Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toscana

są wakacje, a ja co...

Polecane posty

Gość Toscana

Witam :) Wiem, że może to nieodpowiednie miejsce na to, ale może ktoś mi pomoże z pracą. Jestem pełnoletnią uczennicą liceum i już jakiś czas poszukuję dorywczej pracy we Wrocławiu. Doświadczenia nie mam, pracowałam tylko krótko w sklepie i wcześniej na typowo wakacyjnych jak ulotki czy basen, ale uważam się za osobę zaradną i szanującą swoją pracę. Niestety nie mam książeczki sanepidu (wiem, głupia nie zrobiłam wczesniej), ale podjęłabym się chętnie sprzątania w domu. Czy ktoś mógłby mi dać/polecić jakąś pracę (najlepiej od zaraz) na tydzień chociaż? Przeszukałam cały internet, dzwoniłam do pośrednictwa pracy tymczasowej, ale niestety, wszędzie potrzebuję tej książeczki, a innej pracy teraz nie ma. Za trzy tygodnie mam wyjechać i dlatego zarobić potrzebuje już, bo będą nici z jakichkolwiek wakacji :( Z góry dziękuję za pomoc.

Gość Toscana
szczerze mówiąc to chyba nie zejdą mi 4dni. jakby nie patrzeć to wakacje i Wrocław, tu niczego nie ma szybko :o ale może się mylę. poza tym nie stać mnie, żeby stracić teraz jedyne pieniądze bez gwarancji, że pracę będę mieć. niby nie dużo jakieś 50-100zł, ale to też piechotą nie chodzi :(