Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cmokus20

Test Ciazowy - pozytywny czy negatywny?

Polecane posty

Gość Cmokus20

Czesc , mam takie pytanko... zrobilam sobie wczoraj testa popoludniu byla tylko kreska na C (bardzo widoczna )... ale poniewaz ze bardzo pragne dziecka przygladlam sie kresce na T ... i zauwazylam bardzo niewidoczny cien w tym miejscu... poczekalam kilka minut i wkoncu wyszla kresta.. bardzo slaba... ale widac... chcac sie upewnic powtorzylam test rano... i byl negatywny ;/... co to oznacza??? ze test niewazny ?? czytalam kilka forum i niektore pisza ze maja objawy .. bole pod podbrzuszem .. i ze bola jajniki.. mnie chyba bolaly wczoraj ... dzisiaj tez ale slabiej... niewiem czy to moja wyobrazna? czy popostu efekt tego ze pragne dziecka... ??

Ja miałam bardzo bladą kreskę, jak Ty, jak cień;) Drugi test jednak był juz bardziej wiarygodny...Ile minęło od terminu miesiączki?

1. zawsze widać kreskę nawet w nieużywanym teście 2. czy jesteś przed okresem czy powinien być ale nie wystąpił? jeśli przed testu nie robi się popołudniu 3. po ilu minutach pojawiła się kreska ??? bo jak powyżej tego co na teście jest napisane to wynik jest fałszywy

jak negatywny to masz odpowiedz :) ale mi negatyw wyszedł przed spodziewaną miesiączką więc jak jesteś przed okresem to się wstrzymaj

Tak, ale ja bardzo malo ważyłam przed zajściem, więc teraz to jest 64 kg ;)

Gość Cmokus20
Nio to chyba Niewazny :( ogolnie jestem przed okresem.. (na 20-go mam) wolalam sie upewnic.. bo chodze na solarium... i wogole ide na wesele 18-go... i tak sobie pomyslalam nie zaszkodzi zrobic.. ale sie ucieszylam gdy ja zobaczylam.. :)) a po ilu minutach ??? gdzies ok 15-stu

Gość Cmokus20
spa_cja Gratuluje... :))) zazdroszcze kobieta w ciazy :(

Dziękuję ;) A powiedz mi, planujecie z partnerem ciążę, czy tak...liczyłaś na "wpadkę"...? Jeśli planujecie, to nawet jesli nie teraz, to na spokojnie w przyszłym miesiącu póbujcie....mnie się w 1 cyklu udało;)

Gość Cmokus20
nie Dziekuje ( zeby nie zapeszyc) jesli zajde w ciaze bede najszczesliwsza osoba na swiecie :))) choc w mojej rodzinie niebawem pojawi sie 4worka nowych :D

Gość Cmokus20
Powiem tak... Pewnej nocy zapytal mnie sie Czy chce dziecko.. odpowiedzialam ze tak.. choc zesmy nie uwazali juz wczesniej hehe ... :)

no to jeszcze nie jest przesądzone z ta ciążą ale poczekaj na okres, jak się nie pojawi to zrób test :) hehe max powinno się przytyć 14 kg ;) strasznie zwracam na to uwagę bo moja znajoma gin nagadała mi o trudnych porodach jak sie za duzo przytyło stąd moja reakcja na twoja wagę, ale przepraszam to nie moja sprawa :)

Gość Cmokus20
FRANKAZWARSZAWY spokojnie.. z niektorymi wlasnie tak jest hehe... sis jest w 5 miesiacu.. ale ona wlasnie przytyla aby 400 g.. hehe a brzuchol ma taki ze masakra .. chyba dziecko bierze z niej.. choc je duzo :)

Nie przepraszaj ;) Utyłam duzo do 4 miesiąca, chyba organizm wyrównał braki, a teraz jem mniej i nie dlatego, że się ograniczam, ale dlatego, ze nie mam apetytu...poza tym zamiast skonczyc sie, torsje zaczely sie w drugim trymestrze;)

Gość Cmokus20
FRANKAZWARSZAWY nie nie raz tak bywa... sis jest w piatym miescu... na poczatku przytyla aby 400 g.. dziecko bierze z niej.. :)) choc ona figurke ma taka akurat i duzzooo je... to nie tyje hehe :)) a tak Tobie rowniez Gratuluje... :)))

haha ja jestem szczęściarą bo w pierwszych 2 miesiącach schudłam (miałam jedzeniowstręt) 5 kg więc od wagi sprzed ciąży przytyłam 3 kg no ale z drugiej strony można by powiedzieć że 8kg (jutro zaczynam 34 tc ) nie miałam mdłości, wymiotów ani innych ciążowych koszmarów, tylko trochę byłam zmęczona i śpiąca :)

Gość Cmokus20
musze mykac ale napewno jeszcze kiedys tu zajze... dziekuje za odpowiedzi :))) mam nadzieje ze mi sie wkoncu uda... i zycze zrowka wam obu :)))

Gość cmokus20
co do zmeczenia i spania.. to tez tak mam ale to chyba juz moje urojenia hehe... musze poczekac az przyjdzie dzien miesiaczki.. tylko czekanie oznacza ze nie bede mogla sobie popic na weselu... alee zreszta i tak czesto nie pije nawet na weselach to przezyje lecz obiecalam szwagrowi ze z nim wypije ( jednego ) hehe.. ale coz bedzie musial poczekac ;)