Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawek9

PRZYJACIÓŁKA, MIŁOŚĆ

Polecane posty

Zacznijmy od tego, że jak ktoś ma jakieś debilne wypowiedzi tutaj pisać to proszę zostawić je dla siebie ;) Z góry Dziękuję . Znamy się 2 lata. Jest moją przyjaciółką . Lecz , z wiarygodnych źródeł i od niej wiem że kocha się we mnie od 6miesięcy. Cierpiała napewno bo byłem w tym czasie z osobą którą kochałem. niedawno zerwaliśmy. zdradziła mnie i już . eh. . . piszę tutaj bo potrzebuję pomocy. Co mam zrobić, bo widzę że ją ranie jak widzi mnie gdy rozmawiam z innymi kobietami.... ???????? Prosze o odpowiedzi.

Jak Ci się podoba to zacznij z nią kręcić :) A jak nie to dalej umawiaj się z innymi dziewczynami. Przecież nie będziesz zmuszał się do randkowania z nią

Porozmawiaj z nią szczerze i jeżeli przyzna się a Ty w najmniejszym stopniu nie odwzajemniasz jej uczuć to zostaw Dziewczynę...zaoszczędzisz jej większego bólu.

Podoba mi się ale chciałbym się z nią TYLKO przyjaźnić nic więcej.. mowilem jej ze mogę zaoferowac jej tylko przyjazn ale ona tego nie rozumie.. płacze po nocach . i nie daje za wygraną, nawet mnie obgaduje. Zależy jej . ale mi zalezy na przyjaźni.

Nie ma przyjaźni miedzy kobietą i mężczyzną. Kiedyś w to nie wierzyłam, ale przerobiłam to kilka razy na własnej skórze...

;/ dzsiiaj. położyła się na torach. i mój najlepszy przyjaciel wziął ją z nich ponieważ pociąg jechał.. wyrywała mu się ale utrzymał ją i nie puścił. Wszystko sskonczylo sie naszczęście dobrze. co mam robić?.

Gość kalendariummalzenstwa
zerwij kontakt z nia..