Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brigitta

jest sens walczyc z sentymentem???

Polecane posty

Gość brigitta

czy jesli chlopak wraca do eks dziewczyny z ktora byl 13 lat i nazwal to toksycznym zwiazkiem, a ze mna byl pol roku powiedzial ze jestm jego idealem ze jest cudnie i nagle ni z tego ni z owego wraca do tamtej zeby sprawdzic jak bedzie. senetyment i przyzwaczejenie wygraly:(??????? walczyc??????????????????????

NIE. Nie walczy sie o milosc. A tu milosci nie bylo i nie ma z jego strony.

Gość maliltka
tak czasem bywa....kicha niestety ale juz nic nie poradzisz. niech wraca do tamtej i sie katuje dalej :D

Gość brigitta
ale poprosil mnie o czas, zebym poczekala, ze on sie pogubil............

teraz to dopiero powiedziałaś!!! tzn, że co? on teraz figluje z byłą a jak mu nie wyjdzie to wróci znowu do ciebie? no patrz jaka z niego biedna psina...A ty tą psinkę przygarniesz, bo przecież taaaaak go kochasz. Nie bądź dziewczyno głupia. Miej swoją godność!

Ile dal Ci tego czasu rok, dwa, a moze 13., tak jak swojej pierwszej dziewczynie ? Brzmi lirycznie ale bycie w czasowym zawieszeniu, nie zmienia faktu, ze manipuluje Toba, a sam...no coz, swietnie sie bawi obiema 🖐️

Gość srbrherh
Miałem podobną sytuację, z tą różnicą, że to ja rzuciłem dziewczynę, żeby wrócić do tej, z którą byłem 9 lat ... Nie walcz, nie czekaj, zapomnij - oto moja rada. Stara miłość nie rdzewieje.

Gość brigitta
ale on zdaje sobie sprawe z tego ze ten zwiazek nie rokuje, nic a nic. ze on chcialby rodzine ze mna zalozyc. tylko musi sobiec w glowie poukladac. ze to tylko przyzwyczajenie , a nie milosc.........

ale on zdaje sobie sprawe z tego ze ten zwiazek nie rokuje' skoro tak to po co do byłej wrócił? Ależ Ty jesteś tępa dziewczyno

Zostaw go w spokoju. Czy ty naprawde chcialabys zalozyc rodzine z mezczyzna, ktory cie zostawil dla innej? Pomysl o swoim hipotetycznym dziecku, ktore mogloby nie miec taty, bo tatus po raz kolejny \"z sentymentu\" wrocil do pani z ktora byl kiedys 13 lat razem...

Gość brigitta
nie jest to latwe do zrozumienia...............................

Gość brigitta
a jak???????????

Daj sobie spokój, bawi sie Toba , jestes " kolem ratunkowym" w razie gdyby znowu nie wyszło!

Gość brigitta
ale jesli on mowi ze ciagle mu zalezy bardzo, ze bedzie dobrze tylko zebym poczekla, bo on musi sprawdzic czy poza tym sentymentem cos jest. on jest swiadm ze tamten zwiazek byll ciezki i trudny i potwierdzaja to jego znajomi, ktorzy stoja za mna i sa mocno zszokowani jego decyzja., wiec moze tak faktycznie on sie jakos pogubil . brak mu konsekwencju bo niche skrzywdzic zadnej z nas:(

Gość hehe nie chce
ale jednak krzywdzi. Ciebie bo masz czekac, ja bo chce ja sprawdzic. zagadka jest, co z tego wyniknie ? jak dla mnie - znajdzie trzecia, ktora po tygodniu zawlecze do oltarza bo odkryje, ze nie posiada ona zadnej z cech was obu :P amen :D

Gość brigitta
z tym sie akurt nie zgadzam, ze znjadzie trzecia bo znam go troszke i wiem ze to niewchodzi w rachube. pomimo wszystko to jest troszke skomplikowane niz moze sie wydawac. chlopak jest bardzo wrazliwy i wlasnie sentymentaly i szuka potwierdzenia ze dobrze robi

Gość hehe nie chce
a ile masz lat i ile lat ma on ?

