Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss_strawberry

Co ze współpracownikami?

Polecane posty

jak w temacie. Zapraszacie ich na wesele, na sam ślub czy może po wszystkim imprezę w pracy urządzacie? Pytam bo szczerze mówiąc ja nie wiem co zrobić. Pracuje w młodym zespole, w pracy nie było jeszcze ślubów. Kumplujemy się ale ja urządzam tylko obiad dla rodziny i nie wiem co począć z kolegami z pracy właśnie. W jak robicie?

Gość m.m.m
mój też zaprasza wszystkich na ślub i wesele

a mi co radzicie? zaprosić na sam ślub czy zrobić po wszystkim imprezę w pracy? a może i zaproszenie na ślub i impreza po wszystkim?

Gość m.m.m
zaroszenie/zawiadomienie o ślubie impreza potem.

Gość ale wy sie nakrecacie
zaproszenie na ślub, a później ciacho i winko w pracy :)

Gość a co ma praca do ślubu
ja powiedziałam po prostu w pracy, że wychodzę za mąż, nie dawałam zawiadomień, nie zapraszałam nikogo z pracy, obiad był dla najbliższej rodziny i przyjaciół nie lubię takiego "publicznego" świętowania ślubów, urodzin, imienin, może niedługo na chrzest dziecka będziemy zapraszać współpracowników ?

to zaproszenie to z osobą towarzyszącą? jeden kolega ma dziewczynę , narzeczoną właściwie która mnie nie zna ale podobno za mną nie przepada:/ nie wiem czy zaprosić go z tą narzeczoną czy samego, w końcu idzie tylko na ślub...

wiesz ja pracuje w butiku ( w sumię jestem na stażu, ale caly czas sama, szefowa wpada raz góra dwa na tydzien i to na pol godzinki) dam jej zaproszenie na sam slub, chociaż i tak pewnie jej nie bedzie bo bedzie stała w sklepie ale wypadało jej dac, do tego obok mam sklep spozywczy do którego zawsze latam siku ( u siebie nie mam ubikacji:P) i tak polubilam dziewczyny z tego spozywczaka, pracują tam tez dwie starsze babki (jedną uwielbiam drugiej nie cierpie:P) no i szefowa ich to super baba i kurde co tu zrobic tak dumalam dumałam jak wypisac w zaproszeniu na sam slub dla nich w koncu nie napisalam kogo zapraszam tylko ogólnie Ze \"Natalia XXXX i Marcin XXXX maja zaszczyt zaprosic na .........\" i pojde ktoregos dnia jak akurat bedą sie zmienialy tak zeby wszystkie na raz byly i powiem za zapraszam na slub, no one wiedzą ze my male przyjecie urządzamy dla najblizszej rodzinki i na koniec dodam ze wpadne do nich we wtorek z tortem weselnym i czyms mocniejszym do tortu ;)

Gość fijolkowa
no tak wspolpacownicy mlodej+mlodego to niezla ilosc sie robi :o jak sie z kims zyje blisko to mozna i na slub ale zebyw szystkich? :O

olivvia też myślałam że dam współpracownikom zaproszenie na ślub ale bezimienne tzn. mam takie zaproszenia (dłuższa historia) na których jest napisane że się pobieramy i że na uroczystośc zapraszają rodzice i narzeczeni. Dam im poprostu takie, chyba...

jesli na sam sub to uwazam ze wypada wszystkich i najlepiej zaprosic takim zaproszeniem zbiorowym wtedy napewno oni wybiorą jakoś delegacje która pojawi sie na ślubie i tak jest najrozsądniej na sam ślub nie zaprasza sie z os. towarzyszącą przynajmniej ja tak uwazam no bo po co?? Na wesele to po to zeby miec z kims sie bawic ale na sam slub

miss- wlasnie ja tez siedzialam dumalam i dumalam jak to ując bo jednak sa i mlode dziewczyny i strasze kobiety (po 40) więc teraz uwazam ze takie bezimienne jest najlepsze, poczekam az bedzie moment ze wszystkie będą i pojde je zaprosic

Gość kurde aja pisalam
a mi jakos glupio wreczyc jakies zaproszenie tylko na slub , dla mnie to bezsens, u mnie w pracy z rozmow wszyscy wiedza ze mam slub tego i tego i podejrzewam ze jakas delegacja na pewno przyjdzie wogole smiesza mnie troche zaproszenia na sam slub w kosciele!

Gość kasiaaa_beeeeeee
a niby dlaczego??? Kurde wszystkim nie dogodzisz niektórzy jak nawet na sam slub nie dostaną to sie obrazają

Gość xxAxx
u mnie w pracy jest ok 15 osob, wymyslilam ze wszytskich zaprosze na slub do kosciola, wywiesze ogolne zaproszenie na tablicy, czesc chialambym na weselu ale neichce potem gadania i jakis niesnasek ze tych zaprosilam a tych nie, a tak do kosciola przyjdzie kto bedzie mial ochote.

ja zaprosilam wszystkich na slub, fajne zaproszenei dostali kierownicy do pzrekazania reszcie a ja rownolegle rozeslalam maila wszystkim, a 2 osoby z ktorymi sie kuplowalam zaprosilam na wesele to chyba logiczne, wtedy w pracy mialam 40osob to bylo duzo a w aktualnej pracy mam 140 wspolpracownikow to bym na nich zbankrutowala