Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijolkowa

a co myslicie o facecie ktory ma zone

Polecane posty

Gość fijolkowa

a do mnie (swojej pierwszej milosci) pisze ze np wlasnie przypomnialo/snilo mu sie jak i gdzie to sie poznalsmy i ze to sentyment a pize tak srednio raz na 2 meisiace? :D chlopak mlodziutki nieco ponad 20 lat. niby ze to tylko tak po prostu, ale po odnowieniu znajomosci wydaje mi sie to dosc dziwne

Gość też nic nie myślę
bo dla mnie zajęty facet, a zwłaszcza żonaty jest również nietykalny. powiedz mu, że sobie nie życzysz takich wspomnień i sentymentów

Gość jaaacieee
a co w tym dziwnego?moze zaluje ze sie z Tobą nie związał,ale to normalne obawy czy to faceta ,czy kobiety czy aby napewno aby dobrą drogą idziemy...

Gość jaaacieee
no namerdałam troche no..

Gość fijolkowa
ale ja mam faceta :P ktorego kocham nad zycie :D wiec akurat podrywy itp nie wchodza w gre. sam z siebie czasami napisze ni z gruszki z pietruszki... a ozenil sie bo wpadli. niby ze ja kocha ale nie jestem przekonana.

Gość jaaacieee
niekiedy mala niepewnosc czy maly kryzys w zwiazku prowadza do wspomnien z "dobrej"przeszlości...ale wszedzie dobrze gdzie nas nie ma i nie pozwól by zabrnęło to za daleko jeśli i Ty nie jesteś obojętna na jego podchody

Gość fijolkowa
a pytam bo tez mam sentyment do niego- znamy sie od malego, taka pierwsza obustronna milosc trwajaca dosc dlugo :) jak odnowilismy znajomosc to tak jakbysmy nigdy nie przestali utrzymywac kontaktu

Gość fijolkowa
hm byl moment czestszych spotkan i rozmow, ale bez zadnych wydarzen (typu calowanie, seks itp) ale kurcze takie sentymenty sa chyab jednak zle :) czasami mysle jakby to nam bylo wspolnie :) jest tu ktos ejszcze taki?

Gość jaaacieee
no właśnie:/ jesli nie chcesz rozbijac rodziny to mu to jasno WYJASNIJ :)haha (bo wkoncu mleko sie rozleje i żona dowie sie o jego grze)a Ty jako kobieta wyjdziesz na ta Bladzię oczywiscie tak juz jest na tym swiecie...

Gość jaaacieee
tak jest ktoś taki:)

Gość maliltka
ja jak bym znalazła moja pierwsza miłość to z miła checia bym odnowiła kontakt :) Tak tylko powspominać :)

Gość jaaacieee
obyś sie nie zaplątała w chorą gre i nie zapadzila w plątaninę,poki czas daj sobie spokoj i nie reaguj

Gość fijolkowa
no ale ja nie robie nic zlego- wlasciwie nie odzywam sie pierwsza, nie odpisuje jakos zachecajaco czy cos. zona niby wie ze odnowilismy kontakt (wtedy nie byli jeszcze po slubie) ja tam wiem ze nic od niego nie chce (chyba:D) rodziny rozbijac na pewno nie bede, zreszta on raczej nie dal by sie uwiesc (chyba ze zona pokazala swe prawdziwe oblicze zolzy czy cos:D)

Gość fijolkowa
no wlasnie my taks obie odnowilismy. tylko mnie troche podejrzane wydaje sie ze gdy kilak tyg nie piszemy nagle jemu snily mu sie miejsca ze man zwiazane czy naszego poznania :D kontaktu orpocz tel czy gg nie mamy, mieszkamy w roznych miastach, male prawdopodobienstwo zebysmy sie jakos spotkali

Gość fijolkowa
ale daje to jakas szczypte (hm braklo mi slowa:D) do zycia, biorac pod uwage ze on ma zone, ja zajeta od dawna, no prawie jak w filmie :D

Gość jaaacieee
no to życze Ci powodzenia... zaczyna sie od wspominania a jesli Was łączyla mocna wiez uczuciowa to jest to iskierka tesknoty :)uwazaj zeby iskierka się nie rozpalila...:classic_cool:

Gość jaaacieee
bedzie film ...ale horror i to jaki jak sie "ZOŁZA"dowie:)

Uważaj, żeby ktoś przez ciebie nie płakał (chodzi mi o jego zonę, dziecko, twojegopartnera), ale to pewnie najmniej cię obchodzi... Liczy się przecież tylko dobra zabawa...

Gość fijolkowa
kolorowekredki nie zauwazylam zebym zrobila cos zlego:o ani nie pisze zadnych sms, kontakt jets jaki jest,a ze czasami czlowiek mysli o roznych rzeczach to inna sprawa :o a tu od razu dobra zabawa jakbym co najmniej juz robila mu rodzine a moj facet chcial sie zabic przez o :o

Gość fijolkowa
no ale ja o swoich przemysleniach (teraz gdy ma zone) juz nie pisze, sporo zesmy o tym gadali i do niczego nie doszlo (sporo czasu temu). pewnie gdyby odezwal sie gdy ja akurat "roztslalam" ie z facetem to moze(moze) i by cos z tego bylo, chociaz miedyz nami jest cholernie wiekla przepasc