Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serafinka002

Kukiz znów najeżdża na Jacksona. Co za idiota

Polecane posty

Gość serafinka002
brednie!!! on kochał dzieci, ale nie w takim sensie:O

Gość
To jakas paranoja z tym Kukizem,przeciesz ten facet nie urasta Jacksonowi do piet.To nie prawda ze on mowi na glos co inni mowia po cichu.Kazdy z nas jest inny i kazdy ma inne zdanie na temat Jacksona.SWOJE!!Kukiz tez niech mowi tylko za siebie.

Gość tak raz i w sam raz
Kukiz to pijak

a pudel tez jest pojebany. przed smiercia jacksona nie napisal ANI JEDNEGO pozytywnego artykulu na jego temat a teraz jest jego wielkim obroncom i srednio 2 razy dziennie daje jakies informacje o nim:O

Gość pajacyk.................
nie paranoja tylko prawda ! a ze wszystko ma dwie strony to i prawda tak ze !! niech se i gwalcił kogo chciał , za to dostanie kocioł w piekle , ale był i pozostanie wielkim artysta i caly swiat bedzie go pamietal wieki całe jako jednego z wielkich ! tak jak frediego Janis Joplin Beatles itd. a kukiz mimo ze nikogo nie gwałcił to kiit mu w oko bo jest i pozostanie bynajmniej dla mnie nikim ! a juz swiat na pewno pamietac go nie bedzie za 50 lat po jego smierci !

Gość sadjakbdnx
A ja wierze,ze Jackson był pedofilem i nikt mnie nie przekona,ze tak nie było.Miał duzo kasy to przepłacił tu i owdzie i uniwinnili go.Przeciez nawet mordercow przy kasie uniwinniaja ajego mieliby nie uniewinnic.Był pedofilem.

Gość idweeu4r434554355545445
dla przeciętnego człowieka Jackson był:białym-czarnym, śmiesznie tańczył, "lubił" dzieci. Wystarczy pooglądać różne parodie z jego udziałem: http://www.youtube.com/watch?v=M6otGMJQv5k i wiele innych (oczywiście starych). Teraz wszyscy zgłupieli i robią z niego świętego. Zobaczycie, że jeszcze dobrze Majki nie ostygnie zacznie się wywlekanie brudów z jego życia

Gość sadjakbdnx
fajnei spiewał ale niestety był pedofilem

Gość Wiera Iwanowna Cziornyj
chłopak się przyznał, że ojciec zmusił go do kłamstwa! łatwy sposób by wyciągnąć kasę od bogatej gwiazdy. oczywiście natychmiastowe zainteresowanie mediów, które od razu przylepiają łatkę!!! nic nie wiecie o procesie ani jego przyczynach. nie doinformujecie się w temacie a osądzacie!

Gość sadjakbdnx
chłopak sie przyznał,bo za to przyznanie tez dostał kase.Jak ma sie kase to wszystko mozna kupic,szczegolnie dobre imie po smierci.

Gość
Cale zycie obrzucali go blotem,to nic nowego,ale muzyke robil najwyzszej jakosci,spiewal tez cudnie wierze ze teraz spiewa juz tylko Panu Bogu.

Gość sadjakbdnx
A ja nie moge zrozumiec,ze jak ktos kto eni jets sławny i nie ma kasy i jest taki dobry dla dzieci i lubi przebywac z dziecmi to od razu nazywany jest pedofilem.A pedofila Jacksona robi sie tak bardzo kochajacego dzieci.

Gość pajacyk.................
fredi był pedałem i co /? dla mnie tam wielkiej roznicy w dewiacji nie ma , a skoro frediego uwielbiaja to dlaczego maikela mają nie

Gość sadjakbdnx
Spiewac spiewał fajnie,ale ogolnei był całkowicie popierdolony

Gość sadjakbdnx
pajacyk,no własnie,pedałow sie ogolnei nie lubi a frediego uwielbiali i uwielbiaja i dlatego i tego pedofila Jacsona uwielbiaja

Gość Jackson był geniuszem muzyki
i nie wierzę w te pojebane ploty o jego pedofilii a Kukiz to stary pijak i zazdrośnik(nigdy nie osiągnie nawet 0,00001% co Jackson osiągnal w muzyce)Niech lepiej zapisze się do AA:P

Gość sadjakbdnx
kukis kukizem,ale jestem przekonana ,ze jacson był pedofilem i koniec.

