Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłótliwa2323232

czy wy też tak macie że bardzo często kłócicie się ze swoją połówką i są to gwał

Polecane posty

Gość kłótliwa2323232

we wtorek pokłóciliśmy się zaraz jak się zobaczyliśmy po pracy o pierdołe i już cały dzień sie nie widzieliśmy, wczoraj w przeciągu sekundy doszło do naprawdę sporej awantury a teraz pewnie znowu cały weekend zwalony bo się obraził i nie będzie chciał ze mną go spędzić :( a prawie wogole nie ma dlamnie czasu :(

Gość my się nie kłócimy
ale niektórzy tak dziwnie prowadzą swój związek :-O patrz "Kotka na gorącym blaszanym dachu"

zwiazki bez klutni nie istnieja ja ostatnio 1 raz przez 7 miechow tak strasznie poklucilam siez moim ze az mu walnelam w twarz w sumie on mial racje z jednej strony bo jestem w ciazy i popalam papierosy przez ta klutnie nie pale prawie wcale :D ale jeszcze jest u nas napiety klimat :O

Gość pzw niezalogowany
Za udzerzenie go i to gdy on miał rację powinien Cię zostawić samą z dzieckiem. :)🖐️

Gość niech zostawi ale alimenty
i tak bedzie musial bulic.

Gość my się nie kłócimy
"zwiazki bez klÓtni nie istnieja " owszem istnieją, my od 12 lat razem, oczywiście, że się sprzeczamy czasem, kłótnie jakie wy opisujecie, wręcz awantury, rękoczyny itp. są żałosne :-O my nie moglibyśmy funkcjonowac normalnie w takim niestabilnym związku ale wiem ,że są tacy, którzy nie umieją żyć bez awantur w związku :-(

Gość zwiazki bez klotni nie istniej
a tzn nie istnieja normalne zwiazki bez klotni to tak jakby bylo samo dobro, bez zla - tylko skad wtedy wiedzielibysmy, ze dobro jest akurat dobrem?? ale jak ktos zauwazyl, klotni, roznicy zdan, a nie karczemnej awantury i to co krok, o byle co jestem osoba impulsywna, temperamentna, i zachowywalam sie dokaldnie tak jak opisujesz, cos nie pasowalo, glosno otworzona japa i darcie darcie... jednak zmienilam to, nawet jak sie gotowalam robilam cos innego aby nie zosatwiac tej negatywnej energii w sobie ale nie krzyczalam, zaczelam mowic moj facet widzisz kolosalna roznice, ja tez i lepiej mi z tym, energie pozytkuje na cos innego a tu spokojnie rozmowa zalatwiam nieporozumienia momentow zapalnych jest mnostwo, ael tylko niektore (bardzo rzadko) prowadza do pozaru wystarczy chciec i nad soba pracowac

Gość związki oparte na kłótni
NIE SĄ NORMALNE :-O

Gość gdzie tu ktos napisal
ze zwiazki oparte na klotni?? wtorny analfabetyzm?? w koncu zwiazki bez klotni, a oparte na klotni to spora roznica w znaczeniu... ja mowie zwiazek w ktorym nie ma czasem "zdrowej" sprzeczki czy klotni (NIE MOWIE O KARCZEMNYCH AWANTURACH) to normalne zwiazki, w ktorych kazde z partnerow ma wlasne zdanie, w ktorym kazde z partnerow jest po protu czlowiekiem (bo kazdemu czasem taki impuls wyskoczy) nienormalne jest wlazenie sobie do dupy i udawanie, zeby sie przypadkiem nie poklocic, od takiej slodyczy bym mnie chyba zemdlilo kazdy musi zcasem sobie wybuchnac, i to mowia nawet psychologiwe - i jak to sie mowi, krzyczy sie do partnera a nie na partnera .. to tak jest ze jest plus i minus wszedzie, w naturze, jeden biegun i drugi..i o to chodzi zawsze sa diwe strony medalu udawanie, ze tak nie jest jest patologia

Gość związki oparte na kłótni
przytoczone wyżej przykłady są patologiczne : "pokłóciliśmy się zaraz (...) o pierdołe i już cały dzień sie nie widzieliśmy, wczoraj w przeciągu sekundy doszło do naprawdę sporej awantury a teraz pewnie znowu cały weekend zwalony bo się obraził " "ak strasznie poklucilam siez moim ze az mu walnelam w twarz w sumie on mial racje " awantury, bicie się = chorzy ludzie :-(

Gość gdzie tu ktos napisal
no tak, to prawda...