Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elikolani

escapelle - plamienie po

Polecane posty

Gość elikolani

wiem, że jest topik o escapelle, ale ja mam kilka konkretnych pytań. wzięłam escapelle w sobotę (6 dni temu), nie miałąm żadnych objawów, ale wyczytałam, że na 95% pojawi się plamienie w okolicach 6-7 dnia po wzięciu. dzisiaj właśnie plamię, ale na razie jakoś na brązowo (coś jak krew z końcówki okresu). 1. czy to normalne, że towarzyszy temu ból brzucha jak przy okresie? (niemożliwe, że to okres, ponieważ normalnie dostałąbym 19-go lipca, a escapelle opóźnia miesiączkę). 2. czy to potrwa długo? 3. na ile czasu rozreguluję sobie cykl? liczę na wiele odpowiedzi

Gość wrrrrrrrrrr098776
kazdy orgaznim moze inaczej reagowac....., nie ma zadnych regul! :o przeczytaj ulotke:o ja juz nie pamietam jak to bylo u mnie dokladnie z tym plamieniem, chyba trwalo to jak okres i tez troche na brazowo. powodzenia :) 🖐️

Gość elikolani
dzięki bardzo;p aa, przy okazji... jest plamienie = nie ma ciąży, prawda? :o ...

Gość elikolani
ehh las wypowiedzi... to może chociaż powie mi ktoś czy jak wezmę teraz tabletkę przeciwbólową (ała, mój brzuch), to to jakiś zaburzy działanie tabletki?

możesz wziąc tabletkę przeciwbólową. Ja na okres po escapelle czekałam 46 dni. Plamienie jest normalne i u mnie trzymało się 4-5 dni. Teraz mam się jak najbardziej dobrze, jedyny skutek uboczny jaki poczułam to zmęczenie w pierwszych 3 dniach od zarzycia tabsy.