Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinaaaaaa.

problem z rodzicami ..

Polecane posty

Gość angelinaaaaaa.

Chce z chłopakiem i znajomymi wyjechać na pare dni nad morze. Moi rodzice uważają, że jestem za młoda na takie wyjazdy. Pytam więc kiedy ? Inne moje koleżanki w wieku 16 lat już wyjeżdzały. A ja nigdy nie byłam na noc poza domem. Wciąż słyszę, że jestem za młoda. Na imprezy mogę chodzić do 1 i to raz na miesiąc jeśli robię to częściej słyszę, że się włóczę jak jakaś ladacznica i w ogóle jestem zła. Mimo, że skończyłam dobrą szkołę , średnią powyżej 4. Matura zdana ok, myślę że dostane się na dobre studia. Najgorsze jest to, że nawey nie mogę z nimi rozmawiać , kiedy mama to słyszy od razu się obraża a tata krzyczy, że mam takie poronione pomysły. Mój chłopak ma już dość po od 3 lat kiedy jest ze mną wakacje spędza w mieście, bo nie chce wyjeżdzać beze mnie. Myślicie, że naprawdę jestem za młoda ? Jak ich przekonać ? Myślę, że oni boją się, że jak wyjadę to zajdę w ciąże. Ale czy oni nie zdają sobie sprawy z tego, że jeśli bym chciała to mogłabym już dawno tu na miejscu , czy trzeba wyjeżdzać w tym celu ? Poradzcie coś proszę ! ;)

Gość gfdgfdsgfdsgfda
ja nie uważam, żebyś była za młoda. Boją się, że zajdziesz w ciążę? To uświadom ich, że w mieście też możesz.

Gość ladaco......
Jeszcze zdążysz się wyszaleć!!!!

Gość angelinaaaaaa.
no ale kiedy . Mam 19 lat to chyba idealny wiek na to żeby poszaleć ?!

Gość angelinaaaaaa.
?? :(

Gość angelinaaaaaa.
jak będę starą babą po 30-ce to żaden chłopak nie będzie chciał mnie wuruchać

boże co za głupie dziecko... nie dziwie się, że nie chca cie puscic... ja bym cie zamknela w łazience i nie wypuszczala do 40-stki.. beszczelna.. ruchac ci sie chce to do burdelu!

Gość angelinaaaaaa.
podszyw ;] haha chyba sam po 30 i Ciebie nie ma kto wyruchac ;]

Gość jestem mmm
\"babą \" prawie30 letnią i nie czuję się starą a starej daty to muszą być twoi rodzice że w wieku 19 lat niechca cię puścić na wakacje

Gość jestem mmm
może porozmawiaj z nimi szzczerze jak wyglada twoje życie seksualne może oni cały czas wierzą w to ze jesteś dziewicą

Gość angelinaaaaaa.
całkiem możliwe że wierzą. Ale jeśli im to powiem to będzie, że dopiero usłyszę jaka jestem. Że w tym wieku ..

Gość angelinaaaaaa.
blackAngel1 o co Ci chodzi ? ;]

Gość hgdfgfsdasd
blackangel twoja inteligencja mnie przeraza:D zeby sie nie zorientowac ze to byl podszyw to trzeba byc.......:P

Gość oral Be
powiedz rodzicom,że jak do tej pory nie wpadłaś,to znaczy że umiecie się zabezpieczyć i będziecie ostrożni na wyjezdzie!

Gość angelinaaaaaa.
nie zajdę w ciążę, bo mój chłopak jest wykastrowany

Gość Nicolka.....
A ja bym sprawe postawila jasno... Skonczylam 18lat, odpowiadam wiec sama za siebie, na wyjazd mam swoje pieniadze (no chyba ze jestes calkowicie na ich utrzymaniu?) wiec jade... Chcialam byc z wami szczera, chcialam wam powiedziec gdzie jade, kiedy wroce i podac wam adres pobytu... Niestety wy mi nie ufacie, traktujecie mnie jak dziecko, ktorym juz nie jestem, psujecie swoim zachowaniem relacje miedzy nami i sklaniacie do takich posuniec jak wyjazd bez podania wam daty i miejscowosci... Jest mi strasznie przykro ze mi nie ufacie, myslalam ze jestescie moimi przyjaciulmi ale wy wolicie odgrywac role zrzedzacych rodzicow... Masz racje jestes juz w takim wieku ze powinnas zaczac "szalec" tylko pamietaj bys robila to z glowa i tak bys puzniej niczego nie zalowala...