Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korale są na ziemi

tarot

Polecane posty

Gość luskaaa
Kasia 06.09.1983 Czy moze cos wyjsc z facetem, ktorym jestem zainteresowana.A jak nei z tym to czy mam szanse na jakiegoś innego fajnego ;/

Gość felicjana
Byłabym wdzięczna... Justyna 06.12.1984 Piotrek 19.03.1981 Czy będziemy szczęśliwi razem ?

Gość korale są na ziemi
Zuzanna - postanowiłam zapytać "co ciebie czeka do końca tego roku", bardzo ogólnie, aby wyczuć klimat kart i przesłanie, skoro mówisz, że ostatnio tak ci źle. To jest czas "szarpaniny", niespodziewanego. Faktycznie najwięcej problemów sprawią sytuacje związane z emocjami, uczuciami. Ty także będziesz podrażniona, będziesz reagować niezwykle emocjonalnie, co odbije się na relacjach z bliskimi. Musisz być aktywna, karty zachęcają do działania i jednocześnie mówią, żeby działać uczciwie, nie chodzić na skróty. Trzeba będzie zamknąć pewien etap, a zdarzy się to przy dużych granicznych emocjach. Wszystko co "nowe" "aktywne" będzie niestety gaszone poprzez sytuacje niejasne, będzie to zawsze wymagało czasu. Koniec roku - listopad, grudzień - najbardziej emocjonalne i gwałtowne.

Gość Pizza Girl
czy mojemu byłemu jeszcze na mnie zależy? 11.09.89. bardzo proszę o odpowiedź :) z góry dzięki

Gość korale są na ziemi
a kto to mowi i co - dzięki za link :) dodam tylko, że ja w nim nie "wchodzę", zajmuję się tarotem już od dawna, to nie są moje niewinne zabawy na kafeterii pozdrawiam

Gość felicjana
ja byłam pierwsza :(

Gość Pizza Girl
poprawka: czy mojemu byłemu zależy jeszcze na mnie? ja 11.09.89, on 27.01.88 z góry dzięki za odp, to dla mnie bardzo ważne pozdrawiam :)

Gość luskaaa
Felicjana,jeszcze są prośby o wróżbe z poprzedniej strony.Dajcie kobiecie czas,to nie jest tak hop siup.

Gość korale są na ziemi
Dziewczyny nie wróżę już dziś. Miałam to zrobić przed snem jednej osobie, a i tak się rozpędziłam. Przepraszam tych, którzy zostali bez odpowiedzi. felicjana - odpowiem w najbliższych dniach nie mogę wróżyć jak mi wklejają linki o Szatanie :) schowałam karty

Gość zuzia1-26
serdecznie dziekuje

Gość felicjana
w porządku, to ja dodam zakładkę do tego topiku i sprawdzę jutro:)

Gość Pizza Girl
:( szkoda...

Gość kokkkkk
Witam. Czy zdam w poniedziałek egzamin magisterski ? czy będzie ciężko ? 17.02.1984 kasia

Gość luskaa
czekamy na korale

Gość Crime Girl
Agnieszka 05.03.1974 Weszlam w konflikt z prawem, czy bede odsiadywala jakis wyrok?

25.05.1993 on11.07.1990 czy wreszcie nam sie ulozy??? z gory dziekuje:)

Gość korale są na ziemi
nie nie ułozy sie Wam