Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grota zła

kiedyy chciałybyście się dowiedzie, ze facet...

Polecane posty

Gość grota zła

z którym się spotykacie ma dziecko? na jednym z pierwszych spotkań czy wtedy gdy bedziecie zauroczone już? prowadzę z przyjacielem zaciekły spór o to/// on uważa, że poczeka zanim powie swojej nowej "koleżance" ze ma córkę... ja wolałabym wiedziec od razu - to dowiedziałam się, ze jestem wyrachowana/// :o ...wg mnie to on jest wyrachowany bo coś ukrywa - dziecko to nie szczegół.. wolałabym wiedziec -na pewno dałabym takiemu mężczyźnie szanse a jakie jest Wasze zdanie? kiedy wolałybyście wiedziec? jak najszybciej?

Gość damma z lasiczka
ja tez od razu

Gość tja....
bezsprzecznie od razu.

Gość ja pierdykam
powinien powiedziec na poczatku znajomosci

Gość fijolkowa
oczywiscie ze od razu to zbyt wazny element zeby go pominac

Też myślę że od razu powinien powiedzieć. Bo nie każda kobieta zaakceptuje mężczyznę z dzieckiem. Po co takiej nadzieje robić?

Gość bordo
Też wolałabym wiedzieć od razu

Gość tja....
i ja dodam, że ja to akurat celowe ukrywanie faktu uważam za wyrachowanie.

Gość marakuja*
tez bym chciała wiedzieć od razu dużo łatwiej i mniej boleśnie można zakończyć taką znajomość na wczesnym etapie nie zaakceptowałabym faceta z dzieckiem

Gość mezczyzna oLL
toc to ciapa a nie facet, takie rzeczy to od razu mowi sie...

Gość tja....
ja faceta z dzieckiem akurat bym zaakceptowała. nie powiedzenia o nim na pierwszym z spotkaniu bym nie zaakceptowała i po tym jakbym się dowiedziała to więcej spotkań by nie było...a facet by pewnie sobie dopowiadał, ze to dlatego, że ma dziecko, bo to łatwiejsze niż przyjąć do wiadomości, że się jest nieszczerym dupkiem.

Gość damma z lasiczka
ja jestem egoistka i nie zniose mysli ze jege dziecko jest wazniejsze ode mnie a pewie tak by bylo. co innego gdyby mial dziecko ze mna...

Gość wikiiii777777
Ja byłam w takiej sytuacji. Poznalismy sie...Zaprosil mnie na nastepny dzien na kolacje. Wtedy mi powiedzial. Zamurowalo mnie wewnatrz, ale nie dalam tego po sobie poznac. Cudownie nam bylo razem. Dalam mu szanse...Bo rozkochal mnie w sobie jak wariat. Zreszta juz na 1 spotkaniu iskrzylo, ze ah....juz nigdy potem w zyciu tak nie zaiskrzylo....Bylismy 3 lata razem. Miesiac przed lsubem rozstalismy sie...Smutne...Moze wtedy wlasnie zdalam sobie sprawe, ze nie potrafie DO KONCA zaakceptowac faktu, ze ma syna ... moze bylam niedojrzala emocjonalnie do tego. (teraz postapilabym inaczej). Ale...do dzis BARDZO go cenie i uwazam ze zachopwal sie z klasa mowiac to na 1 spotkaniu

Od razu. Z tym, że na miejscu skreśliłabym takiego gościa jako potencjalnego partnera.

Gość tja....
autorko przekaż temu koledze, że ma receptę na przegraną :P te co nie zaakceptują dziecka i tak nie zaakceptują nie zależnie kiedy im powie. te które by zaakceptowały nie zaakceptują że ukrywał. zostaną mu tylko desperatki :P