Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik pytania

Metrosekusalizm

Polecane posty

Gość złośśśśnica
nie wiem skąd wziął się metroseksualizm i co leży u podstaw tego zjawiska, ale dla mnie taki facet, to nie facet tak właściwie :P OK trzeba być zadbanym, dobrze wyglądać, dobrze się ubierać, ale bez przesady...ja na przykład nie uznaję u faceta farbowanych włosów, śmieszą mnie wizyty na solarium, kosmetyczka, regulowanie brwi, depilacja, superobcisłe t -shirty opinające brzuch

Gość facet metroseksualny nie dazy
do tego aby byc jak kobieta... mylisz pojecia to facet ktory o siebie dba i ma charakterystyczny styl moj facet jest metroseksualny... koledzy sie z Niego smieja ze uzywa balsamu do ciala, ust, ze sie kremuje, a ja sie pytamz czego tu sie smiac? mi czasami noc chce urwac jak zwlaszcza jedne z tych co wysmiewa podniesie skrzydlo!

nie otwiera sie stronea, na szczescie wiem jak wyglada Jason:] bo nie dosc ze lubie go jako aktora to jeszcze jest mega seksowny ronaldo nigdy mi sie nie podobal, czy cos udowodniono teraz?? bo nie lapie?? moj facet chociaz jest metro, nie korzysta z kosmetyczki, nawet ja tego nie robie:O nie wycina skorek, nie jest spalona skwarka i nie depiluje brwi ma takis tyl, ze lubi pulowerki i teraz szok, widzialam ze jason rowniez nosi pulowerki...jeju upada idealna wizja?

Gość No to wybierajcie
Pulowerki dobrze zaznaczają mięśnie. No to Twój facet nie jest metroseksualny

to jest polo, dla scislosci... moj facet ma delikatna dosc urode i moze dlatego wszyscy tak mysla.... tak, jak mowilam, ze moj facet nie jest metro, to moi znajomi na mnie z taaaaka paszcza, ze jest...wiec dla swietego spokoju uznaje, ze jest, a czy tak naprawde to juz mnie nie interesuje nie jest przesadzony, ale moi znajomi uwazaja, ze nie powinien sie balsamowac, itd...mniejsza z tym kazdy facet ejsli tylko jest interesujacy jest w moim typie:]

Gość Dariusz
Ja się balsamuje po kąpieli kupiłem taki krem Nivei po kąpieli dla mężczyzn i trzyma męski zapach przez długi czas :) a nie ubieram sie jak metro a bardziej na sportowo i w dodatku jestem zbytnio masywny ;)

no wiesz w oczach moich znajomych balsamowanie sie urasta do rangi rytualu:P w ogole irytuje mnie zwracanie uwagi na takie pierdoly - ludzie chyba nie maja sie czym zjamowac:]

Gość niemetrosexualny
Ja się golę wszędzie oprócz nóg rąk i wcale ni uażam by t był przejaw jakiegoś dziwactwa. teraz tak mi wygodniej. Mniej się pocę czuję się czystszy. Balsamow nie używam, Mam 29 lat nieregularnie używam kremów anti wrinkles:)(łagodniego. Ubieram się swobodnie tshirty polówki czasem koszule raczej zwracam uwagę na ubiór. Ale to wszystko jest uważam normalne

Gość mowisz jakby metroseksualizm b
yl nienormalny....

Gość niemetrosexualny
nie no w sumie fakt normalny każdy robi co chce. Wolny kraj

Gość Dariusz
No trochę jest nienormalny ale ten hardcorowy ;) Akurat ja z nóg czy z klaty nie gole włosów ;)