmadrzejsze posuniecie. Na Vitalii jest mnostwo odchudzajacych sie dziewczyn, ktore cie wespra, pochwala za kazdy kg i nie beda cie raczy bezkonstruktywna krytyka: www.vitalia.pl

Gość ansggeedf
ile razy bylas w ciązy? ile trwało karmeinie?

Gość atak ślepej kiszki
NO KOBIETO! GRATULACJE ŻE SCHUDŁAŚ, ALE............. BIELIZNE MASZ FATALNĄ! F-A-T-A-L-N-Ą! kupiłas ja na bazarku/ ??? :/ =="

dobrze wyglądasz nie słuchaj szyderców którzy napatrzyli sie na panny z photoshopa schudłaś, masz szczupłe uda

Gość bzdury gadam
no sorry,ale ona dla was jest jaka? normlana? szczupla? bo wg mnie jest gruba .... czy ja jej mowie ze musi schudnac do rozmiaru 32 zeby wygladac jak wieszak? nie widze po niej zeby spadlo jej 20 kilo, ale w co jak w co to nie wierze ze wazy 56kg. i ja bym jej dala ok.80 -w zaleznosci od jej wzrostu. tak czy siak jest gruba i wg jej 'metamrofoza' jest malo widoczna .