Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania172

niepłodnośc ... POLMED Wrocław

Polecane posty

Gość iza 9000
hej ania172, tak jestem już po transferze zarodków... czuję się trochę jak bym czekała na wyrok, stresuję się, tak bardzo bym chciała by sie powiodło

Gość iza 9000
hej ania172, tak jestem już po transferze zarodków... czuję się trochę jak bym czekała na wyrok, stresuję się, tak bardzo bym chciała by sie powiodło

iza 9000 -uda się,musi się udać ,INACZEJ NIE MOŻEMY MYŚLEĆ...ja zmykam do pracy ,poczytam jak wrócę ,pozdrawiam pa

Gość iza 9000
pozdrawiam, miłego popołudnia ania

Gość Alicja 77
iza9000 - trzymam za ciebie kciuki :) MNie prawdopodobnie też czeka in vitro, tylko zastanawiam sie, czy robić w polmedzie, czy zmienić klinikę. Ale zobaczymy, czy tobie sie powiedzie. Oby sie udało. Pozdrawiam.

Gość bulaja
Jutro wizyta...miała być 🌻 Ale chyba nie będzie :D Robiłam dziś test i są II krechy jak nic(37 dzień cyklu).To chyba cud.

Gość iza 9000
hej bulaja, no moje gratulacje, super

Gość edy1000
no extra - może się w końcu ruszy - hehe ;-) Ja po 2 wizytach w PolMedzie byłam sprawdzić jak tam u mnie produkcja jajeczek i całkiem nieźle - miłam 5 pęcherzyków ... zobaczymy - też czekam na cud - jeszcze z 2 tyg. :-) POdobno optymizmu się można nauczyć :) pozdrawiam i trzymam kciuki

ja też już po wizycie....pęcherzyki 4 po 20 mm ...jutro 2 zastrzyki naraz na pęknięcie i w piątek IUI:-)

no co tu taka cisza?... iza9000-jak samopoczucie?.. to już ponad tydzień po transferze,jak się czujesz? bulaja-tobie serdecznie gratuluję:-) ja wczoraj miałam IUI na nie pękniętych pęcherzykach,20,20,21,21,popękały zaraz po wizycie bo mnie brzuch mocno bolał...teraz 2 tyg czekania i wszystko będzie wiadomo :-)

no co tu taka cisza?... iza9000-jak samopoczucie?.. to już ponad tydzień po transferze,jak się czujesz? bulaja-tobie serdecznie gratuluję:-) ja wczoraj miałam IUI na nie pękniętych pęcherzykach,20,20,21,21,popękały zaraz po wizycie bo mnie brzuch mocno bolał...teraz 2 tyg czekania i wszystko będzie wiadomo :-)

Gość iza 9000
hej dziewczyny, u mnie same najlepsze wieści ;o) właśnie dzwonili z Polmedu - jestem w ciąży beta 212 ;o)...... a czuję się ..... hmm no właśnie jak w ciąży ;o) brzuch troche pobolewa ... pozdrawiam i życzę Wam tego samego ;o)

Gość upssssssssssss
o co tu chodzi?

iza9000-moje gratulacje,cieszę się razem z tobą ,uważaj na siebie i dbaj ,czy było coś co świadczyło by o ciąży przed tym telefonem,jakiś objawy?

Gość iza 9000
ania172 pytasz o objawy, może to trochę dziwne ale dwa dni po transferze zaczął mnie pobolewać brzuch a gdzieś od zeszłej strony bardzo bolał mnie brzuch a do tego trochę mnie wydeło ;o) jak bym była w drugim miesiącu ciąży, poza tym od soboty zaczęly mnie drażnić niektóre zapachy. W środę mam zrobic kolejne HCG by sprawdzić jak przyrasta, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze ;o)

Gość iza9000
nie zeszłej strony - a środy ;o) ... rozkojarzona jestem

Gość bulaja
Iza GRATULACJEEEEE!!! Ale super!!!Teraz trzymam kciuki!!!

Gość iza9000
hej bulaja, dziękuję bardzo. A u Ciebie wszystko w porządku? "fasolka: sie rozwija ;o) ?

Gość bulaja
ogólnie to ok.mam tylko mdłości, ale to jest do zniesienia :)to dopiero 4 tydzień.Martwię się tylko bo mam torbiel na jajniku :( Lekarz mówił, że to się często zdarza i że sama powinna się wchłonąć, ale zawsze to jakiś niepokój.

Gość iza9000
wszystko będzie dobrze, musimy w to wierzyć ;o)

Gość iza 9000
hej ania tak beta urosła bardzo ładnie 545 ;o) dziś, więc jak narzie wszystko dobrze i oby tak dalej

IZA9000 no to super!!!!!!!,ale ci zazdroszczę, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa...dbaj o siebie i maleństwo i pisz co jakiś czas co u ciebie:-)

Gość iza 9000
z pewnością będę się odzywać i trzymam kciuki za Ciebie ;o), pozdrawiam

Gość iza 9000
Alicja 77 co u Ciebie słychać? jak Wasze próby? zdecydowaliście się na inną klinikę? czy próbuje in vitro w Polmedzie? pozdrawiam

Gość iza 9000
edy1000, sulcia jak Wasze leczenie? na jakim etapie jesteście?

Gość Alicja 77
hej Iza - dzięki, że o mnie pamietasz :) Przede wszystkim ogromne gratulacje dla ciebie. Super, ze ci sie udało. Powiem ci, że w napięciu czekałam na wynik twojego in vitro i od niego zależało, czy będę dalej leczyć sie w polmedzie. No i wynik pozytywny, wiec zostaję w polmedzie. Ale do in vitro będe podchodzić dopiero na wiosnę, bo teraz nie mamy kasy. Wszystkie oszczędności wydaliśmy na inseminacje. Jeszcze raz gratuluję i tak, jak napisałą Ania, zdawaj nam relacje ze swojego szczęscia :D

Gość iza 9000
cieszę się Alicja że się odezwałaś ;o) i miło że niejako przyczyniłam się do podjęcia przez Was pozytywnej decyzji o pozostaniu w Polmedzie i mam nadzieję że również powiedzie się Wam za pierwszym razem, życzę Wam tego z całego serca. Ja za tydzień w czwartek mam wizytę w Polmedzie, będzie już podglądanie na USG ;o) pozdrawiam serdecznie

Gość edy1000
Hej Iza i cześć dziewczyny :), dziękuje ze pytasz co u mnie, miło mi :) , wydarzenia śledzę niemal codziennie - gratulacje dla Ciebie Iza9000 i bulaja jeszcze raz, bardzo się cieszę - jak wcześniej napisałam jak bulaja ogłosiła dobrą wiadomość- posypały się pozytywne wyniki. Ja narazie też czekam - będzie czy niebędzie ??? mam nadzieję, że się załapie na tą pozytywną turę ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować