Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on-i-ona13

lubicie spanking?

Polecane posty

Ale w łóżku nie trzeba być trendi, ja tam lubiłem ze swoją jak ją troszkę poklepałem po tyłku podczas stosunku...

Gość klapsiki w pupkę
to milutka sprawa, czasem nawet nie tylko klapsik ale porządnie piekący klaps. Odwrócona tyłem w pozycji na jeźdźca czasem udaję zmęczenie i zwalniam, dostanę wtedy głośnego klapa, czasem specjalnie z dreszczem emocji czekam na poprawkę drugiej strony i dopiero wtedy dojeżdżam go do upadłego.

Gość DRACULA
Najlepszy jest najmocniejszy. kliknij tutaj

Osobiście uwielbiam spanking w dodatku z niekturymi elementami BDSM. Tylko najwazniejsze jest to, aby robić to z głową, czyli nie bezmyslnie. Wszystko musi być bezpieczne, wszczególności dla poczatkującej suni. Licza się pomysły... to dzięki nim zabawa staje się bardziej urozmaicona i niezwykle przyjemna dla obu stron....:D

Zapraszam na blog z opowiadaniami poświęcony DD (Domowej Dyscyplinie) i spankingowi... Link do bloga to www.opowiadania-dd.blog.onet.pl

Gość gość
Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obeujrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz niepoakirowane POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$ Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość gość
Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obeujrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz niepoakirowane POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$ Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość gość
ja kiedyś dostałam w prezencie taką zabawę w prywatnym saloniku ciekawej znajomej znajomych w hiszpanii. Jako przygotowanie w gronie pań do gorącej nocy. Określiły, że tylko kobieta potrafi z wyczuciem i wrażliwością zadbać o odpowiednie przygotowanie ciała do seksu. Ja jako niedoświadczona i nie znająca języka uczestniczyłam raczej w bierny sposób (choć nie tylko !). Najpierw spa w elektryzującej erotycznej atmosferze, potem przelotne masaże, niezbyt staranne za to z szybkimi zmianami i używaniem różnych gadżetów, chyba w dostosowaniu do indywidualnych upodobań. W końcu doświadczyłam czegoś specjalnego - położyły mnie na łożu, stanęły naokoło i łaskotały i głaskały różnymi zabawkami. Najpier nogi się odruchowo zbiegały, ale nikt ich mi nie rozsuwał tylko umiejętne muśnięcia powodowały że coraz bardziej miękłam. Jak bez oporu przyjmowałam już dotyk we wszystkie intymności założyły mi opaskę na oczy i poczułam pierwsze klaśnięcie. I potem kolejne - w nieregularnych odstępach, ale każde precyzyjne - w jedno z 4 miejsc - nabrzmiałe sutki, rozwartą cipkę i pupik - nogi miałam rozszerzone i nieco uniesione żeby dostępne było wszystko co trzeba. Packa była skórkowa, z okrągłą małą końcówką mocno oliwkowaną co powodowało zmniejszenie bólu przez dobry poslizg po skórze ale również coraz głębsze wślizgiwanie się w cipkę. Również zupełne rozbrojenie oporów pupci. W tym wszystkim miękko przyjęłam też lewatywkę którą zaskakująco długo i bez żadnego wysiłku utrzymałam. Potem byłam gotowa już na każdy rodzaj seksu.

Gość Krzysztof32
ŻADNE WĘŻYKI DO ROWERU ANI INNE DREWNA BAMBUS-TO NIE SŁUŻY DO SPANKINGU!!!MOŻNA POSINIACZYĆ NIM JEDYNIE SOBIE TYŁEK,ORAZ ZADAĆ NIEPRZYJEMNY BÓL-TO NIE RATTANOWE ELASTYCZNE CACKO; Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obejrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz NIEPOLAKIEROWANE-POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są lekkie i bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ -Grubsze niepolakierowane,raczej dla mężczyzn. SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$-Najgrubsze-niepolakierowane-służą do wykonywania kary chłosty w malezji-wystarczy wpisać na you tube ``malaysia caning`` Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość gość
trzeba być mega snobem, aby w łóżku być trendy, ja lubię spanking od zawsze, czy to trendy czy nie, nie obchodzi mnie to

Gość gość
Ktoś chce w tyłek?

Gość gość
Ja ale po buzi tez ok

Gość gość158
Chce dostać spanking chłopak w wieku 19 lat tylko od kobiety, warszawa chce.1998@wp.pl

Gość dris

Jestem fajnym facetem na poziomie, z kulturą i poczuciem humoru, oraz..... wrodzoną chęcią na przyzwoite lanie. Poznam kogoś komu zaufam na tyle, że pozwolę sobie przyzwoicie wychłostać dupsko....., takie mocne doświadczenie oczyszczające ciało i duszę, delikatne przekraczanie granic wytrzymałości....Podobno największym zboczeniem jest brak zboczeń. Pozdrawiam dris111@o2.pl lubuskie