Gość ................hamurger
Mnie najbardziej wkurzają te wszystkie domysły na co on chorował. Uważam, że za swoich młodych lat łykał DOUSTNIE śordki wybielające - dziś był o tym artykuł na CNN zamiast się posmarować, zniszczył sobie KOMPLETNIE melanocyty i podrażnił cały układ nerwowy w skórze bo jadł tego na wyścigi byle szybciej być białym, miał alergię przy tym - w końcu zjadł ileś tam tych piguł ostatnio jak piszą. Brał silne środki uśmierzające ból. I to wszystko przez vilitigo? A ten lupus tez podejrzany - oparzenie chemiczne pewnie II stopnia czy III. Bolące stawy to bo tańczył gdyż nie grał i tyle. A reszta polityka. Ja w ogóle NIE MAM POJĘCIA słuchajcie czemu THE BEATLES nie są na pierwszym miejscu albumów wszechczasów. Na 10 nawet nie ma ich. Jakie to jest oszustwo. Mc Cartney nie może śpiewać swoich własnych piosenek bo może je śpiewać jakiś daremny Jackson. Czemu? Bo płyt tyle nie było, gramofonów, prawo było inne - rządziły wytówrnie muzyczne. Tak jak za początków kina. Aktor nie zgarniał kasy żadnej. ŻENADA ta cała TOP LISTA Billboardu jak dla mnie. I tak najlepsi sąTeh Beatles. A Presleya pewnie też oszukiwali - też go nie ma. ŻAŁOŚĆ. :(

I on był pedofilem MOJE ZDANIE. On miał iść do kicia. Ale był taki cwany... jego własna siostra oskarżała o pedofilę. Pewno sie do niej dobierał jak był mały. Ale dostał po pysku i tyle. Kit tam wie. Wyglądało jakby mu sie do kasy dobierali. I to małżenstwo Z Marią Lisą Presley. Ale dalej spał z chłopcami w łóżku. Może chciał dowalić tej La Toyi, że i co mu zrobi? takie rzeczy - nic innego.

On się po prostu nie przyznał ile zeżarł tych tabletek to go zdiagnozowali na vilitigo i lupus. A może też to miał? Placki na całym ciele - z poparzeniach chemicznego jak dla mnie. Poza tym co to za pomysł się wybielić. Nałóż makijaż i już. Będziesz zdrowszy. I tak był jednym wielkim pudrem. Boże jak mi jest go nie żał to wy pojęcia nie macie. 100 tysięcy powodów. Zakłamany na amen.

A wiecie że jackson chciał sie sklonować? Ale debil ja nie mogę. W seksie CLONAID. Ale już go diabeł do piekła porwał. Co za idiota. W ogóle taki George Bush jak dla mnie. W pewnym sensie. Może aż tylu ludzi na sumieniu nie ma, ale taki wiesniak i taki...egoista na kasę. A zreszta nie wiem. Zbok i debil. On na tym rancho po drzewach łaził, a Polsce chciał przywrócić HONOR I KLASĘ słuchajcie. Ja bym powiedziała - LASU CI U NAS DOSTATEK leśniku... Albo - możesz mi przywrócić klasę i honor jak z drzewa zleziesz. On nawet miał szympansa przez moment. Już wtedy zdałam sobie sprawę, że Dżakson ma coś z głową :(

Gość alan wilder.
hamburger to znowu ta nawiedzona wariatka wystepujaca pod roznymi nickami. Coraz bardzej jestem pewna ze to ty masz pedofila w rodzinie skoro wypisujesz takie brednie.

Gość gość
kukiz to idiota

Gość gość
Jackson forever !

Gość gość
jp2 to był prawdziwy pedofil z powołania...

Gość gość
Ten cały kukiz nie umie się sam wybić to doszedł do wniosku że wyciągnie jakieś wielkie nazwisko i zrobi się o nim głośno, a jakim kukiz był gównem takim jest. Artysta nie wspina się po plecach innych i innych nie atakuje, a zwłaszcza życia osobistego o którym g****o wie.

Gość gość
kukiz patałachu zamknij du'pe