Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

dlaczego kobiety są tak zazdrosne i zawistne dla innych kobiet?

Polecane posty

w łyżce wody utopiły by je za faceta , dziecko , wygląd czy pracę ...śmieszne to jest tak samo jak tragiczne :)

Gość sama jestem kobietą i się nie
mogę się nadziwić:/

a dlaczego mezczyzni tak rywalizuja miedzy soba o zone, prace, pozycje spoleczna? odpowiedz: uwarunkowania genetyczne.

Gość Wuko
Faceci rywalizują ze sobą o żonę, pracę??? Ciekawe. O pozycję społeczną prędzej.

o tak.. ktora ladniejsza , kto sie lepiej uczy, kto poszedl do lepszej szkoly... wszytsko.byle byc tym lepszym.

Gość 23latek
A ja pieprzę wyścig szczurów :)

nie signum temporis, to zawsze bylo. tylko teraz sie mowi o tym glosno. 23 latek - no to nietypowe podejscie. ale poczekajmy na middle age crisis jak bedziesz spiewal.

Gość
zazdroszczą Ci, którzy mają kompleksy - niezależnie od płci :p znam facetów, którzy obgadują gorzej niż "baby" :)

zawsze?raczej nie:) a gdy przyjdzie kryzys wieku sredniego to tym bardziej bedzie miał to gdzies

Gość dokładnie
neurosa.... z ust mi to wyjęłaś, zazdrość międzyludzka to nie domena tylko kobiet to problem całej ludzkości

Gość dokładnie
i zgodzę się też z tym jak ktoś napisał że zazdrość ta fałszywa to wynik kompleksów i nie dowartościowania

Gość shjddddz
ja pamietam jak do 18 roku zycia bylam optymistka, dobrze sie uczylam, nidy na nikogo zlego slowa nie powiedzialm, potem zycie mi sie popiprzylo, stlam sie zgprzkniala i dopiero teraz rozumiem czemu ludzie sa dla sibie okrutni sami sa nieszczesliwi i nie moga tego zniesc ze sie innym powodzi

Gość awwqwqw
Bo taka ich natura.

Gość patrzyłam prosto w księżyc
baby nie mogą znieść że inna jest szczęśliwa. Zrobią wszystko, by delikwentkę wpędzić w przekonanie, że jednak nie jest tak szczęśliwa jak sobie wyobraża, a co gorsze celowo niszczą co dobre. Siła zazdrości potrafi wiele zniszczyć. Ale też trzeba być głupim i niedojrzałym by pozwolić głupim peezdom mieszać się do swojego życia.