Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Iks

Chcę studiować psychologię

Polecane posty

Gość Pani Iks

Chcę studiowac w prszyszłości psychologię (psychologię społeczną) i nie wiem dokładnie jakie przdmioty byłoby najlepiej zdawać na maturze? i co wogóle sądzicie o tym rodzaju studiów?

Gość niekazdy musi cos osiagnac
po co pytasz co inni sądzą? jezeli to Cię pasjonuje to idź na ten kierunek i tyle.

Gość różaburger
głupota. nigdy nie zatrudnię nikogo po psychologii i to samo mówię znajomym.

Gość Pani Iks
Pytam z ciekawości ;) ale moje główne pytanie brzmi: Co najlepiej zdawać na maturze? ;)

Gość Pani Iks
---> Różaburger: Dlaczego?

Gość wesdirosa
Fuck ... a czy tak ciezko sprawdzic warunki rekrutacji na uczelniach ;/ ? Kobieto Ty chcesz studiowac ... wiec wysil troche mozg i zmus go do myslenia.

Gość hghghghghgh
skończyłam stosowaną psychologię społeczną - fajnie było, warto iść choć studia są ciężkie. Ale nie podpowiem co zdawać, bo pisałam starą maturę.

Gość Pani Iks
Więc wysiliłam troche mózg i jeszcze nie wiem konkretnie gdzie będę studiować, dlatego pytam Was ogólnie... ;/

Gość Pani Iks
---> hghghghghgh: Dzięki, jedna konkretna odpowiedź. ;)

Gość różaburger
bo psycholodzy to zmanipulowani mądrale i cfaniaki :P a tak naprawdę mają dwie lewe ręce do wszystkiego i to impotenci. impotenci nie radzą sobie z poważnymi zadaniami jakie narzuca na nich firma :/

Gość Pani Iks
Aha ;p

Gość wesdirosa
Aha czyli jestes leniem ? Bo nie chce Ci sie przejrzec stron uczelni w internecie. My to mamy za ciebie zrobic ;/

Gość Pani Iks
Mam wrazenie że prowokujesz mnie do niemiłych wypowiedzi :-P. Nie jestem leniem. Pytam ludzi którzy już studiują ten kierunek i mają jakąś wiedzę na ten temat :)

Gość wesdirosa
Nie probuje Cie sprowokowac tylko poraża mnie Twoj brak rozumowania. Przeciez kryteria naboru zmieniaja sie co roku. Trzeba sledzic strony internetowe uczelni, warunki rekrutacji. Duzo osob studiujach obecnie zdawalo calkiem inne przedmioty, niz sa teraz wymagane ... Moja kolezanka studiuje medycyne. Rok temu musiala zdawac fizyke, bilogie i chemie ... teraz gdyby starala sie o te studia musiala by zdawac na wybranej uczelni tylko biologie i chemie. Tak samo ja. Studiuje ekonomie. Rok temu na mojej uczelni przyjmowali osoby z matura z geografii. W tym roku osoby z matura z geografii moga pomarzyc o tym kierunku ;/

Gość Pani Iks
Aha:-P No widzisz, i tym sposobem Twoja wypowiedź też mi się przydała :-P Wiem więcej. :-P

Gość mirabilis
heh, ja własnie dzisiaj mam wyniki- dostanę sie czy nie?? autorce wątku polecam przejrzenie stron uczelni. Mam inne pytanie dla osób które studiują/studiowały albo znają kogoś, kto studiowal psychologię na UMCS-ie w Lublinie- jakie byly progi w ubieglych latach?? Uprzedzam komentarze- sprawdzalam, umiem korzystac z wyszukiwarki, ale w necie takich informacji po prostu nie ma. Rozumiem też, ze progi zależą od samych maturzystów, ale chcialabym się przekonac orientacyjnie czy mam jakies szanse... Jesli nikt nie udzieli mi odpowiedzi to moze jakos przezyję te kilka godzin.

Gość opapapa
Obstawiam że sie dostałaś:) Tak Ci wróżę :)

Gość Pani Iks
Bazienka: Dzięki, gdybym ja też miała takie kryteria to byłoby świetnie ;)

Gość mirabilis
opapapa- obyś miała racje... ale ja niestety nie jestem dobrej m yśli;/

Gość opapapa
Ej! Przecież grunt to właśnie być w dobrej myśli! :)