Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośikktośtam

79-89

Polecane posty

Gość ktośikktośtam

Kto ma wiedzieć wie

No to oki Co tam u Was?? Ja ostatnio czasu na nic nie mam :-O łapę dołki potem się z nich wygrzebuję denerwuje sie na wszystko i wszystkich :-O Onfim🌼---jak tam teściki i jazdy?? Mika🌼---jak w pracy??

elfik🌻 upadłość ogłoszona, ale mam już jakiś pomysł...nie chcę pisać, żeby nie zapeszyć...jak coś wyjdzie to skrobnę:)

Hej Prawdę mówiąc mi się już odechciało pisać na jakichkolwiek forach ale będę zaglądać tutaj, może akurat na nowo mi się zachce;) U mnie słychać to co wczoraj wieczorem pisałam na temacie, który usunęli. Poza tym po staremu. Nie mogę doczekać się już wypadu do Turcji:) 2 tygodnie odpoczynku od szarej codzienności:) Mam okres dzisiaj i czuję się do dupy, później może więcej napiszę. A gdzie namea się podziała? Pewnie zapracowana? onfim🌼 Ghia🌼 fajny nick:) mika🌼

Madziczek🌼---no ja się nie dziwię, na tamtym forum to się już powoli chore robiło, ja rozumiem nikt nie jest idealny i nie kazdy sie musi lubic ale tamto to było zwykłe mieszanie z błotem. Mika🌼---to trzymam kciuki U nas w pracy niezła jazda była szef znalazł forum założone przez byłych pracowników na którym pisali opinie o nim firmie itp ja jak poczytałam te opinie aż mi sie wlos zjeżył ale niestety trzeba przyznać że sporo racji w tym było :-O no cóż jest jak jest każdy o tym wie ciekawe czy mu to da coś do myślenia...

Heej ale tu możecie już pisać :-P przyłazić mi tu od razu ;-)

Cześć Pisałam o zmianie nicków no ale widzę że nie bardzo macie ochotę no to trudno. Miłej soboty 🖐️ może zajrzę później.

Ghia🌼 ja trochę zmieniłam nicka:P a Ty dalej do mnie po staremu u góry napisałaś;) Byłam dzisiaj w górach na Szczelińcu Wielkim, super wrażenia:) My akurat z rana pojechaliśmy i bardzo dobrze, bo później tłumy ludzi się pojawiły. Oglądałyście epoke lodowcową 3? Ja tak i nawet fajna ale to już nie to samo co 1 i 2. Macie może najnowszą książkę P. Cehlo? Słyszałam, że w czerwcu się ukazała i że nie warto kupować ale chciałabym poznać więcej opinii na jej temat. Uciekam, miłej reszty weekendu życzę🖐️

Cześć Magda🌼---racja ;-) No gdzie jesteście??

ło matko brakuje tu tylko takich kul roślinek co na westernach się przewalają by pokazać jak miasto opustoszało mnie nie było ale w sumie jestem byłam u mamy a teraz wreszcie się doczekałam by siostra do mnie przyjechała wiec jestem jednym okiem :)

a gdyby tu trafiła również rewelka to ja sobie wreszcie kupiłam tą bazę soraya którą polecałam jutro potestuję

Onfim🌼----dokładnie opustoszało juz myślałam że nikt sie nei odezwie. U mnie po staremu przygotowania do ślubu juz pelną parą w pracy co troche jakiś hardcore że szok.A jacy ludzie są nienormalni to już w ogole sie nadziwić nie mogę. Co do Rewelki to nie informowalam jej no bo nie wiem czy nadal sie przyjaźni z emi więc nie wiem same zdecydujcie.

No tak rozumiem my zbieramy się na wycieczkę wczoraj miałam wewnętrzny na prawko załamuję rączki :/

zapraszam na kawkę lub herbatkę :) ja nieco przysypiam, Gosia dostała wczoraj gorączki i w nocy to bardziej czuwałam niż spałam no i do tego byliśmy z małą na pogotowiu około 3 nad ranem bo za nic nie mogłam tej gorączki jej zbić, no ale na szczęście jest już troszkę lepiej. Ghia 🌻 dziękuję za maila i informację o tym forum mika 🌻 trzymam kciuki za twój pomysł Magda 🌻 to kiedy wyjeżdżasz/wylatujesz do Turcji? a z Coehlo już dawno nie miałam do czynienia, ostatnie co miałam w rękach to demon i panna prym, ale chyba nawet nie skończyłam tego czytać bo nie mogę sobie nawet przypomnieć o czym to było... Tak ogólnie rzecz biorąc to moim zdaniem najlepsze były jego pierwsze książki. Ja np. uwielbiam nad brzegiem rzeki piedry usiadłam i płakałam... przerabiałam to kilka razy :) ivette 🌻 onfim 🌻

Bea🌼---No nie za ma co ;-) mam nadzieje że tu nam bedzie lepiej tylko dziewczyny cosik się ociągają i nie bardzo chcą rozkręcać to nasze nowe lokum ;-) No i dobrze że z Gosią już lepiej, a wiadomo co było przyczyną tej gorączki??Takie cos to chyba powszechne u maluchów?? A tak ogólnie podpowiedzcie gdzie mozna się wybrac na podróż poślubną??Mam tylko tydzień ale może sie uda trochę odsapnąc.

