Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_a_R_c_y_s

kocham się z partnerem raz na 3 tyg!! POMOCY !!!

Polecane posty

Witam, mam 20 lat i od pół roku jestem mężatka, w kwietniu urodziłam synka ale problemy zaczely sie juz wczesniej, kiedy sie poznalam z moim partnerem bylo wszystko ok, kochaliśmy sie srednio raz na 3 dni, w weekendy kiedy bylisy ze soba 24h na dobe to nieraz po 2 razy czasem 3 dziennie. zaczelo sie to zmieniac po jakis 6/7 miesiacach byca ze soba, coraz mnie seksu mniej czulosci, dotykania itd. Kidy zaszlam w ciąże to od 4 miesiaca do 9 nie kochaliśmy sie wogole !!!!!!!!! półtora miesiaca po porodzie kochalam sie z nim pierwszy raz !!W tej chwili ostatni raz kochalam sie z nim ponad miesiac temu... :(:(:( nie dzialaja na naiego takie chwyty jak na innych, czyli, calowanie lub wzdychanie do ucha, dotyklanie ciala, rzucenie sie na niego w łożku z prośba zeby mnie przelecial NIC!!!!Nie wiem czy to jest nienormalne, ale myśle o sexie bardzo czesto, wtej chwili juz mniej bo ta sytaucja zaczela mnie meczyc, pozatym zazwyczaj kiedy juz dochodzi do zblizenia, to moj partner zadaje pytanie: \' pokochamy sie? \" jest to strasznie irytujace!!! Bo facet przeciez powinien dzialac a nie pytac !!! Mieszkamy se soba wiec jestem PEWNA ze mnie nie zdradza co może byc nie tak?? POMOCY !!!!!!!

Gość Sylwia_25
To poszukaj kochanka w Twoim wieku powinnaś byc brana co najmniej 2 razy na dobę

Gość Sylwia_25
Madziu z Krakowa nie przejmuj się jesteś młoda będziesz jeszcze miała w cieczce dużo siusiaków pozdrawiam

Gość Blue Orange
Jej być może, im - nie. Poród zmienia wiele rzeczy. Może w tej chwili jest nad wyraz ostrożny. Kto wie co siedzi w jego głowie. Często po porodzie stosunki się ochładzają.

Racja po porodzie się wszystko zmieni a za tę najlepiej usiądź na niego i rób swoje tak aby musiał spuścić się do środka nie daj się zrzucić

Gość kolika
Ja tez mam ten problem.Mamy rocznego synka.Maz mowi,ze to stresy i duzo pracy...Maz ma 41 lat i mysle,ze moze on juz tyle nie moze.? Albo kogos ma i dlatego nie szuka juz zblizen.