Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S-klasowicz

Czy znacie mieszane pary?

Polecane posty

Gość S-klasowicz

Chodzi mi o to, ze jedno jest czarne a drugie biale? Pytam, bo kilka miesiecy temu poznalem bardzo fajna dzewczyne (w Anglii), ktora jest czarna. NIe tak czarna jak smola, tylko tak jak czekoladka mleczna. Moze nawet sie zakochalem i w chwilach slabosci wyobrazam sobie, ze razem zyjemy, mieszkamy, bierzemy slub i mamy dzieci. Tylko wlasnie sie zastanawiam, co by bylo, gdybym z nia wrocil do Polski, bo wrocic musze, maksymalnie za 4 lata. Jak na takie pary reaguja w Polsce? Z tego co czytam w sieci, nie specjlanie przychylni sa ludzie do par - Polka + Murzyn - czy w odwrotniej sytuacji bedzie lepiej czy gorzej?

Gość ladacooooo
madry to ty koorwa nie jestes

Gość Ty sie glowisz a byc moze
dziewcyzna wcale nie chcialaby tu przyjezdzac...to ze Ty musisz, to ok, ale Ona? poza tym mi sie wydaje, ze milosc jest ponad podzialami, ale skoro Ty juz na etapie "gdybania" masz taki problem, to nie ma t o chyba wiekszego sensu?? w Polsce jest o tyle ciezej niz w Anglii, ze niestety Polska to rasistowski kraj.. spotykalam sie swego czasu z Arabem...w Polsce niestety...kumple chcieli go bic:|nie chcieli go na zadnej imprezie (zabieranie polek przez obcych)...a poza tym ludzie gadaja...:| nieprzyjemne rzeczy...trzeba byc na to przygotowanym... texty w stylu stac na kogos lepszego byly na porzadku dziennym rozstalismy sie, nie przez moich znajomych na szczescie

Gość znam kolesia ktory
wyjechal w podroz rowerem dookola afryki, tam poznal murzynke wzial z nia slub i wyjechali do polski, tylko nie wiem jak im sie uklada

Gość S-klasowicz
Ja sie nie glowie i nie mam zadnego problemu, bo gdyby faktycznie doszlo do tego slubu to musialaby sie zgodzic na powrot do Polski - tzn przed slubem wiedzialaby, ze ja musze wrocic do Polski i tylko z nia. A pytam sie, zeby ewentualnie wiedziec, co mnie by czekalo po powrocie z czarna zona....

Gość Ty sie glowisz a byc moze
"musialaby sie zgodzic" - jestes uroczym facetem:|

Gość S-klasowicz
Czytaj calosc ze zrozumieniem czlowieku - jesli mialoby dojsc do sluby, to musialaby wiedziec, ze razem wracamy do Polski..

Gość no teraz rozumiem to tak jak j
est napisane przedtem pisales inaczej poza tym jesli sie z nia spotykasz i traktujesz ja powaznie od razu jej powiedz, ze myslisz o powrocie do kraju, a nie laska sie zadurzy a Ty wtedy?wez...macho od siedmiu bolesci