Ghia🌻 najprawdopodobniej ząbki, w prawdzie wcześniej nie gorączkowała jak jej się ząbki wyrzynały, ale może teraz jest inaczej bo chyba ze trzy naraz jej chcą wyjść. Może być też tzw. trzydniówka - tak dzieci mają że bez konkretnej przyczyny mają gorączkę przez około 3 dni- chociaż sądziłam że to dotyczy niemowlaków ale koleżanka mi dzisiaj mówiła że jej córki miały to już po skończonym roczku. Co do podróży poślubnej ja polecam góry, a konkretnie Karpacz - jeśli się oczywiście lubi aktywny wypoczynek ;) kasiula 🌻 fajnie że i ty dołączyłaś :)

Bea🌼---uwielbiam gory ale to już jest zarezerwowane na zimę teraz myślę o jakichś cieplych karajch bo nigdy jeszcze nie byłam. Kasiula🌼----no po nitce do kłębka ;-) Ależ mam w tym tygodniu spadek motoryki straszliwy :-( macie jakieś sposoby oprocz kawy żeby trochę energii w siebie wtłoczyć??

Ghia 🌻 no chyba że tak ;) ja w ciepłych krajach też jeszcze nie byłam więc niestety doradzić nic ci nie mogę...

ale mnie teraz senność ogarnęła, normalnie gdybym siedziała sama w biurze to chyba bym kimnęła 💤 muszę jeszcze jakoś przetrwać te ostatnie 40 minut pracy

Hejka🖐️ Przypadkiem dzisiaj zajrzałam i faktycznie trochę się forum rozkręciło:) Świetnie:D Bea83🌼 tak, Coehlo najlepszy był jak początkował. Jego przedostatnią książkę doczytałam do końca ale taka sobie i dostałam niedawno tą najnowszą \"Zwycięzca jest sam\" ale początek już mi się niezbyt podoba. Do Turcji jutro wylatujemy:) Ostatnio na nic nie miałam czasu, bo byłam zajęta pakowaniem i zakupami. Kupiłam w końcu fajny jednoczęsciowy strój kąpielowy niebieski:) Ghia🌼 jak do ciepłych krajów i pierwszy raz to ja bym poleciła Egipt(Hurhgada), Sharm el Sheikh też jest ok ale moim zdaniem jak na pierwszy raz i zapoznanie z krajem i ludźmi to Hurghada - przy okazji możecie zwiedzić piramidy i Sfinksa. Turcja też jest super ale to już zależy co kto woli, Wyspy kanaryjskie- Fuerteventura- taka sobie prawdę mówiąc. Sama nazwa, że niby wyspy kanaryjskie robi wrażenie ale osobiście wolę te dwa wyżej wymienione kraje. Ok to ja się żegam na 2 tygodnie i uciekam🖐️ ps. a gdzie jest namea? Piszcie dużo, to będę miała co czytać po powrocie;)

Dzień dobry 🖐️ Magda🌼---no właśnie tak najbardziej myślę o tym egipcie wszyscy polecają ;-) Bea🌼---ja się wczoraj identycznie czułam ;-) Udanego wypoczynku życzę ;-)

Elfiku. Mam w poważaniu tamtem, jak i ten topic, i możesz sobie pisać, co chcesz (wszystkie pomarańcze to ja itp., mieszam z błotem...), ale mam inne zajęcia niż pisanie na forum. Ale teksty, że nie poinformowałaś Reewelki o założeniu nowego tematu po prostu przesądziły o twoim postrzeganiu innych ludzi. Zupełnie nienormalne jest, że nie powiedziałaś o założeniu nowego tematu osobie, z którą kiedyś łączyły Cię dość dobre stosunki tylko dlatego, że przyjaźni się ze mną. Nie rozumiem, czemu tak Ci to przeszkadza i warunkuje to, czy powiadomisz Reewelkę o tym temacie? Nie twoja sprawa z kim się przyjaźni!!! Niby dlaczego to Reewelka ma obrywać za to, że to ja jestem taka niedobra? Po prostu widocznie dla Ciebie istnieje tylko wirtualne życie i wirtualne koleżanki, skoro realne znajomości międzyludzkie tak kują cię w oczy (bo ewidentnie masz jakiś problem ze znajomością Reewelki i moją). Zajmijże się sobą i swoimi sprawami. Chooj ci do tego, czy Reewelka przyjaźni się ze mną czy nie. I rzeczywiście szalenie trudno było was znaleźć:O - tyle zachodu żebym tylko ja się nie dowiedziała, gdzie teraz piszecie :O Przy następnych przenosinach (pewnie takie zarządzisz, skoro ja już wiem :O ) możesz spokojnie powiadamiać wszystkich. Żegnam.

Emi {kwiatek] Ty zawsze musisz postawić ostatnie słowo:) Z drugiej strony myślałam że sobie odpuściłaś już czytanie dziewczyn a Ty widzę nadal ślęczysz ich losy.