Gość gość Napisano Styczeń 22, 2018 że czyści się specjalnym programem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2018 to jest taki program specjalny który wypala stary tłuszcz itd. ze ścianek... potem tylko gąbeczką zbierasz po nim popiół - świetna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skuteczny Napisano Grudzień 20, 2018 Dla mnie najlepszy środek do piekarników: https://faberlic.com/index.php?option=com_catalog&view=goods&id=1000217685205&idcategory=1000175334784&orderid=1000899111053&Itemid=2075&lang=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darsonka444 0 Napisano Wrzesień 25, 2019 o rany! Ja ostatnio głowiłam się nad tym jak wyczyścić piekarnik oczywiście szukałam w necie sprawdzonych sposobów i całe szczęście trafiłam na artykuł https://www.restauracja.pl/artykul/jak-wyczyscic-piekarnik-39804 gdzie mówią co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Javina Napisano Wrzesień 30, 2019 Ja używam tego: Spray do czyszczenie piekarników i kuchenek mikrofalowych - z Electrolux. Jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mandarynka Napisano Październik 1, 2019 Ja również do swojego piekarnika używam produktów od producenta-Electroluxa, świetnie czyszczą i wiem, że piekarnik nie ucierpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniKa1972 0 Napisano Styczeń 30, 2020 Cześć do wyczyszczenia trudnych zabrudzeń to wybieram raczej dobrą chemię profesjonalną np cif pf oven&grill naprawdę daje radę. wystarczy trochę podgrzać i większość zabrudzeń bardzo łatwo schodzi znalazłam go na takiej stronce z profesjonalną chemią do sprzątania www.cif.com.pl polecam jest naprawdę ekstra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meria 0 Napisano Maj 3, 2021 Najlepiej sięgnąć po profesjonalne środki z najwyższej półki, bo to gwarancja skuteczności bez potrzeby zużywania połowy opakowania na raz i szorowania przez pół dnia ;) Ja od niedawna stosuję środek do piekarnika od Indavox Home. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach