Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taśmunia

Kiedy będę slawna? Pytanie do Was.

Polecane posty

to napisz jutro że byłaś u dentysty, wyrwał Ci zęba z kawałkiem dziąsła i co masz zrobić? :D

Dzięki Nicollka za pomysł, ale na szczęścię zębów wyrywać jeszcze ie muszę :D Ale pomysł z zębaminiezły. Z Każdym Dniem, myślę, że ta dentystka to sadystka, panikuję strasznie :D

Gość a co to to Twa
jakieś linie lotnicze?

Gość V. B.
To jak szybko staniesz się sławna lub nie, zależy od talentu. I musisz wiedzieć kiedy odejść, tak jak ja to zrobiłem u szczytu popularności. Teraz podbijam niewieście serca na NK :P

Gość V. B.
Jak widzisz mój nick jest obecnie pomarańczowy. W ciągu jednego miesiąca zostało dożywotnio zbanowanych ze 20 moich nicków :D Byłem złym człowiekiem ;)

Gość V. B.
Aha, widzisz powyzej osobnika o nicku "wiadomo kto"? To był także mój nick, ale mi go buchnął. W sumie juz kilka moich nicków spodobało się różnym osobom. na zdrowie :)

Gość baby dont cry...

Gość jak osiągnąć sukces na Kafe
wiem, ale nie powiem...

Gość wszystko zalezy od ciebie
trzeba duzo pisac i to na kazdym temacie (nie musi byc na temat) :D ja tu kiedys bylam baardzo slawna, teraz mi to zwisa :P

Gość V. B.
Nawet przed chwila załozyłem miły temat, nie łamiący regulaminu, a moderatorka go usunęła :D Musiałem jej nieźle zaleźć za skórę. Na szczęście wszystko na nią archiwizuję :P

Gość wszystko zalezy od ciebie
mnie tez banowali, kasowali, bardzo im wspolczuje ze nadal to robia podczas gdy ja moved on :O:D

hmmm...kiedy?? dobre pytanie. ja na przykład spędzam tu całe dnie i noce...ale cóz innego mi pozostaje?? mąż alkoholik i piątka niewydarzonych dzieci..na dodatek pies z ADHD..

Gość V. B.
:D Masz fascynujące życie. Sama wybrałaś?

vb.....odpisalem ci ale jak piszesz juz nie bylo topiku.... czyli ty to zrobiles ze kafe poszlo na dol????

eee...skąd Ci to przyszło do głowy? Moje życie jest naprawdę fascynujace...nie narzekam:) a tak na serio...pomózmy autorce znaleźć sposób na sukces.

muszę Cię zmartwić...niestety nie:( szczerze mówiąc nigdy na Śląsku nie byłam.Ale to jest do nadrobienia, no nie?

niewidoczna.....jasne ze tak.....:) ja tam bywalem ale ogolnie to ja z pomorza jezdem matko.....:P