Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola334

Jak spędziliście dzisiejszy dzień

Polecane posty

Gość jola334

bo ja cały dzień w domu na kafe :(

Gość angelinaaaaaa.
u lekarza - 3 godziny z życia ;] potem z nim :) do domku na necik a teraz z koleżanka :)

A ja dzisiaj cały dzień od znajomych odpoczywam...:) Czasem trzeba... \"Cisza i jaaaaaaa.... Cisza, ja i czaaaas....\":)

koorwa znowu w pracy 😭 ...serek, maślanka, piwo, podpaski ...bułka, papier toaletowy, kostium kapielowy, leżak, 3 x 4 piwa ...starogardzka, 3 piwa ...itd :(

Nudno - przed komputerem bo cały dzień pada deszcz. A i jeszcze doczytałam fajną książkę : ,,Boso ale w ostrogach" S.Grzesiuka. Jakby ktoś był zainteresowany to polecam.

Gość kkkkklllaara
JA W DOMU CAŁY DZIEŃ: BEZROBOTNA 32 LETNIA, BEZ PERSPEKTYW. A TERAZ PIJĘ REDDSA.

od rana latałam po mieście,wynalazłam przy okazji 2świetne bluzki,potem u kumpeli na piwku a teraz na necie,siedze i czekam na mojego:)

Gość cały dzień w łózku na kafe

Gość joko tako ze nijako
kkkkklllaara JA W DOMU CAŁY DZIEŃ: BEZROBOTNA 32 LETNIA, BEZ PERSPEKTYW. A TERAZ PIJĘ REDDSA. Bezrobotna ale na Reddsa to masz kase ?:)

a biegałem cały dzień za pracą w lublinie ale niestety oprucz zostawienia cv nic nie osiągnąłem

Gość a ja się wkurzyłam
bo byłam dzis z mężem na zakupach, znalazłam w promocji fajne spodnie i bluzkę, wysłałam męża żeby zapłacił..a w domu przez przypadek wpadł mi w rekę paragon i ten głupek zapłacił za spodnie normalną cenę, 79 zł a były przecenione na 19,90 .. :( teraz juz za późno na zwrot bo 50 km w 1 strone nie chce mi sie wracac i kłócic

Gość mowisz ze lalek nie
dziwen minal mi na...opierdzielaniu innych, przewaznie, sibie oper...na koniec:O zeby bilans sie zgodzil

Gość zaraz mnie tu zjada
kasjerka- :D:D ja tez w robocie- tez sklep (ale nie tesco :( ), tez kasa i to samo co Ty: 8 bulek, mleko, 20 dag sera, westy chipsy, chipsy, lody, mineralka 6 zywcow, meskie, 3 ogorki malosolne Toz kurwa ochujec mozna!! A najgorsze te dzieciaki sa! po 4, 5 razy przylaza: a to lod, a to chipsy, a to lizak, a to znow lod i tak kurwa do zajebania No i panowie ok.50-ki :O 0,2 zubra :O, 2 foxy, setka gorzkiej zoladkowej, 0,5 starogardzkiej, 4 slaskie - az rzygac sie chce :O jak przyszlam z roboty, to sie polozylam, "na chwilke" tylko- spalam 3 godz :O, wstalam zajebana, zrobilam obiad na jutro i zaraz ide dalej spac :O a jutro to samo 😡

Gość Wstyd mi ujawnić mój nick
kafe a potem seks z chlopakiem i potem znowu kafe

kasjerki rozumiem was doskonale,kiedys tez pracowałam w sklepie spożywczym i miałam to samo.najgorzej wsciekałam sie jak chciałam isc na fajke a ktos wchodził do sklepu.wyzywałam ich w myslach:o

hmmm o 6 obudził mnie telefon 😠 potem nie mogłam zasnąć więc wstałam, wyszłam z psem, wykąpałam się, zjadłam, posnułam po mieszkaniu :O na 10 do pracy o 18 wróciłam, zmokłam w drodze :O zjadłam i odpoczywam :O nudy

Gość zaraz mnie tu zjada
mazda323j-- Ty wyzywalas w myslach a ja mrucze pod nosem :D:D