Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Oceńcie moją figure

Polecane posty

Gość atak ślepej kiszki
nie dołujcie kobiety, jakby nei schudla nie dawałaby tu zdjęć

Gość ale piersi masz widać obwisłe
z tym 80 to mocno przesadzasz, góra 70 to przy wysokim wzroście.

Gość bzdury gadam
sorry,a ile ma wzrostu bo widocznie gdzies nie doczytalam.

Gość autorko jest oki
bzdury gadam - tak gadasz wlasnie...:) autorko podziwiam i wiem ze to mase wysilku kosztowalo :) gratuluje.

Gość bzdury gadam
a czy ja mowie ze bylo latwo? domyslam sie ze nie ... bynajmniej jak byla gruba tak i jest gruba .

Gość ale piersi masz widać obwisłe
nie jest gruba, tylko zbita, zero bioder, talii, ale na pewno nie jest gruba. Musi popracować nad ciałem a proporcje w jakimś stopniu wrócą, będzie bardziej jędrna i ok. Widać, ze dużo schudła ile by nie ważyła wcześnie i teraz, teraz niech rzeźbi :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Napisz ile masz wzrostu bo ja też nie wierze w te 56 kg...

Mam 162cm i na prawdę ważę 56 kg, nie kłamię bo po co bym to miała robić? Na tym zdjęciu wyszłam grubiej niż w rzeczywistości wyglądam. Dużo osób mówi mi, że ładnie wyglądam i ciągle powtarzają,że powinnam zakończyć swoje odchudzanie. Mam jedno dziecko, 1,5 rocznego synka. Rodziłam przez cesarskie cięcie. Dodam jeszcze jedno moje zdjęcie. A ten ktoś kto napisał, że jestem gruba i że mam nadwagę i że wyglądam na 86 kg, to już wielka przesada. Schudłam z 77 na 56. Jeśli nie wierzycie, to już wasza sprawa!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/555e84fa7dc0142c.html

Gość ja Ci wierze widac ze
duzo schudlas, to widac i gratuluje:]...ale bielizne faktycznie zmien a pytalam o wzrost poniewaz ja przy 167 cm waze 55 i jestem duzo szczuplejsza, ale moze mam cizsze kosci albo cos

Dzięki ;)a możesz pokazać swoje zdjęcie, tak dla porównania? nie musisz pokazywać twarzy ;)

Gość ja Ci wierze widac ze
zaraz zostane oskarzona przez niektorych, ze sciemniam, ale nie pokazuje swoich fotek w necie ale nie pokazuje:] ale jak mowie, nie sluchaj zazdrosnikow, ktorzy mowia, ze jestes gruba bylas, ale nie jestes...co najwyzej popracuj nad miesniami:] w tym stroju wygladasz extra:]

Gość petit renard
Ludzie są głupi. Zwławzcza tutaj, z tego co zdążyłam zauważyć. Dziewczyno, gratuluję Ci. Naprawdę widać różnicę, obawiam się, że gdybyś dała rozebrane zdjęcie przed... ;) Świetnie, podziwiam wytrwałość. Byle nie było efektu jojo ;)

Gratuluje:) Rzeczywiscie wygladasz na wiecej kg:( Pocwicz a sylwetka sie zmieni:)Wyrzezbia miesnie:) Sama mniej mam wzrostu ale waze wiecej:P Regularnie cwicze pol roku:)

Gość bardzo ładnie wyglądzasz
cgyba Ci sie troszkę skóra rozciągnęła na brzuchu po ciąży i coniektórzy myśla , że to tłuszcz. Ale ogólnie sylwetka bardzo ładna nie powinnas juz chudnac , ale wydaje mi sie , ze powinnas ujędrnic brzuch przez cwczenia i masaze

Gość
dzięki Wam wszystkim za miłe słowa:) na pewno będę ćwiczyć aby wyrzeźbić ciało :) pozdrawiam

spoko:) jest wporzo:) widac ze robilas brzuszki masz talie ladny biust nie masz sie zym przejmowac jestes seksi:) o jeszcze tylko tylka nie widzialam;)

Gość Bartoliński
Jesteś po prostu piękna... mmmmmm ciałko rewelacyjne, tylko schrupać :)