Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferterrrrka

rozpuszczone wlosy panny mlodej - niepraktyczne?

Polecane posty

Gość wiesz mnie się wydaje
że to zalezy od pogody i tego czy sala klimatyzowana czy nie, o i jakie masz włosy. Mnie sie osobiscie bardzo podobają ladne rozpuszczone wlosy ;) Ale byłam na weselu w ubiegłym roku, był straszny upał, sala bez klimatyzacji i panna mloda z rozpuszczonymi wlosami, grubymi i gęstymi, po 2 godiznach zaczęłą wyglądać jak zmokla kura, niestety, bo zwyczajnie sie pod tymi włosami strasznie pociła. Wreszcie sobie jakoś upięła. Więc sama nie wiem, czy to dobry pomysł. A bierzesz ślub teraz jakoś?

Gość Nicaraguam
Pierwsza fryzura (brunetki) jest wspaniała. Romantyczna i niewinna :) Moja kolżeanka rok temu miała taka na swoim ślubie. Ma włosy jeszcze dłuższe i w kolorze ciemny blond i wyglądała jeszcze lepiej ni z ta modelka. Jeśli masz piekne zadbane i dlugie wlosy to decyduj sie na takie uczesanie!

Gość a mi sie nie podobaja
wiekszosc gosci weselnych bedzie mialo bardziej eleganckie fryzury panna mloda ma byc elegancka i delikatna z brza lokow taka nie jeste- co najwyzej hippisowska romantyczka z delikatna elegancja nie majaca nic wspolnego

wiesz ja myślę że to zależy od pogody. Bo jak będzie gorąco to ci w tych włosach będzie gorąco i jak masz niepodatne włosy to mogą Ci nie przetrwać bp jak się np. spocisz na plecach podczas tańca to włosy długie Ci wszystko wytrą i może się fryzura popsuć. Najlepiej je trochę podpiąć, ale nie w taki klasyczny kok.

Gość Nicaraguam
Błagam was! Nie wmawiajcie jej że jedyna elegancka fryzura to sztywny kok z tona lakieru! Będzie wyglądać jak stara ciotka. A już w ogóle jak założy diadem. Błagam wszystko tylko nie diadem

Gość tysia123
a kto powiedzial ze jedyna ładna fryzurą ma być kok ociekający lakierem i diadem??????? Są naprawdę super upięcia, które nie mają nic wspolnego z kokami jakie jeszcze kilka lat temu były powszechne. Do tego we włosy wplata się na przykład kwiaty,,,, Efekt jest super, a włosy spiete gwarantują, żę przez cały wieczor panna młoda będzie wyglądac tak samo. Proponuje wybrać się do dobrego fryzjera, który dobierze frzyure odpowiednio do włosów, sukienki i pogody. No i radzę omijać szerokim łukiem samozwańcze fryzjerki które czeszą wszystkich tak samo;

cóż z pewnością jest to obecny trend, jednak możliwość jego realizacji zależy właśnie od tych wszystkich wcześniej wspomnianych drobiazgów.. ja jestem na TAK, choć pomyśl czy będzie Ci wygodnie

Gość kaferterrrrka
ślub za tydzien wiec z pogoda nie wiadomo :) jutro ide na probną ale tak chciałam sie zorientowac czy to bardzo zly pomysl :) opcjonuje za ta pierwsza :) ale zobaczymy. w sali jest klimatyzacja wiec powinno byc ok.

Gość Lipssssssss
1 moze byc 2 okropna jesli chcesz rozpuszczone to wybiez jakąs ładniejsza fryzure

Ja miałam rozpuszczone loki na swoim ślubie i nie odczułam tego jakoś boleśnie :) Nie było mi za gorąco, fryzura się nie pospuła nawet po całej nocy balowania

Ja miałam włosy upięte z boków i na czubku, z tyłu puszczone luźno na plecy, niby rozpuszczone ale nie do końca. Fryzura się bardzo dobrze sprawdziła. Włosy miałam wtedy proste i do łopatek.

Gość lenaoolena
ta pierwsza fryzura jest bardzo ladna , moim zdaniem jak jest klimatyzacja i i fryzjerka użyje dobrych kosmetyków żeby utrwalić fryzure to smialo mozesz w takiej iść

Gość MMMery
Pierwsza fryzurka jest na prawdę fajna. Ale do tego typu fryzur trzeba mieć gęste włosy. I wcale nie wydają mi się niepraktyczne. W zasadzie najbardziej przeszkadzają włosy z grzywki, a te są upięte akurat...

Gość Monter 33
Na moje klimatyzator split jest efektywniejsza , koszt montażu takiej klimatyzacji może być wyższy lecz można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze umieszczany jest na zewnątrz budynku, obczaj parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje strumień powietrza na ciepło