Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruni1979

Zaoczna romanistyka

Polecane posty

Gość Bruni1979

hej!!Orientuje sie gdzie mozna studiowac zaocznie romanistyke?Chodzi mi o zaoczny licencjat ,a potem uzupelniajace magisterskie.Jestem z Wrocławia,a tutaj zaoczne są tylko magisterskie uzupelniajace.Chodzi mi o jakąś uczelnie na Dolnym Slązku z tego co sie orintowałam można w Opolu i Legnicy,ale podobno grupa nie może się zebrac i zbraku osób nie mają naboru.Czy ktoś studiuje zaocznie??Prosze o szczegóły.Pozdrawiam

Gość dccds
Nie wiem, ale ja w tym roku skończyłam właśnie romanistykę... Ty się dziewczyno jeszcze raz zastanów :D

Gość Bruni1979
A czemu mam się zastanawiać? Francuski polubiłam w liceum,ale skończyłam studia prawnicze, a teraz stwierdziłam,że chciałabym studiować coś co mnie naprawde interesuje.A Ty,czyżbyś żałowała swojego wyboru?

ja też polubiłam francuski i dlatego poszłam na romanistykę właśnie w Opolu i szczerze odradzam... pomijając sam poziom studiów po czasie gaśnie fascynacja tym językiem a przychodzi znudzenie.. nie słyszałam by w opolu można było zaocznie studiować romanistykę, jeśli już to raczej ie zbiorą grupy... pozdrawiam

Gość dccds
uważam dokładnie tak samo jak migotka :)

Gość gośćasia
Hej Dla osob szukajacych romanistyki zaocznie w Warszawie http://www.wszechnicapolska.edu.pl/kandydaci/studia-i-stopnia-licencjat/filologia-francuska-romanistyka-studia-warszawa-licencjat/ W zeszlym roku kierunek nie zostal uruchomiony ale bylo spore zainteresowanie. Jak cos to piszcie lub dzwoncie do nich. Jedyna romanistyka licencjat w Wwie. Mam wielka nadzieje ze w tym roku ruszy.