Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Open fm

Polecane posty

cały czas leci tylko Michael jackson kto chce niech se słucha pozdrawiam fanów www.open.fm

Gość P.Y.T.
abraja słucham dzieki liberial girl, jenda z moich ulubionych, strasznie lubie plyte bad jest niesamowita tylko teraz przychodzi do głowy ta straszna mysl...

mam teorie...moze zwariowana ale tyle jest niedomówien pytan i brak odpowiedzi.... mysle że on zyje,smiej sie ale...ciała nie ma i nikt go nie widział....koncert ku czci był jakby taki...hmmm niedopracowany,poza tym moze sie dowedzał ze jest chory i chce reszte czasu spedzic z dziecmi,mze go ukryli aby mu to zapewnic?wiem moze to smieszne ale gdyby zmył makijaz to kto g pozna a jesli nawet wyjdzie to wszyscy beda mysleli ze to sobowtor...

i jeszcze jedno...dzieci były bardzo spokjne...bo pewnie wiedza gdzie jest więc nie było sensu płakać..to sam jego najblizsi pacwnicy....chce w to wierzyc bede...

Gość P.Y.T.
w radio tok fm podobno jakis małp podal taka informacje dzis w La zmarł Michael Jackson. nieodwracalnie. wstretne, ale raczej prawdziwe. słucahm tych piosenek i nie moge uwierzyc, ze jeszcze 2 tygodnie temu słuchałąm i wiedziałam, ze ON tam gdzies jest. i chociaz, ze tak sie zmienił, ale byl. dzis jeszcze nie czuje, ze go nie ma, ale za miesiac, dwa, za rok, trzy wsyzstko bedzie jasne. takie puste i bezbarwne. podobaly mi sie słowa Stiviego Wondera, ze Bog musi potrzebowac Go jeszcze bardziej. hm a memoriał bedzie jeszcze inny 29.08- zaspiewaja jacys artysci Jego piosenki. w o2 ale ja nie wiem...kiedy słucham jego piosenek i nie spiewa ich On, szczegolnie teraz, mam nerwy ja chce Jego!!!