Jesteś pusta jak pudełko po zapałkach. Jeżeli w życiu też tak postępujesz i nie masz dla siebie szacunku to nie dziwię się, że cię zostawił.

Gość brigitta
oboje mamy po 29

Gość brigitta
do kolorowe kredki- dzieki za szczerosc ale ja nie uwazam siebie za pusta. kieruje sie w zyciu pewnymi wartoscami, tylko ze niekidy zycie bardzo zaskakuje i nie zawsze w podobych przypadkach jest tylko jedno rozwiazanie. ja nie mowie ze on postapil dobrze, ale moze faktucznie potrzebuje czasu na przemyslenia . Ty zawsze jestes taka stanowcza i konsekwentna i jeszcze przy tym silna??? ja sie teraz do Niego nie odzywam, czekam moze czasami warto byc cierpliwym

Dziewczyno odpuśc sobie i to szybko, bo inaczej skończysz tak jak ja.Bylam z facetem prawie 5lat,potem on mnie zostaiwl a nadal czułe słówka,jak u ciebie,że nie wie,że sie pogubil,ze jestem dla niego ważna,itp. a do kumpeli,ze traktuje mnie jak koleżanke,nic więcej,karmił mnie czułymi słówkami i nadziejami,zeby miec kolo zapasowe,kogos kto czeka w razie czego.Nie czekaj podejrzewam,ze ty bylas tylko elementem przejściowym,byc moze żeby wzbudzis zazdrośc u ex.Nie czekaj, uwierz każdy tak mówi

Gość brigitta
mamy wspolnego kolege, ktory jest tak samo bliski jemu jak i mi. i jemu tez to samo mowi, ze nie wie co robic, ze nie podjal jeszcze decyzji. to nie jest wszystko takie latwie i proste, bo jak z nim rozmawilam wczoraj czy przed wczoraj to po nim widac ze jego uczucia sa szczere. pomimo krotszego stazu niz 13 lat widze ze on tego nie udaje. widac po nim ze ma problem , ze sie miota

Czy zawsze jestem taka konsekwentna? Staram się taka być, bo szanuję siebie i nie pozwolę, żeby ktoś źle mnie traktował.

Gość inżynier
a moze wygrala milosc? jesli bylo mu zle a mimo to wraca to znaczy ze kocha

Dlaczego ciągle go tłumaczysz?? że jest taki super i wogóle... Nie bierzesz pod uwagę tego, iż: 1.grał na Twoich emocjach 2.potraktował cię jak zabawkę 3.zostawił jak śmiecia, gdy zrozumiał, że ta pierwsza jest lepsza 4.opowiada te wszystkie brednie, bo wie że Twój kolega ci je przekaże Zastanawiam się tylko jak można być, aż tak naiwnym i traktować siebie jak przysłowiowe gówno...to ty powinnaś być na pierwszym miejscu a nie on! Skoro tak zadecydował to nie ma odwrotu. Stwierdził, że ona jest lepsza to ok, niech do niej spada i nie wraca. Życie jeszcze mu się odpłaci za takie traktowanei drugiego człowieka.

Gość inżynier
dziewczyno facet ,ktory mowi dziewczynie ,ze jest cudem, ze jest mu z nia dobrze,ze chca z nia rodzine zakladac a potem wraca doe ex...caluje ja, patrzy w oczy, kocha sie z nia .... sama sobie odpowiedz. bawi sie nie tylko toba ale i tamta!

Gość brigitta
dziekuje wam wszystkim za szczere opinie, moze nie jest latwo to czytac bo znam czlowieka i ciezko mi uwierzyc ze tak postapil ale pewnie macie racje zycie pisze rozne scenariusze ciekawe co mi powie w poniedzialek

Gość juz lepiej wez sie za tego
wspolnego kolege :) zrobisz lepszy interes niz z tym swoim bylym :)