Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana 6

Nie chcial mnie facet idealny a to znaczy ze osiagnelam dno

Polecane posty

Gość przegrana 6

i cos ze mna nie tak naprawde:( Porzadny, kulturalny, inteligentny, przystojny, szanujacy ludzi .Nawet tacy mnie nie chca:( Przegralam zycie...

Gość fdsfsdfffffffss
wiesz facet przystojny, ineligentny, kulturalny, szanujacy zna swoja wartosc i sadze, ze bedzie szukal kobiety z podobnymi cechami...

post powyzej- dokladnie... chociaz nie wszystko stracone. jakbys miala taka sytuacje 2 raz, to wtedy znaczy ze jest z toba cos nie teges.

Gość zalamana123
wiesz zaobserwowałam ,że dziewczyny które biorą facetów podpierających ściany lepiej na tym wychodzą ,niż tych ze środka parkietu uwierz mi :-)))

Gość baba o żelaznych zębach
zalamana123 cicho! Nie podpowiadaj lampucerom którzy faceci są najfajniejsi, niech się pindrzą i męczą z tymi lowelasami.

Gość przegrana 6
wlasnie on byl tym co raczej podpieral sciany...mimo ze przystojny inteligentny, byl skromny:( Cos ze mna nie tak widocznie,zalamalam sie

Gość dssssssssdfdsdsd
mam wszystkie wymienione przez Ciebie cechy, skromny takze jestem, ale musialem tak zaczc; ile masz lat? to moze ja Ciebei wezme...

Gość przegrana 6
nie chce mi sie zyc autentycznie...

Gość eeeeeee
z kujawsko-pomorskiego jestes?

Gość przegrana 6
nie

Gość o czym Ty mowisz
jak mozesz tak zlorzeczyc! dno osiagaja alkoholicy itp a moze byl juz "upolowany" lub zajety?

Gość przegrana 6
jest wolny nadal:(

Gość eeeeeee
to przegrana rzeczywiscie jestes \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Gość przegrana 6
poznalismy sie,jakis czas spotykalismy i koniec bo ja cos poczulam a on nie..teraz juz tylko zdawkowe smsy nas lacza:(

Gość o czym Ty mowisz
cos z nim nie tak? a moze nie jestes w jego typie? powiedzial Ci ,ze nie masz szans u niego?

Gość przegrana 6
o to chodzi ze sam mnie zagadal pierwszy, podobalam mu sie ,poznawalismy sie ale nie zaiskrzylo z jego strony:(

Gość maestrooodd
trzeba znac swoje miejsce w szeregu i brac sie za chlopakow na miare swoich mozliwosci; wiadomo kazda chce miec jak najlepszego, ale im chlopak bardziej cudowny tym wieksze wymagania

Gość przegrana 6
no ok moge sie domyslac ze w miedzyczasie cos go zrazilo do mnie i dlatego sie skonczylo....

Gość o czym Ty mowisz
wniosek ....nie nalezy zbytnio angazowac sie! a moze za bardzo "odkrylas" sie? moze chcialas go osaczyc?....faceci tego nie lubia

Gość przegrana 6
na pewno jakis blad popelnilam na bank, nie moge sobie tego wybaczyc

Gość przegrana 6
nawet nie zdazylam mu sie pokazac z dobrej strony:(

Gość maestrooodd
leee bledy kazdemu zdarzaja sie; mysle, ze jednym bledem Ciebie nie przekreslil (chyba, ze puscilas sie;]), po prostu nie sprostalas jego wymaganiom....

Gość przegrana 6
to znaczy ze mam szukac nizej...?

Gość zalamana123
pomyśl widocznie nie byliscie sobie przeznaczeni a ,moze przy blizszym poznaniu okazałby się żaba wcale nie taką fajną:-))

Gość o czym Ty mowisz
no to co go zrazilo u Ciebie? odnosze wrazenie,ze jestes dziewczyna,ktora ceni siebie i dlatego Twoje zainteresowanie kierujesz w strone takich facetow niestety,ten facet okazal sie pomylka a moze wcale nie byl taki idealny? spotkasz jeszcze wielu na swojej drodze!!!

Gość przegrana 6
jak go zobacze z inna dziewczyna to sie zalamie doszczetnie, na pewno znajdzie jakas fajna porzadna i sie zakocha po uszy rycze pol dnia

Gość przegrana 6
nawet juz przestalam odpisywac na jego smsy bo czuje sie nikim:( czasami do mnie pisze i pyta co u mnie ale rzadko , chce zapomniec:(

Gość maestrooodd
nie urodzilas sie wczoraj, zyjesz juz troche, wiesz jaka masz urode, czy chlopakom podobasz sie i jakim chlopakom podobasz sie; podobnie rzecz ma sie z charakterem; powinnas wiedziec jakim chlopakom sprostasz, a nie rzucac sie na cudownych; jak pisalem wyzej cudowny wie, ze jest cudowny i wie, ze ma branie