Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eko lozka

Nie ma wiekszego wiesniactwa niz dojezdzanie do pracy samochodem

Polecane posty

Gość Eko lozka

Swiadczy to o lenistwie, glupocie, egoizmie takiej osoby. Nie moge pojac jak mozna byc tak glupim, zeby nieszczyc srodowisko i jeszcze za to placic

Gość nieciekawa cena
ty glupku a co mam zrobic jak do pracy mam 15 kilometrów ałtobusem mam jezdic i tracic czas i paliwo

Gość nie ma większego debilizmu niż
ograniczenie umysłowe autora.. to jeśli ktoś ma do pracy minimum 10 km, to co? ma zapierdalać rowerem? żal mi Cię.

Gość Eko lozka
Nie - 15 kilometrow spokojnie mozna pokonac rowerem

Gość nie ma większego debilizmu niż
idź sie leczyć. nie każdy ma siłe czy kondycje czy chociażby czas.

Gość nieciekawa cena
tak pracuje ciezko fizycznie bo nie jestem wykształcoiny i jestem tak zjebany po pracy ze spie 12 godzin co mi doradzisz jak taka madra jestes, ile ty masz lat 17 z gimnazjum wyszłas i ci glupot nawtykali, dorosniesz to zobaczys jaki jest realny swiat i potem sie wypowiadaj o ekologi bo mnie na dbanie o srodowisko nie stac

Gość Eko lozka
Czyli lepiej truc srodowisko... Jak mozna byc tak egositycznie nastawionym do swiata. Nie mozna tylko brac - czasami trzeba sie poswiecic

Gość ksawerka....
hehe dobre, ja mam do pracy 22 km, i jakos sobie niewyobrazam jechac rowerem tego odcinka zwlaszcza ze nie ma zadnej sciezki rowerowej ani chodnika w niektorych miejscach, autobusem musialbym jechac 2 godziny wczesniej i wychodzic z domu o 5 rano przy dobrych ukladach. dlatego zakupilam "maluszka" i smiagam autostrada i jestem w pracy w 20-30 min. i nieuwazam zebym byla wiesniara:)) mieszkam w duuuzym miescie i inni je zatruwaja na miliony gorszych sposobow

Gość nieciekawa cena
to sie poswiecaj ja mam tego dosyc bo nic z tego zasranego zycia nie mam a czy przejade te kilka kilometrow samochodem i zatruje srodowisko to mi kolo dupy lata

Gość Eko lozka
Jak mozna miec takie podejscie? Najlepiej byloby, ze kazdy moze wykorzystac miesiecznie 10 litrow paliwa i skonczylyby sie takie problemy

Popieram :) to takie wygodnictwo i egoizm. a w autobusie może być miło :) A niektórzy ludzie tak są opętani samochodem , że nawet na spacer do lasu nie pójdą bez auta! :o

Gość nieciekawa cena
kupie sobie samnochod bez katalizatorea dodatkowo bo mnie juz wkurwia ciagle gadanie jakies nawiedzony bab o ekologi,

Gość do tego trzeba miec jeszcze
czas, jak nie widzisz rodziny po 15-20 godzin to raczej nie masz czasu na przejazdzki, chcesz byc jak najpredzej w domu, no i zeby isc spac, niestety doba ma tylko 24 h

Gość ksawerka....
no to eko lozko ciekawe o bys w moim przypadku zrobila- madralo?? juz widze jak jedziesz rowerem 22 km, siedzisz w pracy 12 godzin bo tyle pracuje (7-19) i wracasz do domku 22 km. dziennie 44 juz widze twoja radosc z bycia w zgodzie z natura:PP

Gość Eko lozka
Zawsze mozna zmienic prace

Gość ty gówniaro
nie masz pojecia o zyciu!!! pewnie z gimnazjum dobrze nie wylazlas

Gość nieciekawa cena
tak zmien sobie łeb lepiej bo pierdolisz mam na utrzymaniu rodzine i co ma zucic prae i zmienic ??? na co jestem nikim wez sie zastanow co ty gadasz

ja jeżdżę na razie rowerem , może nie długo auto sobie kupię więc będę nim śmigać w razie złych warunków atmosferycznych

Gość ksawerka....
hehe chyba zartujesz?? ty chyba masz faktycznie 15 lat i jestes opetana jakas sekta ekologow. zmienic prace?? z panstowoej na umowe za niezla kase?? ze by jezdzic rowerem? hahhaha pozostawiam juz bez komentarza bo jakas paranoja sie tworzy

Gość Eko lozka
W Polsce marnuje sie pieniadze na budowe drog - lepiej byloby przeznaczyc te pieniadze na budowe elektrowni wiatrowych. No i powinno sie wprowadzic zakaz posiadania samochodu

Gość eeeeeeeeeeeee.........
Te mondralo- jeszcze Ci nikt kopa nie załadował?! Prace zmienić??!! Na co na sprzątanie ulic.( przepraszam nie chcę nikogo urazić) Palancie sam pieszo albo rowoerkiem 56 km. zapierdalaj to poźniej pogadamy. Jak sie ma rodzinę i pracuje po 12 h to ciekawę jak bedziesz gadał. Masz pewnie z 15 lat i na garnuszku mamusi. Pogadamy jak zalozysz rodzinkę, jak nie będziesz miał czasu by się w dupe podrapać......... A wogóle to są inne sposoby na dbanie o przyrodę!! Baranie

Gość ksawerka....
w kazdym razie wiem ze sama bys niewytrzymala codziennie jezdzic 44 kilometrow na rowerze i pracowac po 12 godzin i funkcjonowac normalnie. widze ze i bez tego nie funkcjonujesz. Ucz sie zebys miala lepiej i niemusiala harowac:)) zycze powodzenia i lepszego myslenia.

Gość Eko lozka
Kiedy zaloze rodzine, to bedzie decyzja przemyslana, a nie taj jak u pan powyzej

Gość nieciekawa cena
tak tylko nie czekaj za dlugo bo dojdziesz do wnisku ze sordowisko jest zbyt zatrute na małe dzieci

A nie pomyślalaś, gówniaro, że ktos może dojeżdżać do pracy 30 albo 50 km?!? Mam o północy wyruszać rowerem do roboty, bo środowisko ma byc czyste? Weź dziecko pożyj trochę, popracuj, podojeżdżaj na tym swoim rowerze, albo jeszcze lepiej - na piechotę pozasuwaj te choćby 20 km w jedną stronę codziennie, a potem się wypowiadaj na temat wieśniactwa, zupo burakowa!

Gość Eko lozka
20 km zajmuje okolo 40 minut, samochodem jest tylko troche szybciej, bo stoi sie w korkach